• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış evlilik mi

trabzonlugelin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
1
Arkadaşlar 3.5 yıllık evliyim eşim evde çok sorumsuz ben demeden çocukla oynamaz ben demeden yerden bu çöp bile kaldırmaz 2.cocuğuma hamileyim 7.aya girdim çok kansızmışız bu yüzden çok halsizim çocuk suyu bile babası yanındayken benim yanıma gelip istiyor bulaşık yemek yaparken çocukla ilgilen diyorum hep istekle yaptırıyorum sürekli telefonla yada televizyonla uğrasmak istiyor yapması gerekeni söyleyince 5 dkda bir birsey diyorsun diyod bu seferde kavga çıkıyor bana çok ağır konuşuyor bugün Allah bilahı versin dedi kendimi çok sıkı tuttuğum için o gidince titreye titreye ağladım korktum bebeğe bisey olur diye boşanmak nasıl kolay mı nasıl karar verilir nerden bilgi alınır bilmiyorum yardımcı olur musunuz

3,5 yıllık evliliğe iki çocuk nasıl sığdırıyorsunuz? Bu neyin acelesi.
Bazı kadınları anlamıyorum ben.
En azından bir sene bir durursun evlilik nasıl, kocan nasıl bakarsın. Hadi ilk çocukta adam ne belli niye ikinci çocuk?
İlk çocuk biraz kendini toplamadan neden bu acele?

Arkadaşlar 3.5 yıllık evliyim eşim evde çok sorumsuz ben demeden çocukla oynamaz ben demeden yerden bu çöp bile kaldırmaz 2.cocuğuma hamileyim 7.aya girdim çok kansızmışız bu yüzden çok halsizim çocuk suyu bile babası yanındayken benim yanıma gelip istiyor bulaşık yemek yaparken çocukla ilgilen diyorum hep istekle yaptırıyorum sürekli telefonla yada televizyonla uğrasmak istiyor yapması gerekeni söyleyince 5 dkda bir birsey diyorsun diyod bu seferde kavga çıkıyor bana çok ağır konuşuyor bugün Allah bilahı versin dedi kendimi çok sıkı tuttuğum için o gidince titreye titreye ağladım korktum bebeğe bisey olur diye boşanmak nasıl kolay mı nasıl karar verilir nerden bilgi alınır bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Evet yanlış evlilik

İlk çocuğunuzda da aynı şeyleri görmüşsünüzdür diye düşünüyorum. Hemen arkasına 2. çocuğu patlatmak neden ?

Ben boşanabilecek iradenizin olduğunu düşünmüyorum nedense.
Hayır bir de ikinci bebek 7 aylıksa daha üçüncü senesinde ikinciye hamile kalmış. İlk geceden düşünmeden gelişine hamile kalmış, sonra o da bir yaşındayken ikinciye. Bu hızla 6 tane bile yapar.
Çok ilginç geliyor bana bu hız

Size prenses gibi davranilması gereken bu dönemde beddua eden adamdan bence bosanın

3,5 yıllık evliliğe iki çocuk nasıl sığdırıyorsunuz? Bu neyin acelesi.
Bazı kadınları anlamıyorum ben.
En azından bir sene bir durursun evlilik nasıl, kocan nasıl bakarsın. Hadi ilk çocukta adam ne belli niye ikinci çocuk?
İlk çocuk biraz kendini toplamadan neden bu acele?
Kaza ile oldu
Spiralle oldu
Hap içtim yine oldu
Nasıl oldu biz de anlamadık
Niye inanmıyorsunuz benim arkadaşım da spiralle hamile kaldı……. gibi gibi

Adam bi anda değişmemiştir.

Bile isteye 3.5 yılda 1.5 çocuk vermişsiniz adama.

Hamilelik siniridir geçer.

Boşanmazsınız siz. Aile de kabul etmez 2 küçük çocukla zaten. 3. Yü de koyarsınız 5. yıla varmadan.

Bu ışıltılı hayatı siz seçmişsiniz özetle.

Kaza ile oldu
Spiralle oldu
Hap içtim yine oldu
Zaten bi forumda korunma yöntemleri işe yaramıyor ne hikmetse.
15 yıldır aktif seks hayatım var istemediğim bir gebelik yaşamadım. Düzgün korunursan binde bir olacak kazalar da buradaki kötü evliliği olan kadınları buluyor ne hikmetse

Kaza ile oldu
Spiralle oldu
Hap içtim yine oldu

Böyle doğan çocukların ismini İsa ya da Jesus koysunlar.

Mucize değil de ne 🥰

Zaten bi forumda korunma yöntemleri işe yaramıyor ne hikmetse.
15 yıldır aktif seks hayatım var istemediğim bir gebelik yaşamadım. Düzgün korunursan binde bir olacak kazalar da buradaki kötü evliliği olan kadınları buluyor ne hikmetse

Kötü evliliğe neden çocuk yaptın diye linçlenmemek için bizi keklemeye çalışıyorlar.

Sprem yumurtaya ulaşmadıysa nasıl bebek oluyorsa 😀

Korunduk diyenlerin geri çekme bile yapmadığı o kadar belli ki.

Hayvan gibi korunmasız seks yapıp bişi olmaz bişi olmaz kafasındalar.

Kötü evliliğe neden çocuk yaptın diye linçlenmemek için bizi keklemeye çalışıyorlar.

Sprem yumurtaya ulaşmadıysa nasıl bebek oluyorsa 😀

Korunduk diyenlerin geri çekme bile yapmadığı o kadar belli ki.

Hayvan gibi korunmasız seks yapıp bişi olmaz bişi olmaz kafasındalar.
Prezervatif artı hapla hamile kaldım diyen gördüm bu forumda ben

Helal olsun sana Trabzonlu gelin.3 yılda iki çocuk .

Eşiniz düşüncesiz, sorumsuz ve bencil. Adamın çocuğunu taşıyorsunuz ve siz bu haldeyken kalkıp bir bardak su bile getirmiyor... Büyük konuşmak istemiyorum ama çok bile dayanmışsınız. Ben o televizyonu da telefonu da parçalardım herhalde.

Boşanmayacaksanız eğer evde saçınızı süpürge etmeyi bırakın. Eşiniz dururken sinirlenip de her şeyi siz yapmayın. Söyleyerek yapıyorsa söyleyerek yaptırın. Çocuğunuza da her şeyi babasından istemeyi öğretin. Şu anda hayatınızın belki de en fazla ilgiye ihtiyaç duyduğunuz dönemindesiniz. Kendi sağlığınızı önceleyin, bol bol dinlenin. Bırakın ev işleri yığılsın. Giyecek temiz çamaşırı kalmadığında kendisi düşünsün.

Bu forumda bazen çok acımasız yorumlar yapılıyor ya geçen gün bir kadına da aynısı yapıldı.

Tamam işte kadın pişman olmuş hatasını anlamış üstelik hamile bir kadın, neden hemen yerden yer vurma çabası?
Kadın nasıl boşanırım diye soruyor, siz “nasıl 2. Çocuğu yaparsın” diye eleştiriyorsunuz.

Hamile haliyle boşanmayı düşünüyorsa demekki çok üzülmüş kadın bir de siz vurun acımayın.

Back
X