misafir sorunsalı :(

Şu öğretmenlerin hafta sonu tatil, bayramı tatil, dersi bitince tatil, boş günleri tatil sırtlarında taş taşıyan maden işleri sanıyorlar ya kendilerini.
Siz de öğretmen olsaydınız madem?

çalışan bayan çalışmayan bayan ne alaka ki
çalışan bayan işde yorulur çalışmayan bayan da evde
hafta içi çalışıyorum hafta sonu evdeyim , ama hafta içi daha rahatım sanki , çünkü evde olmadığımız için ufak tefek şeyler dışında ev dağılmıyor , gündüz evde olmadığımız için bulaşık çıkmıyor , e çoğu zaman kahvaltıyı da iş yerinde yapıyorz , eve geldiğim de tek yemek yapması ardından bulaşığı kalıyor
ama hafta sonu sabah kahvaltı , onun ardındn cips ye çerez ye , meyve ye , su iç bardakları çay kahve iç bardakları , uzan tv izle koltuk bozulur , zigonlar sağa sola dağılır akşama kadar topla dur
yani çalışan da çalışmayaN da yoruluyor , çalışana 10 kişi misafir gidemez , çalışmayana gidebilir demek ev kadınlarına haksızlık bence !!!
en güzeli topluca ev davetlerine gitmemek ya , insanlar da bu konuda anlayışı öğrenmeli , bu nezaketi de öğrenmeli artık , bir yemeğe çağırıyorsun eş dost akraba toplanıp geliyorlar ne gerek var parça parça gidin

Bi bitemediniz arkadaş
öğretmen misiniz :) :) gözler hep sizin tatillerinizde dimi .Yahu tutan mı var siz de olun .Çok garip insanlar var .Git sen kafa patlat okulda kolaysa bir sürü bebenin içinde .

Esinizi kirmasaydiniz 1 kere sonucta...Ben yeni evlendigimde ilk misafirim geldiginde 15 kisiyi yardimsiz agirladim hemde kac cesit cikarmistim..2.misafirim 24 kisiydi bu iftardi tabi..cok sukur agirladim inanin bu kalabalikdan sonra bile evim dagilmamisti bulasik disinda onada kv yardim eder herhalde etmesede bisey yok bosverin bu sferlik takmayin.

Hadi gözün aydın dert ettiğn kadar olmadı:) amca eşindn anlayışlı çıktı..

Türk kadınları kendilerine ve çevrelerine eziyet etmeye, saçma sapan mevzular için eşleri için tartışmaya bayılıyorlar..
Ben de çalışan kadınım hem de bankacıyım.. Eve geliş saatlerim bile düzensiz.. Ama bana kim gelmek isterse kapım sonuna kadar açık.. Soframı donatır beklerim.. Temizlik çok dert ise kadınım gelio zaten misafirden sonra bir daha gelir biraz fazla veririm ama yine de ayy yoruluyorum misafir gelmesin ya da kolaya kaçayım diye kahvaltıya almam, eşimle de bu sebepten tartışma çıkarmam..
Ayrıca benim çalışan kadın olduğumu herkes biliyor.. Evim bazen derli toplu olmayabilir.. Ben misafiri yemeğimle içmeğimle dört başı mamur ağırlıyorsam kirimi pisimi de görmeyiversinler.. Gören de ne hali varsa görsün bu kadar basit..
Burası Türkiye.. misafirlik kavramı önemli.. Eşinizin kıymet verdiği kişi gelecekse gerekirse 20 kişi gelsin.. En nihayetinde 3-5 saatlik bi misafirlik evinize çöreklenecek değiller.. 1 gün az uyursunuz hiçbişeycik olmaz..

Ayrıca çocuk gibi yok öğretmen, yok memur, yok özel sektör çalışanı gibi tartışmalar da çok gereksiz burda.. Her iş kendi içinde zor.. Kimse de kendini acındırmasın.. Öğretmenin işi de zor, özel sektör çalışanının da bankacının da.. Ev kadının işi de az değil yatıyorlarmış gibi bir algı da oluşmamalı.. Kadın olmak zor bu ülkede önce hepimiz bunu anlayalım..

ev kadınlarının çalışan kadınları kıskanması kadar çalışan kadınların da ev kadınını hor görmesi çok basit geliyor bana .Biz daha şanslıyız aslında onları herkes hor görüyor ne yapıyorsun ki akşama kadar diyorlar çalışana böyle birşey deme şansları var mı ?Yok .

Reactions: anu
Yani su an suresiz izindeyim dediginiz icin oyle yazdim. Konu sahibi ayirmis calisanla calismayanlari ben deyil.

Aynen. Birde isin komigi konu sahibi evde oturanlara aslinda ayrim yapmis, hala onu destekliyormus.

Cok ilginc.
Bnece sen yorumları tekrar oku.Kadın sadece çalışıyorum dedi.Ama çalışan kadın tartışmasına çeviren "çalışan kadınların çalışıyorum demesinden gına geldi"diye yorum yapan hanfendi.Kusura bakma biri laf söyleyince cevabını verince mi suç.Kimi desteklediğim beni ilgilendiri.Desteklerim desteklemem.Sen bence önce kime "aynen" dediğine bi de ayırım yapanın kim olduğuna bak öyle yorum yap.

2.Sİ Süresiz izindeyim lafını çalışmayan kadın olarak mı algılıyorsun.
Ben anlamıyorum bu kadar yoğun şikayetçi bu ev hanımları.Burda nasıl vakit bulabiliyorsunuz.

öğretmen misiniz :) :) gözler hep sizin tatillerinizde dimi .Yahu tutan mı var siz de olun .Çok garip insanlar var .Git sen kafa patlat okulda kolaysa bir sürü bebenin içinde .
Evet, her mesleğin kendine göre zorluğu var yani. O kadar avantajlı bir meslekse söyleyenler de deneseydi. Öğretmenlerin tatili de tatili. 40 tane çocuğa kafa patlat tatilin de olmasın, yok ya

Öğretmenlik de seni çok beğeniyordu.

şimdi hangi mesleği icra ediyorsunuz ?

Zaten artık cok zor olmak. 3 sınav artı mülakat. Mülakatı geçemezsen kazandığın 3 sınavı at çöpe. 4 sene oku üstüne eşek gibi kpssye çalış ama benim gibi 3 senedir atanama onun üstüne sinirden stresten sağlığın bozulsun yaşama dair hiçbir isteğin hevesin kalmasın, psikolojin bozulsun 4 5 sene sonra zorla sınavı gec de atan. Ondan sonra her önüne gelen öğretmenlik rahat paşa paşa yatıyorsun desin.
Zor valla anlamayan insanlarla uğraşmak.

Son düzenleme:
bence kabul etmelisin..zaten evli olduğun müddetçe bu gibi durumlarla çok karşılaşacaksın..hangi birgün kaçacaksın.en azından tecrübe edinirsin, kendine güvenmeyi öğren..

Bence ayıp eşimin bi yakını geldiğinde ben alalım ayıp olur diye debeleniyorum.insan yüzyüze bakıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…