Misafir sorunu

aslimkip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
58
36
88
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında sizlerin fikrine ihtiyacım var.Kuzenim çalışmak için ist ye geldi şu an çalışıyor ama ev arkadaşları onu evinden kovmuş bizimle kalıyor bir kaç gündür ailem sabah işe gidiyor kuzenim bazen öğlen gidiyor vardiyalı olduğu için ben sabahları çoğu zaman onunla yalnız kalıyorum ailem ve ben onu kırmadan istenmediğini anlamasını nasıl sağlayabiliriz?

İstememe sebebimiz rahatına düşkün olması çalıştığı iş kendi ailesinin yanında yapabileceği bir iş satış temsilcisi tek maaşla geçinemeyeceğini biliyor bizde destek olamayız maddiyatla alakalı sorunumuz var çünkü annem çalışıyor aklı bende kalıyor o evde olunca bende kendi evimde rahat edemiyorum

Kahvaltı sırasında sohbeti açıp ne yapmayı dusunuyorsun , ev mi tutacaksin diye direk sorun. Dolambaç yollara gerek yok. Hemcinsiniz olsa idare edebilirsiniz ama erkek kuzenimle bende rahat etmezdim. Neyse ki yok :) kırcam diyede düşünmeyin koca adam düzenini kursun

ne kadar süre kalacak?zor durumda kalmış.maddi açıdan ne durumda olursanız olun,sofraya bir tabak fazla koyabilirsiniz,herhalde?
babanızın tarafından kuzen mi bu?anneler genellikle kendi yeğenlerine hoşgörülü davranırlar ama eşinin yeğeni batar nedense

Anne tarafından geçenlerde uyanıp duşa girdi o arada kapı çaldı 2 kere duştan çıktı üstü çıplak bir şekilde bana kim geldi diye sordu kafamı çevirdim direk bende

Valla düşünce yapınız garip geldi. Sanki size sarkmasindan korkar gibi... Geçici süreliğine gelmiş yani idare ediverin. Suyu çıkarsa tedbirinizi alırsınız.

daha bikaç gün olmuş hemen kovmak gibi olur, haftasonu otururken anneniz çıtlatır ev bakıyor musun falan diye, ama hemen gelir gelmez de söylenmez.
adam aile üyelerine tecavüz potansiyeline sahip sapık değil herhalde, sapıksa direk kovun zaten evirip çevirmeye gerek yok.

Annen konuşsun her evin bir düzeni var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…