Sitenin ortak alanlarin kullanimiyla ilgili zaten belli kurallari var. Arada uzun sureli gurultu halinde cocuk uyuyor diye uyardigim da oldu. Ama sonrasında ayni.Buraya yazacağınıza apartman giriş kapısına asarsaniz daha mantıklı olur bence
Kayınvalideme yakın müstakil evde oturuyorum şu şikayetleri görünce acaba hangisi daha kötü diye kıyaslama yapıyorum. Yine öyle bi noktadayım
Birgün uykulu biçimde kapıyı açın “ Aa iyi saatte olsunlar yapıyor sandım ben arada hep böyle çığlık sesleri duyarım da diyin,geçende sizin evden duydum hatta” bizim halkımız böyle paranormal şeylerden daha çok korkuyorlar,üstüne salarsınız diye bence daha sessiz olurlar.
Her ülkede mal var ,yurt dışındakiler daha beter,asansörün kapısını açmış adam işiyor yaSonra Türkiye neden hala gelişmiş ülkeler arasında değil?
Bizim üst komşu da böyleydi üst daireler kendi kapı önlerinde oturuyorlardıSiz yine sukredin sadece misafir geçirirken oluyormuş bunlar. Bizim densiz yan komşu ve onun üstündeki densiz apartmanda oturuyorlar. Evet evet bildiğiniz ev oturmasını 3 yıldır apartmanda yapiyorlar. Bütüüün dedikoduları sayelerinde öğreniyorumcahil, görgüsüz iste ne dersen de.
Bizim üst komşu da böyleydi üst daireler kendi kapı önlerinde oturuyorlardı
Bir gün tartışma esnasında ben sürekli senin sesin i duymak zorunda mıyım dedim ..oturacak yer mi kalmadı herkes evine girsin otursun dedim
Alttaki komşu çekinir benden daha çıkmadı yukarı oturmaya
Benle munakasaya girmek istemiyorlar nedensehangi mantıkla apartmanda konuşurlar anlamıyorum ki, sizden çekiniyorlarmis ne guzel, benden yaşca büyükler asla dinlemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?