• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sever misiniz?

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Merhaba hanımlar:KK52: İyi haftalar olsun hepimize.
Çok büyük bir dert değil ama siz nasıl yapıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz merak ettim.
O yüzden açıyorum konuyu.

Eşim misafir çok sever, hafta içi veya haftasonu ya sürekli biz arkadaşlarına gidelim ya da hep onlar bize gelsin ister.

Hafta içi sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. Eve gelmem 8.
Yemek bulaşık vs derken saat 9 oluyor.
Sonra bir duş alıp sakince oturmak istiyorum.

Bazı arkadaşlarımız da sağolsun biraz vakitsiz.
2 yaşında çocukları var hep onu bahane ederek akşam en erken 21:00-21:30 gibi anca geliyorlar oturmaya. Dönüşleri de gece yarısını buluyor.

Hafta içi pek tahammül edemiyorum misafire.
Bir de dışarıda da olsak evde oturuyor da olsak sürekli arkadaşlarının çocuklarını beklemek zorunda kalıyorum.
Yani kalkıcaz diyelim, arkadaşları hemen ay dur mama yediriyim, ay dur pijamasını giydireyim vs vs diye bekletiyorlar.

Yanlış anlaşılmasın kınamıyorum ancak benim çocuğum yok olduğu zaman tabi ki bende yaşıcam aynı şeyleri ancak vakitsizlikleri ve plansızlıkları beni kızdırıyor.

Haftasonları da eşimle baş başa bir şeyler yapmak istiyorum ama o hep arkadaşlarını dahil etmek istiyor.
Zaten kayınvalideyle yaşıyoruz dolayısıyla pek yalnız kalma şansımız olmuyor.
(Kayınvalide konusunda kesinlikle şikayetim yok. O sebeple beni ordan vurmayın kabul etmeseydin beraber oturmayı diye:KK66:)

Ben daha evcilim evde olalım çay demleyelim uzatalım ayaklarımızı.
Ancak eşim sürekli kalabalık olmak istiyor.
Nasıl ifade edebilirim kendimi?
Benim evime gelen giden kimsem pek yok. Ancak asosyal de değilim. Sadece herşey de abartıyı sevmiyorum.
Siz sever misiniz hep misafir hep misafir:KK53:

Eskiden sevmezdim.
Ama artık mecburiyetten seviyorum.
Kocam çok sever misafiri ve sürekli yemeğe,kahvaltıya birileri gelir.
Alıştım artık.

Eskiden sevmezdim.
Ama artık mecburiyetten seviyorum.
Kocam çok sever misafiri ve sürekli yemeğe,kahvaltıya birileri gelir.
Alıştım artık.
Zor olmuyor mu size?
Erkeklere basit geliyor. Ama yemek, hazırlık,sunum hepsi kadına bakıyor.
Siz vazgeçirmeye çalışmadınız mı bu huyundan?

Haftaiçi bende tahammül edemem. Zaten sabah erken evden çıkıp akşam gidiyoruz iş yerinde yoruluyorum bir de misafir çekemem. Ayda yılda bir olsa ses çıkarmam tabi de siz iyi dayanıyorsunuz eşinize anlatın yorulduğunuzu haftasonu çağırsın hergün misafir mi olur. Allahtan eşimde bende evi seviyoruz sakinliği seviyoruz.

Aksıne ben cok severım Esım de ne zaman bıtecek bu gelen gıden dıye soylenır oda yoruluyor tabı.. Ama asıl yorulan ben olunca sesını cıkarmıyor hıc..

Zor olmuyor mu size?
Erkeklere basit geliyor. Ama yemek, hazırlık,sunum hepsi kadına bakıyor.
Siz vazgeçirmeye çalışmadınız mı bu huyundan?
Yok.
Allahım razı olsun kocamdan.
Yemek pişirme,masa hazırlama,toplama hep o yapıyor.
Ben sadece tatlı yapıyorum ve kahve pişiriyorum.
Bizdeki iş bölümü böyle.
Vazgeçirmedim, çünkü ailelerimiz ağırlanınca çok mutlu oluyor.
Anamın babamın bir tek gülüşüne dünyaları veririm ben!!!

Misafir seviyorum.
Ama misafirlige gitmekten nefret ediyorum. Bu sanirim annemin "sen cagir arkadasini bizde oynasin"in buyumus hali.
Calismadigim icin h ici h sonu kavramim yok.
Haftaici ailede disi birilerini almiyoruz pek, davetsiz misafiri hicbir turlu sevmiyoruz zaten.
Esin abartiyor misafir isini gibime geldi.

Habersiz misafir sevmem
Haberlisine hazırlık yaparım
Ama eşiniz gibi hergün birileri de gelsin istemem, kalabalığa bayılmam
Tadında olmalı bazı şeyler

2 yaşında çocukları olup 21:00 de gelip geç saatlere kadar oturan aileye şaşırdım, çocuğun uyku saati kaçta acaba

Hafta içi misafiri bende sevmiyorum maalesef. Çalıştığımız için dinlenmek istiyoruz, ayrıca okula giden iki çocuğum var ve sabah 7'de ayaktayız. O yüzden açıkça hafta içi gelmek isteyenlere ya da çağıranlara söyledim. Haftaiçi ne misafirliğie gidibeliriz ne de misafir kabul edebiliyoruz maalesef diye.

Haftaiçi bende tahammül edemem. Zaten sabah erken evden çıkıp akşam gidiyoruz iş yerinde yoruluyorum bir de misafir çekemem. Ayda yılda bir olsa ses çıkarmam tabi de siz iyi dayanıyorsunuz eşinize anlatın yorulduğunuzu haftasonu çağırsın hergün misafir mi olur. Allahtan eşimde bende evi seviyoruz sakinliği seviyoruz.
Evet hiç kimseyi çağırmasa maç izlemeye mutlak birini çağırmak ister.
Ben hafta içi de olsa hafta sonu da olsa sıkılıyorum sürekli kalabalık olmaktan

Kalabalık sevmem kı be :(
Misafirin başımın ustunde yerı varda haberlı gelsın ve sık gelmesın :D

biz genelde kalabalık takılmayı seviyoruz.
arkadaşlar gelsin ,biz gidelim falann.
ama çalışırken zor oluyor.
insan eve gelip ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor.
eşinizle güzelce konuşun cnm çok yoruluyorum. deyin. hafta sonuna kaydırın bu planları.

Misafir seviyorum.
Ama misafirlige gitmekten nefret ediyorum. Bu sanirim annemin "sen cagir arkadasini bizde oynasin"in buyumus hali.
Calismadigim icin h ici h sonu kavramim yok.
Haftaici ailede disi birilerini almiyoruz pek, davetsiz misafiri hicbir turlu sevmiyoruz zaten.
Esin abartiyor misafir isini gibime geldi.
Ben iki türlünün de fazlasını sevmiyorum.
Davetli de olsa geliş gidiş çok vakitsiz olunca daha da bunalıyorum

haberli ve ayda 3-4 ü geçmeyecek şekilde yatılı ve çocuklu olmayan ve KEDİDEN KORKMAYAN misafiri çok severim :D

Habersiz misafir sevmem
Haberlisine hazırlık yaparım
Ama eşiniz gibi hergün birileri de gelsin istemem, kalabalığa bayılmam
Tadında olmalı bazı şeyler

2 yaşında çocukları olup 21:00 de gelip geç saatlere kadar oturan aileye şaşırdım, çocuğun uyku saati kaçta acaba
Çocuğa yemek yedirdik, giydirdik, ben giyindim anca çıktık diye diye 21:00i geçiyor gelmeleri. Çocukta demelerine göre gece 2den aşağı yatmıyormuş.
Yani bizde gece mamasını yapıyor yediriyor pijamasını giydirip öyle götürüyor eve.

Çocuğa yemek yedirdik, giydirdik, ben giyindim anca çıktık diye diye 21:00i geçiyor gelmeleri. Çocukta demelerine göre gece 2den aşağı yatmıyormuş.
Yani bizde gece mamasını yapıyor yediriyor pijamasını giydirip öyle götürüyor eve.
Pür neşe gezdirirlerse çocuğun uykusu gelmez tabi

Back
X