Bacım ben ne diyorum, sen ne diyorsun?Valla insanalrın yüzüne git diyemiyoruz tabi biraz anlayışlı olmalı lazım o da yok kat be kat zorluyorlar.ben niye onlarda böyle bi hizmet görmüyorum hem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım ben ne diyorum, sen ne diyorsun?Valla insanalrın yüzüne git diyemiyoruz tabi biraz anlayışlı olmalı lazım o da yok kat be kat zorluyorlar.ben niye onlarda böyle bi hizmet görmüyorum hem
Eşinize söyleyin neden görümcenize söylemeniz gerekiyor ki o kendi kardeşiyle halletsin. Kaç gündür sizde bu aradaValla insanalrın yüzüne git diyemiyoruz tabi biraz anlayışlı olmalı lazım o da yok kat be kat zorluyorlar.ben niye onlarda böyle bi hizmet görmüyorum hem
Size tatile geliyor sanırım. Ne kadar süre kalacak sizde? Bir haftadan fazlaysa artık misafir olmaz o. Bunu akıl edebilecek yaşta. Sen misafir değilsin kardeşimsin diye gir lafa. Ben çocukla zorlanıyorum, maddi durumumuz da ortada sen de şu işin ucundan tut de markete filan gönder alışveriş yapsın.Kizlar selam ben antalyada oturuyorum sivastan esimin kiz kardeşi geldi. Hava zaten çok sıcak klima var ama yeterli olmuyor mutfakta vs..bunalıyorum.bir bebegim var ona ve eve anca yetiyorum.bu sıcakta misafir ağırlamak işkence gibi. İs yapmak 3 kat zor bu sıcakta.surekli duştayız. Dışarı çıkıp gelmek zor markete gitmek zır yada ben bebekli olduğum için zorlaniyorum ekstra.
Gelen misafir oturuyor ben bisey söylemesem yapmıyor. Yemek de falan gelip yardim ediyor ama bu sıcakta biz yemek vs çok yeniyoruz kendimize gore aparatif hazırlıyordum. Eşim de diyet yapıyor ben de. Ama şimdi evde biri varken olmuyor.ayip olur sonuçta. Ama ben kv nin evine gittiğimde yine ben yemek yapıyorum ,heekes odasinda takiliyor.bulasiga falan zoraki yardim .onu da çoğunlukla ben yapıyorum..
O kadar yoruldum ki.
Esimin Şuan is değişikliği nedeniyle ise başlamadı 2 aydır issız.
Maddi olarak tükendik. Bunun yanında ben bulaşık topluyorum birde.bardaklarini bile makineye koyan yok. Söylensem üzülür kalbi kırılır diye söyleyemiyorum.soylemesem sanki önlerinde eşek var yapmak zorundayım
..
Misafirligin süresi sizce kac gün olmalı eşinizin akrabası gelince nekadar kalır.nekadara tahammülünüz var.yada benim gibi değil misiniz ,,mjsfair seviyor musunuz. Butik durumdayım ya
Sizin gibilere 1 saatlik misafirlik yeterde artar.Kizlar selam ben antalyada oturuyorum sivastan esimin kiz kardeşi geldi. Hava zaten çok sıcak klima var ama yeterli olmuyor mutfakta vs..bunalıyorum.bir bebegim var ona ve eve anca yetiyorum.bu sıcakta misafir ağırlamak işkence gibi. İs yapmak 3 kat zor bu sıcakta.surekli duştayız. Dışarı çıkıp gelmek zor markete gitmek zır yada ben bebekli olduğum için zorlaniyorum ekstra.
Gelen misafir oturuyor ben bisey söylemesem yapmıyor. Yemek de falan gelip yardim ediyor ama bu sıcakta biz yemek vs çok yeniyoruz kendimize gore aparatif hazırlıyordum. Eşim de diyet yapıyor ben de. Ama şimdi evde biri varken olmuyor.ayip olur sonuçta. Ama ben kv nin evine gittiğimde yine ben yemek yapıyorum ,heekes odasinda takiliyor.bulasiga falan zoraki yardim .onu da çoğunlukla ben yapıyorum..
O kadar yoruldum ki.
Esimin Şuan is değişikliği nedeniyle ise başlamadı 2 aydır issız.
Maddi olarak tükendik. Bunun yanında ben bulaşık topluyorum birde.bardaklarini bile makineye koyan yok. Söylensem üzülür kalbi kırılır diye söyleyemiyorum.soylemesem sanki önlerinde eşek var yapmak zorundayım
..
Misafirligin süresi sizce kac gün olmalı eşinizin akrabası gelince nekadar kalır.nekadara tahammülünüz var.yada benim gibi değil misiniz ,,mjsfair seviyor musunuz. Butik durumdayım ya
Cok degisik kafalar ya. Boyle insanlarla reelde iclerini bilmeden muhatap olmak zorunda kalabiliyoruz. Cok korkuyorum cidden :))E bu konuyu açmıştın biraz süslemişsin diyet yapıyoruz diye aslında olay eve birşey alıp yiyememeniz sorun sadece misafir mi? Ayrıca kocan birsey demezken sen neden kendini paralıyorsun çok dertse kocan dert etsin parasız pulsuz ama sen istiyorsun ki görümcen gitsin
Ne demek istedin ki anlamadımSizin gibilere 1 saatlik misafirlik yeterde artar.
kiz Yok zaten diyet yapıyorduk niye böyle dramatize ediyorsun ama mesela öğlen bisey yeniyoruz akdam yiyoruz onda da salata ve et tabuk şeklinde ama tabiki gelen kişiye biz öğlen yemek yeniyoruz falan dönemiyorsun kaldı ki biz diyeti falan geçtik artık evde ne kaldıysa ondan yapıyorum.cok fazla türk filmi kafası sizdeki niye süsleyeyim allahaşkına kimden kendimi utanayım.kim ki burdakiler beni tanıyan eden mi var te allamE bu konuyu açmıştın biraz süslemişsin diyet yapıyoruz diye aslında olay eve birşey alıp yiyememeniz sorun sadece misafir mi? Ayrıca kocan birsey demezken sen neden kendini paralıyorsun çok dertse kocan dert etsin parasız pulsuz ama sen istiyorsun ki görümcen gitsin
Aynen kanka konularıda ben açtım profili kapatınca görünmüyor mu sanıyorsunuzcok fazla türk filmi kafası sizdeki
Oncelikle sakin olun :)) korkmayin .Cok degisik kafalar ya. Boyle insanlarla reelde iclerini bilmeden muhatap olmak zorunda kalabiliyoruz. Cok korkuyorum cidden :))
Hiç ne dediğini anlamıyorum ki ..yaşın kaç seninAynen kanka konularıda ben açtım profili kaparınca görünmüyor mu sanıyorsunuz![]()
Annem almanyada tmm giderimSana zaten insanlar yazdı. Aynı konuyu neden açıyorsun ki? Diyet falan değil para yok ondan atıştırmalık takiliyosunuz (küçümsemek için demiyorum ama dürüst olun). Annene git de midene yemek girsin. Ayıp olur kafasından bizim insanimiz niye çıkamıyor ya...
Anlamada bi sıkıntı varsa o benim sorunum değil. 44 üm sana kaç lazımHiç ne dediğini anlamıyorum ki ..yaşın kaç senin
Eşim yardımcı oluyor olduğu kadar da söyleniyor sürekli kardeşine şunu yap bunu yap diye,bu gergin hava ve birseyi söylemeden asla yapmaması ayrı ayrı sınır bozuyor ben de takıntılı temizlik hastası oldum sürekli onu o yapıncaya kadar ben yaparım diyorum malesef gittiğin yerde de öyle. Büyük sorunu çözeriz inşallah önce ama elimizde değil bazı şeylerElini bir şeye sürmeyen misafir can sıkıcı evet ama sizin daha büyük bir derdiniz var, oraya mı yoğunlaşsanız acaba? Eşiniz neden iki aydır işsiz, neden illa kendi işimi bulucam diye tutturuyor? Normal zamanda normal bir istek bu tabii ki ama eşi ve bebeği neredeyse aç kalacak durumdaysa insan gider günübirlik iş bulur. Garsonluk, şoförlük, gerekirse inşaat. Hatta abisinin dükkanı varmış, insan iş bulana kadar orada çalışır bari. Nerede o ailesi için çabalayan, gerektiğinde iki iş yapan adamlar? Önce büyük sorunu çözüp sonra misafiri düşünürdüm ben olsam.