Misafir

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.401
298
kızlar, benim bir arkadaşım var. Yakındık ama daha önce de kpnu açtım kendisiyle ilgili kalbimi çok kırdı zamanında mesafe koydum. İş dışında çok uzun zamandır görüşmüyorum. İşte de çok muhabbet etmiyorum.

Şimdi benim evim havalimanına yakın onunki bayağı uzak. Bugün öğleden sonra yurtdışından dönüyor. Uçağının tam kaçta ineceğini bilmiyorum. 4 gibi falan belki. Bana gitmeden dedi ki yurtdışından dönüşte sana geliyim pazartesi sabah işe beraber gidelim. Ben yorgun argın eve gitmiyim dedi. Ben de mutlaka gel bekliyorum işim yok dedim.

sana yemek yapıcam bişey yeme falan güzel güzel yorgunluğunu atarsın dedim en son vedalaşırken.

Şu an temizliğimi yaptım. Yemekler de hemen hemen hazır. Şimdi bu kızcağızla gittikten sonra hiç konuşmadım. Dedğim gibi yakındık artık mesafeliyiz.

Bana bugün yazması gerekmez miydi tekrardan uçağım şu saatte iniyor. Müsaitsen size doğru gelicem uygun mudur diye? Benim şu an kızın ne alemde olduğundan haberm yok. Uçağı rötar yaptı mı hangi havayoluyla geliyo kaçta gelcek. Ama yazan da ben olmak istemiyorum. Watsapta falan da online gördüm. Uygun olan nedir hanımlar :) onun sorması mı benim sormam mı sizce?

Dediğim gibi şu an çok haz ettiğim bi insan değil yeterince misafirperver şekilde çağırdım ama şimdi tekrar geliyosun dimi bak bekliyorum yazarsam gelsin diye ölüyorum bayılıyorum moduna girmek istemiyorum. Ama kaçta geleceğini de bilmem lazım.

Düzenleme: kendi haber verdi gelmiyormuş :-)

Son düzenleme:
Sizin yazmaniz uygun olur, gerektigi gibi davet etmissiniz gerisini de getirin.
Aranizdaki soguklugun o da farkindadir, o yuzden cekiniyor olabilir.
Tatlim ne zaman iniyorsun sakin bir seyler yeme sana sunu sunu.. yaptim gibi samimi bir mesaj atin bana kalirsa.

Ama yemek yapıcam, mutlaka bekliyorum diye zaten konuşmuşsunuz.
Gelecek diye ölüyorsun sansa, bu laflardan sonra sanıyordur zaten.

Ne zaman geleceğini neden soramıyorsunuz ki anladım? Bence sormak bir şey kaybettirmez çat kapı gelmesindense.

Kızı da meseleyi de hatırlıyorum canım.

Sen çok haklıydın ancak bu durumda madem kabul ettin ağırlamayı, ortalama bir mesajla teyit al istersen. Tam yapmış olursun davetini. Artık o icabet eder etmez kendi bileceği iş.

Bence yazma.
Sen insaniyet namına, eski günlerin hatrına üzerine düşeni yapıp evini ona açmışsın. Onun da aynı incelikle, geleceği gün, eğer sen de hala müsaitsen şu saatte sen de olacağım diye bir bilgi vermesi gerekiyordu.
Gelirse gelir, gelmezse yemekleri bize dağıtırsın :D

Bence yaz, neredesin, uçağın kaçta diye sor, sıcak cevap verirse bekliyorum ha diye sonradan eklersin. Zaten sen yapmışsın hazırlığını, seviyorsun da belli yoksa insanın içinden gelmez. Artık bunca şeyden o gelmezse kendi bileceği iş...

kızlar, benim bir arkadaşım var. Yakındık ama daha önce de kpnu açtım kendisiyle ilgili kalbimi çok kırdı zamanında mesafe koydum. İş dışında çok uzun zamandır görüşmüyorum. İşte de çok muhabbet etmiyorum.

Şimdi benim evim havalimanına yakın onunki bayağı uzak. Bugün öğleden sonra yurtdışından dönüyor. Uçağının tam kaçta ineceğini bilmiyorum. 4 gibi falan belki. Bana gitmeden dedi ki yurtdışından dönüşte sana geliyim pazartesi sabah işe beraber gidelim. Ben yorgun argın eve gitmiyim dedi. Ben de mutlaka gel bekliyorum işim yok dedim.

sana yemek yapıcam bişey yeme falan güzel güzel yorgunluğunu atarsın dedim en son vedalaşırken.

Şu an temizliğimi yaptım. Yemekler de hemen hemen hazır. Şimdi bu kızcağızla gittikten sonra hiç konuşmadım. Dedğim gibi yakındık artık mesafeliyiz.

Bana bugün yazması gerekmez miydi tekrardan uçağım şu saatte iniyor. Müsaitsen size doğru gelicem uygun mudur diye? Benim şu an kızın ne alemde olduğundan haberm yok. Uçağı rötar yaptı mı hangi havayoluyla geliyo kaçta gelcek. Ama yazan da ben olmak istemiyorum. Watsapta falan da online gördüm. Uygun olan nedir hanımlar :) onun sorması mı benim sormam mı sizce?

Dediğim gibi şu an çok haz ettiğim bi insan değil yeterince misafirperver şekilde çağırdım ama şimdi tekrar geliyosun dimi bak bekliyorum yazarsam gelsin diye ölüyorum bayılıyorum moduna girmek istemiyorum. Ama kaçta geleceğini de bilmem lazım.

Bana göre işaretlediğim 2 kısım çelişki,yerinde olsam hele o gün bi gelsin haberlesiriz derdim mesela, o sorsun sonrada ne diyosun geliyim mi diye

Boşuna bu telaş. Sen hazırlamışsın herşeyi. Gelirse gelir gelmezse gelmez. Ne düşünüyorsun boşuna. Arayıp sorma. Ararsa arar zaten.

Heh bu fikir bana daha sıcak geliyor ama kendimi arada hissettim bir anda :)

Sizin yazmaniz uygun olur, gerektigi gibi davet etmissiniz gerisini de getirin.
Aranizdaki soguklugun o da farkindadir, o yuzden cekiniyor olabilir.
Tatlim ne zaman iniyorsun sakin bir seyler yeme sana sunu sunu.. yaptim gibi samimi bir mesaj atin bana kalirsa.

Yok o çekinmez çekinse gelcem demezdi. Patavatsızlıkları yüzünden kalbimi kırmıştı zaten :(

Ama yemek yapıcam, mutlaka bekliyorum diye zaten konuşmuşsunuz.
Gelecek diye ölüyorsun sansa, bu laflardan sonra sanıyordur zaten.

Ne zaman geleceğini neden soramıyorsunuz ki anladım? Bence sormak bir şey kaybettirmez çat kapı gelmesindense.

En azından belki sadece kaçta geleceksin haberim olsun diyebilirim belki de? Yani gelmek isteyen o. Ben de buyur gel demişim. Bir daha müsait olup olmadığımı onun sorgulaması gerekir gibime geliyor yine de aradayım.

Kızı da meseleyi de hatırlıyorum canım.

Sen çok haklıydın ancak bu durumda madem kabul ettin ağırlamayı, ortalama bir mesajla teyit al istersen. Tam yapmış olursun davetini. Artık o icabet eder etmez kendi bileceği iş.

Evet sadece uçağın kaçta iniyiro haberim olsun gibi bir şey yazabilirim belki canım :) Kabul etmemezlik yapamam ben kimseye. Gelsem olur mu dedi. Başım üstüne dedim ne diyim. Ağırladım mı da en iyi şekilde ağırlamak isterim.

Ben mi geliyorum yoksa dans. Ne iyi olurdu. Ozlemisim memleketimi. :cool:

luckyim ya ben senden bahsediyor olsam böyle mi bahsederim. Yok sevmiyorum bilmem ne yazmışım oraya. Sen buyur gel istediğin zaman sormana bile gerek yok :D

Akşama doğru yine yazmış olmazsa sor bence. Boşuna bekleme gelmezse de yemeklere talibim :KK53:

Ay buyrun siz gelin. Hepiniz ondan daha samimisiniz bence :D

:) Gelmezse biz geliriz. Akşama yemeğim yoktu iyi olur bak :KK53:
Ama biraz daha gelmezse mesaj atmalısın bence, belki emin olamamıştır müsait olduğuna falan.

Evet birazdan atıcam sanırım uçak kaçta iniyor gibi bişey.. :)

Bence yazma.
Sen insaniyet namına, eski günlerin hatrına üzerine düşeni yapıp evini ona açmışsın. Onun da aynı incelikle, geleceği gün, eğer sen de hala müsaitsen şu saatte sen de olacağım diye bir bilgi vermesi gerekiyordu.
Gelirse gelir, gelmezse yemekleri bize dağıtırsın :KK70:

Evet incelik gösterip konuşmuştuk ama hala müsait misin diye sorması gereken o değil mi bu şartlarda? Ben sorucam ama öyle mesafeli yaziyim ve aslında onun haber vermesi gerektiğini de belli edeyim istiyorum. Ayy benim kafa çok değişik çalışıyor bazen :)

Bence yaz, neredesin, uçağın kaçta diye sor, sıcak cevap verirse bekliyorum ha diye sonradan eklersin. Zaten sen yapmışsın hazırlığını, seviyorsun da belli yoksa insanın içinden gelmez. Artık bunca şeyden o gelmezse kendi bileceği iş...

Yok valla seviyorsam ne olayım. Çok seviyodum. Eski günlerin hatrına çağırdım. Ve sevmediğimden gerildim şimdi. Normalde girer çıkardı evime. Böyle hazırlık bile yapmazdım samimiyetine nandığımdan. Ama artık dikkatli olmaya karar verdim bu arkadaşa karşı.

Evet incelik gösterip konuşmuştuk ama hala müsait misin diye sorması gereken o değil mi bu şartlarda? Ben sorucam ama öyle mesafeli yaziyim ve aslında onun haber vermesi gerektiğini de belli edeyim istiyorum. Ayy benim kafa çok değişik çalışıyor bazen :)
Anlıyorum seni, ben de hiç hoşlanmam böyle sürümcemeli durumlardan. Bence de senin evine gelecek olan o olduğu için bir bilgi, bir haber vermesi gerekir ama bazı insanlar önemsemiyor böyle detayları.
Mesafeli bir şekilde uçağın kaçta inecek minvalinde bir şeyler yaz istersen.

Bana göre işaretlediğim 2 kısım çelişki,yerinde olsam hele o gün bi gelsin haberlesiriz derdim mesela, o sorsun sonrada ne diyosun geliyim mi diye

İşte ben evime misafir geleceği zaman öyle soğuk olamıyorum. Hele bu kıza artık temkinliyim ben. Ağzına laf vermek istemiyorum. Ondan da gerildim. Sevgililer günü d ebenim eşim burda değil evde yalnızım biliyor. Zaten kutlamadığımı da biliyor. Eskiden çok yakındık biz. Şu an gerçekten gelicek ya hiç sevmediğimi hissetmeye başladım :D

ispanakliborek ispanakliborek marilyn monroe marilyn monroe i dinleme . O hep keskin yorumlar yapiyor.:KK53:

Madem yazmayacaktin o kadar yemegi niye yaptin. :KK70:

Ay evet soğukçana yazıcam galiba bilmem lazım sonuçta gelip gelmiceğini haber vermediği için de kızdığımı belli edicem :)

Dans alttan alttan da gelmese diyorsun di mi:KK53: Gıcık olduğum biri geleceği zaman ben de öyle olurum.
Gelmese de rahat rahat pazarımı evde yayılarak geçirsem diyorsundur.
Şimdi mesaj atarsın gelmeyecekse de gelir falan. Üfff:KK14:

hah tam da öyle kız sen çözdün beni :D :D :D hani birden acaba kafasına dank edermi. Tatil dönüşü evime gideyim duşumu alayım milletin evinde ne işim var der mi diye düşünmüyor değilim ben. Gelmicekse biliyim yayiliyim istiyorum hazır temizlik de yapmışım o bahaneyle :D bi de mesaj attım diye gelmicekse gelirse aynen :D

İşte ben evime misafir geleceği zaman öyle soğuk olamıyorum. Hele bu kıza artık temkinliyim ben. Ağzına laf vermek istemiyorum. Ondan da gerildim. Sevgililer günü d ebenim eşim burda değil evde yalnızım biliyor. Zaten kutlamadığımı da biliyor. Eskiden çok yakındık biz. Şu an gerçekten gelicek ya hiç sevmediğimi hissetmeye başladım :KK70:

Ay evet soğukçana yazıcam galiba bilmem lazım sonuçta gelip gelmiceğini haber vermediği için de kızdığımı belli edicem :)

hah tam da öyle kız sen çözdün beni :KK70: :KK70: :KK70: hani birden acaba kafasına dank edermi. Tatil dönüşü evime gideyim duşumu alayım milletin evinde ne işim var der mi diye düşünmüyor değilim ben. Gelmicekse biliyim yayiliyim istiyorum hazır temizlik de yapmışım o bahaneyle :KK70: bi de mesaj attım diye gelmicekse gelirse aynen :KK70:
O zaman şöyle yap. ( Şimdi beni hesapçılık, felfecirlik, şeytanlıktan taşlayacaklar emme olsun, feda ediyorum kendimi :KK70: )
Şimdilik mesaj atma, bekle böyle baya geç olana kadar bekle. ( ne kadar geç onu sen belirle, kızı tanıyorsun sınırını bilirsin )
Heh gelemeyecek kadar geç olduğuna emin olduktan sonra, yarım ağızla bir mesajcık atarsın. Tatlım bekledim seni diye :)
Bu sayede sen buyur etmiş olacaksın, o gelmemiş olacak. Yani sen istemiyor gibi değil de ekilmiş biri olacaksın. Suçu ona atmış olursun yani. İşte böyle :) Gizli sırlarımı da açıklattırıyorsunuz bana ya :KK43:

Back
X