Misafir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agresif insanlara bu lafim .
Gidin azcik evle ilgilenin klavye basında kk bir derdim var da ömrünüz çürüyor. Agresif ,cekilmez her şeye bi laf.... biri konu yazsa da hemen gidip yazalım .
Sana yazdık sana dedik ...Yok sen niye aynı şeyi soruyon . Daha ne diyon aynı konu aynı zıkkım...sana ayrıl dedik sana git ... ile konus dedik. sen bizi dinlemiyon..dediğimizi yapmiyon ..niye aynı mevzuyu yaziyon...
Size ne ben 100 konu acar dertlesirim belki canım çok sıkkın belki sadece konuşmak istedim ulan kartolozlar bi millete huzur verin. Buraya yazanın zaten derdi var... az sakin olun hoş gönüllü olun .belliki cani çok sıkkın degilmi...diyin...
Yok insaf da yok merhamet de yok.ne nane yemeye millete çare oluyorsunuz .. psikolog değilsiniz ama öyle gibi akıllar verip uymazsa hemen iğnelemeye başlıyorsunuz siz kimsiniz be..bu kafadaki herkese yazıyorum.milleti rahat bırakın . Isteyen istedik kadar derdini yazar çizer söyler.yonetici kesiliyorlar başımıza.
Görümceye yönlendirin bu siniri bence şu an tam modu yakalamışken

Kizlar selam ben antalyada oturuyorum sivastan esimin kiz kardeşi geldi. Hava zaten çok sıcak klima var ama yeterli olmuyor mutfakta vs..bunalıyorum.bir bebegim var ona ve eve anca yetiyorum.bu sıcakta misafir ağırlamak işkence gibi. İs yapmak 3 kat zor bu sıcakta.surekli duştayız. Dışarı çıkıp gelmek zor markete gitmek zır yada ben bebekli olduğum için zorlaniyorum ekstra.
Gelen misafir oturuyor ben bisey söylemesem yapmıyor. Yemek de falan gelip yardim ediyor ama bu sıcakta biz yemek vs çok yeniyoruz kendimize gore aparatif hazırlıyordum. Eşim de diyet yapıyor ben de. Ama şimdi evde biri varken olmuyor.ayip olur sonuçta. Ama ben kv nin evine gittiğimde yine ben yemek yapıyorum ,heekes odasinda takiliyor.bulasiga falan zoraki yardim .onu da çoğunlukla ben yapıyorum..
O kadar yoruldum ki.
Esimin Şuan is değişikliği nedeniyle ise başlamadı 2 aydır issız.
Maddi olarak tükendik. Bunun yanında ben bulaşık topluyorum birde.bardaklarini bile makineye koyan yok. Söylensem üzülür kalbi kırılır diye söyleyemiyorum.soylemesem sanki önlerinde eşek var yapmak zorundayım
..
Misafirligin süresi sizce kac gün olmalı eşinizin akrabası gelince nekadar kalır.nekadara tahammülünüz var.yada benim gibi değil misiniz ,,mjsfair seviyor musunuz. Butik durumdayım ya
2 aydır işsiz abisinin evinde ne yapıyor, Allah ne verdiysr yiyin geçin, iş de buyurun ben mutfaktayım sen salonu süpür ben sildim sen toz al ben banyoyu yıkayayım sen makinayı boşalt... Bunun nesi ayıp ki?

Haklısın.. yatılı misafir insana yük.. keşke anlayışlı olup üç gün dolunca bitse misafirlik hem tadında kalsa hem kararında..
Söyle yapabilirmisin.. arkadaşlar akşam yemeği ,mutfak toplaması sizde ,ben dinlenmek istiyorum ,halsiz hissediyorum ,al halası yeğenini abinle beraber bende biraz uyuyayım...
Bunu yapabilsen devamı gelir aslında .
Yok yapamam diyorsan ekstra işleri kahve ,meyve falan onlara dokunma Esin halletsin..

Valla insanalrın yüzüne git diyemiyoruz tabi biraz anlayışlı olmalı lazım o da yok kat be kat zorluyorlar.ben niye onlarda böyle bi hizmet görmüyorum hem
Git diyemiyorsan işin ucundan tut diyeceksin yoksa bugün ablası biter yarın kv, hala, yiğen..... Hepsine gitte diyemezsin ablaya diyemiyorsan. Eşin zaten hem işsiz hem yatıyor ver ona çocuğu ablayada bulaşığı ver çekinme.

Agresif insanlara bu lafim .
Gidin azcik evle ilgilenin klavye basında kk bir derdim var da ömrünüz çürüyor. Agresif ,cekilmez her şeye bi laf.... biri konu yazsa da hemen gidip yazalım .
Sana yazdık sana dedik ...Yok sen niye aynı şeyi soruyon . Daha ne diyon aynı konu aynı zıkkım...sana ayrıl dedik sana git ... ile konus dedik. sen bizi dinlemiyon..dediğimizi yapmiyon ..niye aynı mevzuyu yaziyon...
Size ne ben 100 konu acar dertlesirim belki canım çok sıkkın belki sadece konuşmak istedim ulan kartolozlar bi millete huzur verin. Buraya yazanın zaten derdi var... az sakin olun hoş gönüllü olun .belliki cani çok sıkkın degilmi...diyin...
Yok insaf da yok merhamet de yok.ne nane yemeye millete çare oluyorsunuz .. psikolog değilsiniz ama öyle gibi akıllar verip uymazsa hemen iğnelemeye başlıyorsunuz siz kimsiniz be..bu kafadaki herkese yazıyorum.milleti rahat bırakın . Isteyen istedik kadar derdini yazar çizer söyler.yonetici kesiliyorlar başımıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X