Kizlar selam ben antalyada oturuyorum sivastan esimin kiz kardeşi geldi. Hava zaten çok sıcak klima var ama yeterli olmuyor mutfakta vs..bunalıyorum.bir bebegim var ona ve eve anca yetiyorum.bu sıcakta misafir ağırlamak işkence gibi. İs yapmak 3 kat zor bu sıcakta.surekli duştayız. Dışarı çıkıp gelmek zor markete gitmek zır yada ben bebekli olduğum için zorlaniyorum ekstra.
Gelen misafir oturuyor ben bisey söylemesem yapmıyor. Yemek de falan gelip yardim ediyor ama bu sıcakta biz yemek vs çok yeniyoruz kendimize gore aparatif hazırlıyordum. Eşim de diyet yapıyor ben de. Ama şimdi evde biri varken olmuyor.ayip olur sonuçta. Ama ben kv nin evine gittiğimde yine ben yemek yapıyorum ,heekes odasinda takiliyor.bulasiga falan zoraki yardim .onu da çoğunlukla ben yapıyorum..
O kadar yoruldum ki.
Esimin Şuan is değişikliği nedeniyle ise başlamadı 2 aydır issız.
Maddi olarak tükendik. Bunun yanında ben bulaşık topluyorum birde.bardaklarini bile makineye koyan yok. Söylensem üzülür kalbi kırılır diye söyleyemiyorum.soylemesem sanki önlerinde eşek var yapmak zorundayım
..
Misafirligin süresi sizce kac gün olmalı eşinizin akrabası gelince nekadar kalır.nekadara tahammülünüz var.yada benim gibi değil misiniz ,,mjsfair seviyor musunuz. Butik durumdayım ya