- 21 Aralık 2014
- 9.398
- 29.473
- 798
- Konu Sahibi Papatyaaa_09
Ben babamın yanında boxerla geziyorum hangi kitapları okumam gerek?Kitap oku biraz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben babamın yanında boxerla geziyorum hangi kitapları okumam gerek?Kitap oku biraz:)
Okuduğunuzu anlamak için kitap okumanız gerek... Donunuzla oturabilirsiniz rahat rahatBen babamın yanında boxerla geziyorum hangi kitapları okumam gerek?
Çat kapı akraba, arkadas vs geldiginde hic donumla agırlamak istemem. Ama arkadasım cok yakınsa donumla agırlarım adı üstünde yakın arkadas. Evlenmeden önce aynı evde yasadıgımız kardeşlerimiz her halimizi görmüsken evlendikten sonra mı kültür farklılığı oluştu mesela :)Okuduğunuzu anlamak için kitap okumanız gerek... Donunuzla oturabilirsiniz rahat rahat![]()
Evet canım farklılık oluştu...Ben düşüncesizlik olarak görüyorum bunu...Sana göre sıradan olabilir...Kültür nedir? Araştır o zaman. Küfür etmişim gibi benimle burada sidik yarıştırmanıza luzüm yok. O sırada ne kadar yakın olursam olayım kardeşim dahi olsa ben onunla vakit geçirmek istemiyor olabilirim...Orada donla oturmayı "rahat ettiğim ve sadece kendime zaman ayırmak istediğim bir zaman" olarak anlattım. Yoksa ben de kardeşimin yanına bikiniyle durabiliyorsam donla da dururum boxer la da... Merak etmeyin.Çat kapı akraba, arkadas vs geldiginde hic donumla agırlamak istemem. Ama arkadasım cok yakınsa donumla agırlarım adı üstünde yakın arkadas. Evlenmeden önce aynı evde yasadıgımız kardeşlerimiz her halimizi görmüsken evlendikten sonra mı kültür farklılığı oluştu mesela :)
Haha bende onu düşündümCanım öncelikle sıkma canını. Lohusaliginda etkisiyle daha çok sinirlenmissin. İlerde bunları mu kafama taktım diyeceksin. Habersiz gelip gitmleri huy olmus. Bosver bebiisn var senin .Ama anlamadığım kısım evde sadece 4 sandalye ve 4 tabak mi var
Benden sana gelsin çok güzel şarkı
Cümlenin sonu samimiyet göstergesiyle baslayıp sonu resmii bitiyor. Sen-Siz.Evet canım farklılık oluştu...Ben düşüncesizlik olarak görüyorum bunu...Sana göre sıradan olabilir...Kültür nedir? Araştır o zaman. Küfür etmişim gibi benimle burada sidik yarıştırmanıza luzüm yok. O sırada ne kadar yakın olursam olayım kardeşim dahi olsa ben onunla vakit geçirmek istemiyor olabilirim...Orada donla oturmayı "rahat ettiğim ve sadece kendime zaman ayırmak istediğim bir zaman" olarak anlattım. Yoksa ben de kardeşimin yanına bikiniyle durabiliyorsam donla da dururum boxer la da... Merak etmeyin.
Samimiyetime layık olmadığınızı fark ettim sonunda evet :))))Cümlenin sonu samimiyet göstergesiyle baslayıp sonu resmii bitiyor. Sen-Siz.
“Kültür farklılığını” tam anlamıyla özetlemiş oldunuz işte.
Farkındalıgınızın benim icin bir kıymeti yok, gec farketmekte bir yetenekmis meger.Samimiyetime layık olmadığınızı fark ettim sonunda evet :))))
Sizin de yorumunuzun benim için bir kıymeti yok.Farkındalıgınızın benim icin bir kıymeti yok, gec farketmekte bir yetenekmis meger.
Salon kucukse sandalyeler sigmadigi icin iki uc tanesini mutfaga koymuslardir ama bunun da lafi edilmez ki yani. Sanki evde sandalye yok da komsudan plastik sandalye almislar. Sinir oldugu icin fazla dramatize ediyor bence. Yani iki kisi fazla geldi mutfaktan sandalye almak zorunda kaldim diye batmaz goze normalde.Masada sandalye yoktu getirdim demenize ben de şaşırdım. Salon masası ortalama 6-8 sandalyeyi olmaz mı zaten?
Salondaki sandalyeler nasıl yetmedi mutfaktan çektiniz ki?
Kesin kavgayida anlamsız yere kendi cikardigi icin kavga ile alakali sorulara asla yanit vermiyor dikkat ettiysen lya, durduk yere huzurunu kacirmis bellikiSalon kucukse sandalyeler sigmadigi icin iki uc tanesini mutfaga koymuslardir ama bunun da lafi edilmez ki yani. Sanki evde sandalye yok da komsudan plastik sandalye almislar. Sinir oldugu icin fazla dramatize ediyor bence. Yani iki kisi fazla geldi mutfaktan sandalye almak zorunda kaldim diye batmaz goze normalde.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Keske konuyu kapatabilsem cok asiri yorum geldi boyle linc edilmeyi beklemiyordum. Evime davet ettigim insana karsi nasil cimri olabilirim aksine bol cesitli ozel olsun guzel olsun hersey istedim