Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de nefret ettiğim bir olay bu. Böyle bir iptal edilmeyen yemek derdine tam uzun yola çıkmadan bir gün önce bronşit oldu oğlum. Hasta kişi kendisi yemek yapabilecekse bile bulaştırma riskinden ötürü iptal etmesi gerekir.Dün bir yere davetliydik ve gittiğimiz yerde çocuk hastaydi.
Öyle bir sinir oldum ki anlatamam, benim 2 bebegim var ve büyük olan hapşırıyor şuan.
Hasta çocuğa da hiç yaklaşma vs denmeden 3 aylik oğlumu sevdirmeye çalışıyorlar.
Bir evde hasta varsa görüşülmez arkadaş, bu kadar basit.
İyilik mi yaptılar şimdi bize?
Hayırlı akşamlar hanimlar bana bi akıl verin eşim abilerini ablalarini filan yemeğe çağırmak istedi tmm dedim hepsinde soyledik hafta sonu gelirsiniz diye iki gündür kızım hasta bir dakika kucagimdan inmiyor bugünde ben hasta oldum hiç çağıracak halim yok şimdi iptal etsek ayıp olurmu yada iptal etsek ne demem gerekiyor bilmiyorum çok şükür önemli bişey yok grip olmuşum bu geçerli be sebep gibi gelmiyor ayıp olcak gibi ama hiç halimyok kizimda hasta ihmal etmek istemiyorum biakıl verin
Eşim tatliydi dışardan getiririm yemekte fazla cesite gerek yok diyor ama yinede kendime güvenmiyorum
Ayıplık bir durum yok.Durmunuzu söyleyip başka bir tarihe öteleyin.Hayatı bu kadar zorlaştırmayın.Hayırlı akşamlar hanimlar bana bi akıl verin eşim abilerini ablalarini filan yemeğe çağırmak istedi tmm dedim hepsinde soyledik hafta sonu gelirsiniz diye iki gündür kızım hasta bir dakika kucagimdan inmiyor bugünde ben hasta oldum hiç çağıracak halim yok şimdi iptal etsek ayıp olurmu yada iptal etsek ne demem gerekiyor bilmiyorum çok şükür önemli bişey yok grip olmuşum bu geçerli be sebep gibi gelmiyor ayıp olcak gibi ama hiç halimyok kizimda hasta ihmal etmek istemiyorum biakıl verin
Hayırlı akşamlar hanimlar bana bi akıl verin eşim abilerini ablalarini filan yemeğe çağırmak istedi tmm dedim hepsinde soyledik hafta sonu gelirsiniz diye iki gündür kızım hasta bir dakika kucagimdan inmiyor bugünde ben hasta oldum hiç çağıracak halim yok şimdi iptal etsek ayıp olurmu yada iptal etsek ne demem gerekiyor bilmiyorum çok şükür önemli bişey yok grip olmuşum bu geçerli be sebep gibi gelmiyor ayıp olcak gibi ama hiç halimyok kizimda hasta ihmal etmek istemiyorum biakıl verin