- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
- Konu Sahibi Zeynep feray
Maşallah :)
ben 17 kişiyi sadece yazın gittiğim otellerin restaurantında görüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah :)
ben 17 kişiyi sadece yazın gittiğim otellerin restaurantında görüyorum![]()
Misafir berekettir düşüncesiyle durumu olmayan insana nasıl evde olmayan yemeği yap diyeceğiz? Misafir bereketse gelirken on kilo un beş kilo şeker getirsin yemeği birlikte yapsınlar.
İnsan daha once misafir cagirdiysa durumunu da ona gore ayarlamli ve herkes ekonomik durumuna gore misafir ağırlayabilir. Evime gelen hic kimseyi ac gondermem habersiz gelenler dahil ama evimde ne varsa onu hazirlarim.
Bir de herkese bir patates yeter vs denmiş de 10 patates kaç para kimsenin haberi yok galiba
Biz mutfak masrafı çok deyince müsrif oluyoruz ama herkesim patates tarlası vs var ki ucuz menü denilenlere de dünya para dökmek gerekiyor
Hemen hemen hepimiz yemek yapiyoruz mutfak masrafi yapiyoruz. Bence insan cagiriyorsa minimum 30-40 liralik masraftan da kacmamali.Bir de herkese bir patates yeter vs denmiş de 10 patates kaç para kimsenin haberi yok galiba
Biz mutfak masrafı çok deyince müsrif oluyoruz ama herkesim patates tarlası vs var ki ucuz menü denilenlere de dünya para dökmek gerekiyor
Hemen hemen hepimiz yemek yapiyoruz mutfak masrafi yapiyoruz. Bence insan cagiriyorsa minimum 30-40 liralik masraftan da kacmamali.
10 patates 2 kgBir de herkese bir patates yeter vs denmiş de 10 patates kaç para kimsenin haberi yok galiba
Bir de herkese bir patates yeter vs denmiş de 10 patates kaç para kimsenin haberi yok galiba
10 patates 2 kg
Ne kadar Allah aşkına ?
Bana laf atmissiniz da
6 patates haşlar içine 1 soğan biraz maydonoz 1 domates doğrar limonlu sos yapar her tabağa 3 kaşık meze çıkar bundan
Evdekiler den ne varsa ortaya karışık yapicak en ucuz yemek kısır 8 çay bardağı ince bulgurdan 10 kişinin karnı doyar
Abartmayin 10 patatesin fiyatını
Sonucta ev bombos değildir illa yagi tuzu vardir ev sonuçta. Fasulyesinin de olmadigini varsayayim 1 kilo kuru fasulye alir 10 lira. Ki daha ucuzlari da var bu ortalama. 1 kilo pirinc. 2 kilo yogurt tamam iste alin size kuru fasulye pilav ayran.10 kişiye hazırlanan sofrayı nasıl 30-40 TL’ye mal edeceksiniz çok merak ediyorum.
Yanına börek ve kek olur meselaSorun sadece patates degilki galiba.. evde hic birsey yoksa yeni alinmali ya da az varsa ilaveten alinmali.. sade patates konmazku.. yanina tavuk filan olur ..
Misafir berekettir, neden iptal etmesini soyluyorsunuz. Once buyur edilen misafiri hastalik olmadigi surece iptal etmeyi gercekten cok ama cok ayip buluyorum. Sahsen goruyoruz bazen, gidesim gelmiyor inanin oylelerine tekrar. Hatta gitmiyorumda. Arayip baska bir gun davet ederse, ancak giderim.
Kisir, borek veya pogaca (bos yaparsiniz peyniri alamazsanizda), irmik tatlisi veya kek, yaninada cay, olduda bitti iste.
Ama en ucuz patates sonuçta et değil ki bu . Patates ikram edemeyecekse hiç birşey yapmasın o zamanBir de herkese bir patates yeter vs denmiş de 10 patates kaç para kimsenin haberi yok galiba