• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sorunsalı

Teyzem çok sever bizim üzerimizde baskı kurup kotulemeyi

işte akraba dediğin akrepten beter. halbuki teyze anne yarısıdır derler bunu yapıyor olması çok ayıp.. senin anneannenle belli ki güzel bi ilişkin var bunu göz önüne alarak arayıp güzel bir izahla bilahare evine davet edersin.

teyzeniz çok hatalı. koca kadın açığınızı yakalayıp (ki bence burda hatalı bir davranış yok) tutup anneannenize laf yetiştirmesi çok ayıp.
ben olsam önce gün ortası sakin bir zamanda teyzemi ararım. teyzeme misafir ağırlama konusunda bana akıl vermemesi gerektiğini, beni anneanneme kötülemesinden de hiç hoşlanmadığımı söylerim. (haddini bilmeyene bildirmek gerek)
sonra annenize giderken anneannenize bir çiçek alın, öpün ellerinden yanacıklarından bu misafirleri açık açık bu misafir topluluğundakileri tanımadığı için davet etmeyi akıl edemediğinizi, yoksa her zaman onu ağırlamaktan zevk duyduğunuzu söyleyin. (evim küçük demeyin bence. bir kişilik yerin mi yoktu derler)

Aslına bakarsan suç Annem de birazda ona o tavizi veren annem ben teyzeme karşı mesafeliyimdir.uzakta olmasina ragmen telefon açıp hal hatır sormam nedeni de bu tarz davranışları ama ablam ve annem de o mesafe yok..benimle olan ilişkisi ablamla olduğu gibi deil benim bu tarz davranislarimdan hoşlanmaz ben birşeyi doğru bildigim gibi yaparim.zamanında teyzemle karşı karşıya gelmisligimizde oldu onun bana gicigi ondan ben onu aramak istemiyorum çünkü ağzından çıkanı kulağı duymaz muhattap olup iyice sinirlerimi oynatmak istemedim.Ayrica dediğin gibi eve biri gelince tüm sülale mi gelecek ayrıca anneannem de çok girişken sevgi dolu insanlarla kolay kaynasan biri değildir hava soğuk gelse geri dönüşü bile bam sorun ama uzaktan ahkam.kesmek kolay tabi

O zaman teyzenizi hiç sallamayacaksınız. Annenizede evime kimi istersem onu çağırırım kimse karışamaz diyeceksiniz. Size bir daha teyzenizin lafını taşımamasını söyleyeceksiniz. Minnie böyle uygun görmüş ben karışamam kendi evi istediğini yapar diyecek teyzenize. Demiyosada siz bildiğinizi okumaya devam edin. O laf edecek diye kimseyi çağırmayın. Hatta inadına çağırmayın anlasın kendisini takmadığınızı. İstediğiniz gibi hareket edin.

işte akraba dediğin akrepten beter. halbuki teyze anne yarısıdır derler bunu yapıyor olması çok ayıp.. senin anneannenle belli ki güzel bi ilişkin var bunu göz önüne alarak arayıp güzel bir izahla bilahare evine davet edersin.
Teyzemi çoook uzun zamandir anne yarısı gibi gormuyorum etrafimdaki insanlar tarafindan sevilirim bi teyzem sevemedi beni var bi gicigi bana

teyzeniz çok hatalı. koca kadın açığınızı yakalayıp (ki bence burda hatalı bir davranış yok) tutup anneannenize laf yetiştirmesi çok ayıp.
ben olsam önce gün ortası sakin bir zamanda teyzemi ararım. teyzeme misafir ağırlama konusunda bana akıl vermemesi gerektiğini, beni anneanneme kötülemesinden de hiç hoşlanmadığımı söylerim. (haddini bilmeyene bildirmek gerek)
sonra annenize giderken anneannenize bir çiçek alın, öpün ellerinden yanacıklarından bu misafirleri açık açık bu misafir topluluğundakileri tanımadığı için davet etmeyi akıl edemediğinizi, yoksa her zaman onu ağırlamaktan zevk duyduğunuzu söyleyin. (evim küçük demeyin bence. bir kişilik yerin mi yoktu derler)
Beni üzen o yada bu şekilde evime müdahele edilmesi ve anneannemi gazlaması anneannem de koca kadın bu gaza geliyor ve anneme seni aradım ulaşamadım diyor halbuki aramamis yani hangisinin cahilligine ne demeli nasıl davranmalı bilemedim

Evet anneannemle konuşmak daha doğru. Ayrıca ben anneannem de olsa her gelen misafir le çağırmak zorunda mıyım böyle bi zorunluluk istemiyorum geriliyorum
zorunda değilsiniz tabi
anneanne çok da üzülmemiştir bence
bu arada teyzeniz o kadar çok düşünüyorsa annesini alıp kendi yaşadığı yere götürsün!

annen ona ve ananene acıklasaydı hatta teyzene oyle bir laf söyleseydiki agzı kapansaydı

O zaman teyzenizi hiç sallamayacaksınız. Annenizede evime kimi istersem onu çağırırım kimse karışamaz diyeceksiniz. Size bir daha teyzenizin lafını taşımamasını söyleyeceksiniz. Minnie böyle uygun görmüş ben karışamam kendi evi istediğini yapar diyecek teyzenize. Demiyosada siz bildiğinizi okumaya devam edin. O laf edecek diye kimseyi çağırmayın. Hatta inadına çağırmayın anlasın kendisini takmadığınızı. İstediğiniz gibi hareket edin.
anneme söyledim zaten evime kimi ne zaman cagiracagimi ben bilirim o karışmasın dedim.Bi hazirlandim eve birilerini çağırdım diye herkesi başıma mi toplayacağım anlamadim ki dupe düz cahillik hem ben evime gelen insanları rahat ettirmek en iyi şekilde ağırlamak isterim daracık yere daha ne kadar insan toplayacağım acaba

zorunda değilsiniz tabi
anneanne çok da üzülmemiştir bence
bu arada teyzeniz o kadar çok düşünüyorsa annesini alıp kendi yaşadığı yere götürsün!
Anneannem uzulmemis ama teyzem ne derse onu yapar dediklerine çok itibar eder gaza gelip annemi aramış seni aradım yoktum neredeydin demiş halbuki aramamis o da aklı sıra ağız arıyor yani hepsi bi alem.teyzem güya anneannemi cagiriyormus ama o gitmiyormus

Yahu neden insanlar böyle nifak sokar ki?
Vallahi sinir oluyorum.
Boşverin teyzenizle bu konuyu konuşmayın.
Anneannenize de gerekli açıklamayı yaparsınız.

Yahu neden insanlar böyle nifak sokar ki?
Vallahi sinir oluyorum.
Boşverin teyzenizle bu konuyu konuşmayın.
Anneannenize de gerekli açıklamayı yaparsınız.
Onunla konuşmayı düşünmüyorum çünkü kendisi konuşmaz tartışır. Anneannemle açıklama yapar miyim bilemiyorum ben suçlu muyum ki

Onunla konuşmayı düşünmüyorum çünkü kendisi konuşmaz tartışır. Anneannemle açıklama yapar miyim bilemiyorum ben suçlu muyum ki
Hayır tabi ki de bir suçunuz yok açıklama yapmanıza da gerek yok aslında.
Ama öyle bir ortam yaratmış ki teyzeniz zora ki açıklama yapma gereği hissettiriyor insanda.

Hayır tabi ki de bir suçunuz yok açıklama yapmanıza da gerek yok aslında.
Ama öyle bir ortam yaratmış ki teyzeniz zora ki açıklama yapma gereği hissettiriyor insanda.
Haklısınız kadın o kadar huzursuzki herkese yetiyor anneme defalarca mesafeli olmasını söyledim anlıyorum kardeşi canı ama düzgün bi insan deil kıskanç ve huzursuz

Back
X