misafir

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Hayırlı akşamlar hanimlar bana bi akıl verin eşim abilerini ablalarini filan yemeğe çağırmak istedi tmm dedim hepsinde soyledik hafta sonu gelirsiniz diye iki gündür kızım hasta bir dakika kucagimdan inmiyor bugünde ben hasta oldum hiç çağıracak halim yok şimdi iptal etsek ayıp olurmu yada iptal etsek ne demem gerekiyor bilmiyorum çok şükür önemli bişey yok grip olmuşum bu geçerli be sebep gibi gelmiyor ayıp olcak gibi ama hiç halimyok kizimda hasta ihmal etmek istemiyorum biakıl verin

Hasta çocukla ilgilenmek zordur misafirle. Eşiniz veya siz söyleyip uygunca erteleyebilirsiniz. ha yardımcı olup k.bakmayacak insanlarsa yemeği hazır söyleyip idare ediverin.
Geçmiş olsun kuzuna

Sanki ayıp olur.rahat edemem ben olsam.ama yardım isteyebilirsiniz.belki onlar kendi teklif eder başka zaman gelelim diye

iptal etsek ne demem gerekiyor bilmiyorum
Hastayız diyeceksiniz tabii ki de.
Ayrıca niye geçersiz bir sebep olsun anlamıyorum bu kadar çok aman ayıp olacak aman şöyle aman böyle aman millet ne der diye düşünüp durursanız bu hayattan zevk alamazsınız size söyleyeyim.

Ben şunu öğrendim. Çocuklu insan, hele ki kışın ertesi gün için bile plan yapmamalı. Ben de geçen hafta Birine sana geleceğim dedim gideceğim gün kızım hastalandı. Yarın içinde birine söz vermiştim diğer kızım hasta iptal ettim mecbur. İptal edin ve bu davet işlerine birdaha hiç girişmeyin. Gelen buyursun gelsin.

Ben bu durumda eşime soruyorum bana yardım edeceksen gelsinler diyordum sen bilirsin ama hastayken biraz zor olur iptal et

Doğru soyliyorsunuz valla ama bu düşüncemi degistiremiyorum

Ben bu durumda eşime soruyorum bana yardım edeceksen gelsinler diyordum sen bilirsin ama hastayken biraz zor olur iptal et
Eşim tatliydi dışardan getiririm yemekte fazla cesite gerek yok diyor ama yinede kendime güvenmiyorum

Cagirin kurtulun gitsin. Esiniz yardim eder, ablalari da sofraya bulasiga yardim eder. Esinizin dedigi gibi mercimek corbasi, firinda tavuk-patates, pilav, salata, cacik ve hazir tatli birde cay-meyve ikilisi bitsin gitsin. Zaten kalabalikmis, cocukla ilgilenirler siz de aradan cikarmis olursunuz. Tabi ayakta duramayacak kadar kotuyseniz erteleyin.

Yok okadar kötü değil çokşükür ama kaynanam bizde yok dolma sarcaz diye tutturmuş hem yaprak hem lahana bende kusura bakma anne ben yapamam sen yapabiliyorsa yap dedim vazgeçmiş sadece lahana sarcam diyor ee yapınca mecbur bende gircem

Canım ayıp olmazda eğer az gücün varsa davet et kurtul.sonrada onların işi çıkıyor uzuyorda uzuyor.benim başıma geldi pişman oldum ertelediğime

Ben de geçen hafta cok fena grip olduğum için misafirimi bi sonraki haftaya erteledim. Zaten sesim berbatti karşı taraf acıdı bile halime. Ayıp olmaz rahat olun. Ama iptal etmek yerine erteleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…