Hastayız diyeceksiniz tabii ki de.iptal etsek ne demem gerekiyor bilmiyorum
Aynen öyle valla madem hastaydı niye çağırdı sanki farzmiydi diyceklerEe hasta olduğunuzu söyleyeceksiniz buraya yazdığınız gibi. Yalan değil ya. Hasta hasta gelseler bu sefer de ağırlayamadım diye dertleneceksiniz.
Doğru soyliyorsunuz valla ama bu düşüncemi degistiremiyorumHastayız diyeceksiniz tabii ki de.
Ayrıca niye geçersiz bir sebep olsun anlamıyorum bu kadar çok aman ayıp olacak aman şöyle aman böyle aman millet ne der diye düşünüp durursanız bu hayattan zevk alamazsınız size söyleyeyim.
Eşim tatliydi dışardan getiririm yemekte fazla cesite gerek yok diyor ama yinede kendime güvenmiyorumBen bu durumda eşime soruyorum bana yardım edeceksen gelsinler diyordum sen bilirsin ama hastayken biraz zor olur iptal et
Yok okadar kötü değil çokşükür ama kaynanam bizde yok dolma sarcaz diye tutturmuş hem yaprak hem lahana bende kusura bakma anne ben yapamam sen yapabiliyorsa yap dedim vazgeçmiş sadece lahana sarcam diyor ee yapınca mecbur bende gircemCagirin kurtulun gitsin. Esiniz yardim eder, ablalari da sofraya bulasiga yardim eder. Esinizin dedigi gibi mercimek corbasi, firinda tavuk-patates, pilav, salata, cacik ve hazir tatli birde cay-meyve ikilisi bitsin gitsin. Zaten kalabalikmis, cocukla ilgilenirler siz de aradan cikarmis olursunuz. Tabi ayakta duramayacak kadar kotuyseniz erteleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?