- Konu Sahibi Papatyaaa_09
Evlenirken bu gelme gitme işini konuşmadınız mı eşinizle? Adamın tüm sülalesi bu şekilde yaşıyor böyle büyümüş böyle görmüşler. Bu şartı koydunuz mu eşinize? Ben davet edersem gelinir, davet etmeden gelen kapıdan döner dediniz mi? Kapıyı açıp eve giriyorlarmış, siz niye muhatap oldunuz ki insanlarla. Bu kabul edilemez bir şey, bizim evimize böyle giremezsiniz diyip onun sınır koyması gerekir. Gelenler arkadaşları olsa ben de söylerdim niye haber vermediniz diye ama kardeşlerine sorun çıkarmazdım. Sizin evde yemek masası 4 kişilik mi veya tabaklarınız vs 4 er tane mi? Bana göre sorun yok benim öyle çünkü. İş nedeniyle bir süredir böyle eşyalı evlerde takılıyoruz ama herhangi bir Türk evinde alışılmadık bir durum.
Yemek olsa porsiyon olarak az gelebilir ama kahvaltının yetmemesi nasıl oldu? Böreği taneyle mi pişirdiniz veya zeytin sayılı mıydı? Ben olsam bu sülaleyle böyle işlere kalkışmam.
Yemek olsa porsiyon olarak az gelebilir ama kahvaltının yetmemesi nasıl oldu? Böreği taneyle mi pişirdiniz veya zeytin sayılı mıydı? Ben olsam bu sülaleyle böyle işlere kalkışmam.