misafir

Grip öyle basite alınacak bir hastalık değil artık herkes hastalanmamak İçin uğraşıyor arayıp söyleyin

Ben anlamiyorum insanlari. Hastalik soz konusu iken bunu soylemek neden bu kadar zor geliyor. Normal durumlarda bu kadar sararip solarken her gun dedikodu, arkadan konusma duyuyoruz. Bana hic samimi gelmiyor bu. Konu sahibi senin disinda yapiyorum bu yorumu.

Eve yardimci al bence temizligi o yapsin. Hazir yaptir pastayi boregi filanda baskasina pasta kurslarinda yapiyorlar ev yapimi oluyor hem. Yemek isini de hazir olacak sekilde firincilara gonder pisirsinler. Gelenlere de hasta oldugunu belli et sofrayi kurmayi kaldirmayi onlar yapsin cayi filan getir gotur islerini.

sımdı bırı benı arayıp yemege davet etse
bı kac gun sonra da arayıp cocugum hasta ıptal etsek dese
tabıkı derım
hasta cocuguyla ılgılenmek yerıne sırf davet etmıs oldu dıye bıze kosusturması uzerdı benı
söz konusu cocuk olunca akan sular durur

Ayrı ayrı cevap veremedim kusura bakmayın çok sağolun yorumlariniz için şimdilik iptal etmiycem eğer yarın daha iyisey kızım ben bisekilde idare edcem ama kızım ayniysa mecbur erteliycem tekrar teşekkürler

Geçen hafta görümceme davetliydik. Ailecek hastalandılar iptal edildi. Ağırlayacak durumda değildi ve bize bulaşma riski vardı. Ayıp diye birşey yok. Ara söyle.

Dün bir yere davetliydik ve gittiğimiz yerde çocuk hastaydi.
Öyle bir sinir oldum ki anlatamam, benim 2 bebegim var ve büyük olan hapşırıyor şuan.
Hasta çocuğa da hiç yaklaşma vs denmeden 3 aylik oğlumu sevdirmeye çalışıyorlar.
Bir evde hasta varsa görüşülmez arkadaş, bu kadar basit.
İyilik mi yaptılar şimdi bize?

Dün bir yere davetliydik ve gittiğimiz yerde çocuk hastaydi.
Öyle bir sinir oldum ki anlatamam, benim 2 bebegim var ve büyük olan hapşırıyor şuan.
Hasta çocuğa da hiç yaklaşma vs denmeden 3 aylik oğlumu sevdirmeye çalışıyorlar.
Bir evde hasta varsa görüşülmez arkadaş, bu kadar basit.
İyilik mi yaptılar şimdi bize?
Benim de nefret ettiğim bir olay bu. Böyle bir iptal edilmeyen yemek derdine tam uzun yola çıkmadan bir gün önce bronşit oldu oğlum. Hasta kişi kendisi yemek yapabilecekse bile bulaştırma riskinden ötürü iptal etmesi gerekir.

Hayırlı akşamlar hanimlar bana bi akıl verin eşim abilerini ablalarini filan yemeğe çağırmak istedi tmm dedim hepsinde soyledik hafta sonu gelirsiniz diye iki gündür kızım hasta bir dakika kucagimdan inmiyor bugünde ben hasta oldum hiç çağıracak halim yok şimdi iptal etsek ayıp olurmu yada iptal etsek ne demem gerekiyor bilmiyorum çok şükür önemli bişey yok grip olmuşum bu geçerli be sebep gibi gelmiyor ayıp olcak gibi ama hiç halimyok kizimda hasta ihmal etmek istemiyorum biakıl verin

Açık açık haftaya erteleyelim mı grip oldum hiç halim yok diyin.
Ne olucak neden ayıp olsun ki :) geçmiş olsun..

Canım olay sadece senin yemek hazırlayıp ev temizlemen değil.Hele hele çocuğum olduktan sonra hasta insanlarla bir araya gelmeyi sevmiyorum. Sen ayağa iki günde kalkıyor olabilirsin belki ama karşıdaki insanın/ çocuğun bağışıklık sistemi ile ilgili bir problemi varsa haftalarca sürünüyor.

Eşim tatliydi dışardan getiririm yemekte fazla cesite gerek yok diyor ama yinede kendime güvenmiyorum

Bence hiç o topa girme sana yardım etmeyecekse ilk dusugumde doktor dinlen demişti o sırada bir gafletle ben 2 hafta önce kuzenlerini cagirdim sonra doktor yat diyince iptal edelim demiştim oda yok ben yardım ederim dedi bütün servisi eşim yaptı ben bir ksiir ile bogrek yapmıştım tabak düzeni felan gorumceyle kuzenlerdr basma hizmeet ettiler

Okula krese giden cocuk varsa evde zaten ne kdr virus varsa eve tasiyolar..yenidogan/bebek varsa evde ekstra hassas olunmali..

Ben sahsen hasta ev sahibinin yanina gitmek istemezdim. Sizin basit sandiginiz bir virusun benim bebegimin uzerindeki etkisini soyleyim mi? Oksurur balgamini cikaramaz, ateslenir, burnu dolar bu yuzden ememez ya da mamasini icemez! Dolayisiyla 7-10 gun dahi surse, bu sure icinde kilo verir.. ki bi kac aylik bebekte tehlikeli bi durum bu!

Lutfen bunu kendinize ve karsidakilere yapmayin. Sizin evde yemek yemezlerse ac kalmazlar!

Kusura bakmayin ama sadece sizin hizmetiniz ya da yemek yeme değil olay eşinize bunu güzelce anlatın. Virüs taşıyorsunuz şuan size gelenlere %100 bulastiracaksiniz. Eşinizin bu ısrarını da anlamış değilim. Yatın dinlenin küçük çocuğunuz var o da hasta onlar gelince iyice hasta olmayacağı ne malum. Cok özür diliyorum kalbiniz kırmam umarım ama cok cahilce bir tutum. Ben şahsen grip olan birinin evinde yemek yemeği bırakın içeri bile girmek istemem. Onları da 1 hafta ertlediginizde hic bir sey kaybetmezler. Sağlıklı günler dilerim;)

Bencede ayip olmaz esiniz arasin iptal etsin. Haftaya daha uygun olur. Hem sizde hastasiniz hem bebeginiz hic olacak is degil varya cocugunuzu da ihmal etmeyin misafir icin

Hayırlı akşamlar hanimlar bana bi akıl verin eşim abilerini ablalarini filan yemeğe çağırmak istedi tmm dedim hepsinde soyledik hafta sonu gelirsiniz diye iki gündür kızım hasta bir dakika kucagimdan inmiyor bugünde ben hasta oldum hiç çağıracak halim yok şimdi iptal etsek ayıp olurmu yada iptal etsek ne demem gerekiyor bilmiyorum çok şükür önemli bişey yok grip olmuşum bu geçerli be sebep gibi gelmiyor ayıp olcak gibi ama hiç halimyok kizimda hasta ihmal etmek istemiyorum biakıl verin
Ayıplık bir durum yok.Durmunuzu söyleyip başka bir tarihe öteleyin.Hayatı bu kadar zorlaştırmayın.

haftaya erteleyin ne olacak çok hastayız diyeceksiniz hasta hasta millete yemek yapamazsınız ki bir de hijyenik değil onlara da bulaşır bulşatırmak istemiyorum derseniz anlarlar ne var ki bunda

Size de grip bulaştırmak istemeyiz kısmını da ilave edin ki bahane gibi olmasın.

Back
X