- 29 Ekim 2014
- 2.363
- 1.797
- 83
Benim çok arkadaşım da yok malesefEşimin arkadaşı diyosun
Senin arkadaşın olsa daha rahat ederdin
Ben liseden arkadaşlarımla hala kızkıza toplanırım mesela![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çok arkadaşım da yok malesefEşimin arkadaşı diyosun
Senin arkadaşın olsa daha rahat ederdin
Ben liseden arkadaşlarımla hala kızkıza toplanırım mesela![]()
E cevabı kendin bulmuşsunBenim çok arkadaşım da yok malesef2 kız arkadaşım var biri evli bir bekar. Yaşlar 23 civarı :) Aynı sıklıkta gelseler eşimde bunalır sanırım
Haklısınız misafirinde halden anlayanı daha güzel oluyor :) Bizde onun evde de misafirlikte de aynısını yapan çocuklu modeli var. Yemek masasında gezmeler, zıplamalar, Herşeyin yerini değiştirmeler, sürekli gürültü ay anlatırken daraldımyanında rahat olduğum,evimin dağınıklığına aldırmayacak (çocukluyum, genelde uykusuzum ve eve geç geliyorum) benimle mutfağa giren, ikram boşlarını toplayıp kaldıracak kadar samimi olduğum (fırsatçılık değil yanlış anlamayınevimde yapmadığım işi misafirlikte yaparım ben de) hatta koltukta uyuyakalacak kadar içli dışlı olduğum insanlar sık sık gelsin isterim. hatta gitmeye yeltendiklerinde gerçekten gitmelerini istemem.
ama hizmet etmekten iki çift laf konuşamadığım, birşey aramak bahanesiyle tüm dolaplarımı karıştıran sonra satır arasında "ay ben şöyle düzenliyim böyle hamaratım" diyen, yoğunluğumun onda birini yaşasa pert olacak samimiyetsizler mümkünse gelmesin dışarda kahve içelim onlarla
bir de gün gezmesi tadında 15 ve üzeri kişi ile yapılan, kimsenin kimseyi anlamadığı bir uğultu içinde geçen yeme içme partileri de bana göre değil
ay bir de evde mum gibi oturtup kırıntı yere döktürtmediği çocuğu başka yerde tazmania canavarına dönüştüğünde tavana bakıp çayını yudumlayanlar da gelmesin![]()
Denenebilir aslında ben yine yorulurum ama karşı taraf empati yapabilir belkiE cevabı kendin bulmuşsun
Bunaldıysan sende kendi arkadaşlarını sık sık çağır
Biraz da eşin bunalsın da halinden anlasın
Katiliyorum kesinlikle bende cocuklari 10.30da kendimle yatiririmHakikaten bende onu anlamıyorum, benim etrafımda da var böyle söyleyen. Benim çocuk ben ne zaman yatarsam o zaman yatar ya da gece 2-3'ten aşağı yatmaz diyen anneler. Bende onlara çocuğum yatmaz demek yerine ben uyku düzeni oturmadım çocuğuma desen daha doğru olur. Gelişimleri için bile sakıncalı bir durum. Benimkiler 9,30'da yataktalar. Kızım 9,45'te uyku moduna geçiyor (12 yaşında) oğlum 9,35'te (6,5 yaşında).
Evet her türlü yoruluyosun madem biraz da o sıkılsınDenenebilir aslında ben yine yorulurum ama karşı taraf empati yapabilir belki
Ağzına sağlık şekerimyanında rahat olduğum,evimin dağınıklığına aldırmayacak (çocukluyum, genelde uykusuzum ve eve geç geliyorum) benimle mutfağa giren, ikram boşlarını toplayıp kaldıracak kadar samimi olduğum (fırsatçılık değil yanlış anlamayınevimde yapmadığım işi misafirlikte yaparım ben de) hatta koltukta uyuyakalacak kadar içli dışlı olduğum insanlar sık sık gelsin isterim. hatta gitmeye yeltendiklerinde gerçekten gitmelerini istemem.
ama hizmet etmekten iki çift laf konuşamadığım, birşey aramak bahanesiyle tüm dolaplarımı karıştıran sonra satır arasında "ay ben şöyle düzenliyim böyle hamaratım" diyen, yoğunluğumun onda birini yaşasa pert olacak samimiyetsizler mümkünse gelmesin dışarda kahve içelim onlarla
bir de gün gezmesi tadında 15 ve üzeri kişi ile yapılan, kimsenin kimseyi anlamadığı bir uğultu içinde geçen yeme içme partileri de bana göre değil
ay bir de evde mum gibi oturtup kırıntı yere döktürtmediği çocuğu başka yerde tazmania canavarına dönüştüğünde tavana bakıp çayını yudumlayanlar da gelmesin![]()
Ne güzel canım. .Hazırda hep birşeyler tutmaya çalışıyoruz çok şükür Allah arttırsın. Büyük kolaylık oluyor. Boş vakitlerimde özellikle dondurucuya konan veya geç bayatlayan tarifler araştırıp yapıyorum
Merhaba hanımlarİyi haftalar olsun hepimize.
Çok büyük bir dert değil ama siz nasıl yapıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz merak ettim.
O yüzden açıyorum konuyu.
Eşim misafir çok sever, hafta içi veya haftasonu ya sürekli biz arkadaşlarına gidelim ya da hep onlar bize gelsin ister.
Hafta içi sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. Eve gelmem 8.
Yemek bulaşık vs derken saat 9 oluyor.
Sonra bir duş alıp sakince oturmak istiyorum.
Bazı arkadaşlarımız da sağolsun biraz vakitsiz.
2 yaşında çocukları var hep onu bahane ederek akşam en erken 21:00-21:30 gibi anca geliyorlar oturmaya. Dönüşleri de gece yarısını buluyor.
Hafta içi pek tahammül edemiyorum misafire.
Bir de dışarıda da olsak evde oturuyor da olsak sürekli arkadaşlarının çocuklarını beklemek zorunda kalıyorum.
Yani kalkıcaz diyelim, arkadaşları hemen ay dur mama yediriyim, ay dur pijamasını giydireyim vs vs diye bekletiyorlar.
Yanlış anlaşılmasın kınamıyorum ancak benim çocuğum yok olduğu zaman tabi ki bende yaşıcam aynı şeyleri ancak vakitsizlikleri ve plansızlıkları beni kızdırıyor.
Haftasonları da eşimle baş başa bir şeyler yapmak istiyorum ama o hep arkadaşlarını dahil etmek istiyor.
Zaten kayınvalideyle yaşıyoruz dolayısıyla pek yalnız kalma şansımız olmuyor.
(Kayınvalide konusunda kesinlikle şikayetim yok. O sebeple beni ordan vurmayın kabul etmeseydin beraber oturmayı diye)
Ben daha evcilim evde olalım çay demleyelim uzatalım ayaklarımızı.
Ancak eşim sürekli kalabalık olmak istiyor.
Nasıl ifade edebilirim kendimi?
Benim evime gelen giden kimsem pek yok. Ancak asosyal de değilim. Sadece herşey de abartıyı sevmiyorum.
Siz sever misiniz hep misafir hep misafir![]()
çocuğun uyku düzeni biraz değişik gece 1den önce yatmıyormuş.Hayir sevmem. Ne misafiri cok severim ne de misafirlige gitmeyi. Bu elbette misafirin kim olduğuna da bagli.
Yalniz ben cocuklu bir ailenin 9, 9 bucuk gibi gelmesine takildim. O saatte ne odsleri olabilir ki misafirlikte? Cocugun evinde uyumasi gerekmez mi? Hem sizde erken ise gidiyorsunuz nasil gece yarisina kadar kalabiliyorlar, ne dusuncesizlik. Dogrusu misafir gelecekse de bize cuma c.tesi ancak gelir. Haftaici calisiliyor zaten. Ki cocugu olanlar 8 gibi yatirirlar cocuklarini. Turkiye saat olmus 10 dizilerde görüyorum haydi cocuklar yataga diyor acayip şaşırıyorum.
Pat diye misafirlige gitmek bizim turklukte var kesinlikle. Ama bunu asmamiz lazim artik. Ansizin gelen misafirden hic hoslanmam, sukur ki nerdeyse hic olmuyor.