Misafir ve yemek :()

Portakallı ördek yapmayacaksın konu sahibi hiç strese girme
İlla yemek olmalı dersen salçalı pilav çorba salata yine olur
Evde neyin var söyle hemen menü çıkarayım
Altından kalkarsın

Gün menüsü de olur kek börek kısır

Olabilir de orada çok yedirdin dendi ya burada da olmaz yedirmen lazım derler diye düşünüp sosyal deney mi yapıyor acaba dedim

Bir de çocuğu vardı burada iki kişiyiz yazmış normalde yeter demiştim yazmış
O Zaman da 50 tl ile ay sonunu Nasıl bulacağım diyordu

Evt evde kalanlarla bunzaman a kadar oyle boyle idare ettim 2 kisi dedim cocuklarin yaslari kucuk bnm diyet yaptigim kadarini cocuklar yer zaten

Sosyal deney fikrini begendim :D

Hanim efendi her misafir geldiginde misafire ikramin maddi boyutunu konu yapiyorsunuz.

Eliniz darsa bunu anlarim. O zaman misafir kabul etmeyin. Misafir berekettir ama ay sonuna kadar ucuucuna yetecek kadari varsa bilemiyorum yemekli 10 kisi ne gerek var?

Caya cagirsaydiniz keske.

Sahi iki cocuk vardi sizin. Simdi iki kisiyiz demissiniz. Ne oldu?

Konu sahibi evde olan seylerini yazsan menu yapilir
Fasulye var 4 bardak kadar 1 kapqli kutu salca 1 litre yag 1.5 kg kadar pirinc 1 kilo kadar seker tuz biber 1 paket etimek yarim kilo kadar pilavlik bulgur nohut et namina bisey yok almak lazim yarim paket kren santi 2 lg un sebze yok buzluga bu sene kucuk bebek varbdie bsieu atamadim misafir yarin gelecek temizlige dustum bakmadim ortalik karismis :D

Fasulye var 4 bardak kadar 1 kapqli kutu salca 1 litre yag 1.5 kg kadar pirinc 1 kilo kadar seker tuz biber 1 paket etimek yarim kilo kadar pilavlik bulgur nohut et namina bisey yok almak lazim yarim paket kren santi 2 lg un sebze yok buzluga bu sene kucuk bebek varbdie bsieu atamadim misafir yarin gelecek temizlige dustum bakmadim ortalik karismis :KK70:
Eee Misafir ne zaman geliyo sen buradasın :işsiz:

Fasulye var 4 bardak kadar 1 kapqli kutu salca 1 litre yag 1.5 kg kadar pirinc 1 kilo kadar seker tuz biber 1 paket etimek yarim kilo kadar pilavlik bulgur nohut et namina bisey yok almak lazim yarim paket kren santi 2 lg un sebze yok buzluga bu sene kucuk bebek varbdie bsieu atamadim misafir yarin gelecek temizlige dustum bakmadim ortalik karismis :KK70:
Kuru fasulye pilav mercimek al çorba yap biraz da yeşillik lazım ay yağ filan az ay başına kadar nasıl yetecek

Etimek tatlisi yap
Borcamda etimegi serbetle islat (3bardak suya 1 buçuk bardak şeker kaynat kıvam alcak dök etimege) şerbeti çekince üstüne 2 bardak süt 2 kaşık un 5 kaşık şekerle yaptığın muhallebiyi dök ortaya bu çıkacak Screenshot_2018-01-11-13-44-33-379.webp üstüne birşey serpmen şart değil varsa toz tarçın da uyar

Kalan un ile puaca yap

Kuru fasulye pilav yap

Bu kadar :)

Şuan elinde hiçpara yok mu
88 tl var fazlasi olursa borc alacagim annem var

Ama ben para isteme benden buz gibi sogurum senden sozunu ilke edinmisim kimseden para istemek istemiuorum borc yigidin kamcisidir diyende var ama ben o soze inanmiuorum birine borckanirsam annem de olsa gozume uyku girmiyor neden 50 diyorsun derseniz ona da aciklama yapayim cocugun bezi de qzaldi beklemedeigim paralarda cikiuor her zmana kenara az da olsa 20 30 tl kalsin istiyorum olur ya ani biay ol

Ama ben para isteme benden buz gibi sogurum senden sozunu ilke edinmisim kimseden para istemek istemiuorum borc yigidin kamcisidir diyende var ama ben o soze inanmiuorum birine borckanirsam annem de olsa gozume uyku girmiyor neden 50 diyorsun derseniz ona da aciklama yapayim cocugun bezi de qzaldi beklemedeigim paralarda cikiuor her zmana kenara az da olsa 20 30 tl kalsin istiyorum olur ya ani biay ol
Tamam bak bence etimek tatlısı kuru fasulye pilav mercimek çorbası yap salata yeterli başka çare Yok. Artık misafir kabul etme allah aşkına ya

Tatlim bu kdr kisi kim? Niye geliolar? Siz mi davet ettiniz?

Dondurucuya yazin birseyler atmadiniz mi? Cidden buyuk kurtarici ve pratik oluyor..

Kesinlikle öğlen gelecek misafir için et tavuk kuru fasulye tatlı vs. Uğraşmam.

Poğaça kek börek tarzında yanına da 1 çeşit salata birde çay oldu bitti.

Back
X