- Konu Sahibi esraylmz03
-
Yok mecburi bişey için gittik onlar Israr ettiler yoksa girmeyiz tabi ki 5 dk durduk çıktıkÖncelikle insanların evine haber verdikten 10 dakika sonra gitmeyin ki onlar da size gelmeden bir kaç gün önce müsade istesinler.
Ne ayıp öyle emrivaki.
Arkadaslar benim sıkıntım böyle 1 saat önce haber veren misafirleri ağırlayamamak çok üzülüyorum buna 1 senelik evliyim bekarken çay bile demlemedim annemin Yüzünden şimdi yemek yapmayı öğrendim o konuda sıkıntı yok ama ev düzenini veremiyorum eşimin Çevresi çok geniş misafirliği seviyorlar bizde onlara gidiyoruz ama kime gitsem 10 dk öncede gitsem ev Pırıl Pırıl yaşlı dedemizin nenenin evi bile ole çalışan bayan arkadaşlarımızın da evi bole ama benim evim hiç ole değil çok Dağınık pis değil yalnış anlamayın ama misafir karşılayacak kadar da değil çalışmıyorum çocuğumda yok çok üzülüyorum bu duruma evimi seviyorum yeni bi ev ama Dağınık bende yarım saat önce gelen misafiri panik olmadan ağırlamak istiyorum ama ev düzenini veremiyorum çok gamsızım küçüklümdede böyleydim siz nasıl beceriyorsunuz neler yapıyosunuz da düzeninizi sağlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?