Misafir

Ay evet soğukçana yazıcam galiba bilmem lazım sonuçta gelip gelmiceğini haber vermediği için de kızdığımı belli edicem :)

Soguk yaz aman sicak oldugunu belli etme. :KK70:

Bir arkadasim var 3 senedir gorusmuyoruz. Kendisi sehir disinda. Whatsapptan yazmis hala Londrada misin diye. Ben bu mesaji 7 gun sonra gordum cunku o ara gercekten cok mesguldum. Bi de telefon delisi degilim. Ben de evet senden haber almak guzeldi yazdim , sehir disinda misin hala o da 10 gun sonra yazdi evet dedi. Bile bile yapti bilemiyorum , ama ben araya 20 gun koyup cevaplamayi dusunuyorum. :KK53:

Yani biz bu hizla yazin bir kahve icmeye gidebiliriz. :KK70:

Yok ya ararim yakinda. Biraz burnu surtsun. :KK53:

O zaman şöyle yap. ( Şimdi beni hesapçılık, felfecirlik, şeytanlıktan taşlayacaklar emme olsun, feda ediyorum kendimi :KK70: )
Şimdilik mesaj atma, bekle böyle baya geç olana kadar bekle. ( ne kadar geç onu sen belirle, kızı tanıyorsun sınırını bilirsin )
Heh gelemeyecek kadar geç olduğuna emin olduktan sonra, yarım ağızla bir mesajcık atarsın. Tatlım bekledim seni diye :)
Bu sayede sen buyur etmiş olacaksın, o gelmemiş olacak. Yani seni istemiyor gibi değil de ekilmiş biri olacaksın. Suçu ona atmış olursun yani. İşte böyle :) Gizli sırlarımı da açıklattırıyorsunuz bana ya :KK43:

Çok pisliksin ama benim de buna ihtiyacım var :D :D :D bi kere zaten bana tekrar bir şey yazmayarak terbiyesizlik yapıyor. Ayrıca bana zamanında yaptıklarından arkamdan konuştuklarından sonra sırf evine gitmemek için beni kullanıyomş gibi hissediyorum. O yüzden iyice gıcık oldum.

Soguk yaz aman sicak oldugunu belli etme. :KK70:

Bir arkadasim var 3 senedir gorusmuyoruz. Kendisi sehir disinda. Whatsapptan yazmis hala Londrada misin diye. Ben bu mesaji 7 gun sonra gordum cunku o ara gercekten cok mesguldum. Bi de telefon delisi degilim. Ben de evet senden haber almak guzeldi yazdim , sehir disinda misin hala o da 10 gun sonra yazdi evet dedi. Bile bile yapti bilemiyorum , ama ben araya 20 gun koyup cevaplamayi dusunuyorum. :KK53:

Yani biz bu hizla yazin bir kahve icmeye gidebiliriz. :KK70:

Yok ya ararim yakinda. Biraz burnu surtsun. :KK53:

Ay yok kız yapma öyle. Sen yaz bence. Bazen araya mesafeler giriyo elde olmayan sebeplerle Ama fırsatını bulunca isterse 10 yıl geçsin görüşmek güzel oluyor :))

Her şeyin hazır olduğuna göre aramana gerek yok canım kendi gelmek istiyorsa ilk sana teklif ettiğindeki gibi kapıdan sokmasan bacadan girer zaten anlatabildim mi.. boşver yani sanki gelmicekmiş gibi sen bak işine gücüne

Çok pisliksin ama benim de buna ihtiyacım var :KK70: :KK70: :KK70: bi kere zaten bana tekrar bir şey yazmayarak terbiyesizlik yapıyor. Ayrıca bana zamanında yaptıklarından arkamdan konuştuklarından sonra sırf evine gitmemek için beni kullanıyomş gibi hissediyorum. O yüzden iyice gıcık oldum.

Arkandan konusuyorsa orada duracaksin. Ben kac arkadasligimi bitirdim bu yuzden ama sende de hata. O zaman yemek filan yapmana da gerek yoktu. Sileceksin engelleyeceksin whatsapp tan.

....ama zamanlaman yanlis olmus. Bunlari daha once yapacaktin.

Ay yok kız yapma öyle. Sen yaz bence. Bazen araya mesafeler giriyo elde olmayan sebeplerle Ama fırsatını bulunca isterse 10 yıl geçsin görüşmek güzel oluyor :))

Bile bile 7 gun sonra cevap vermememezlik yapmadim. Ben gordugum an cevap veririm. Bu hafta ya benimsin ya kara topragin diye bir mesaj atmayi dusunuyorum. :KK70:

kızlar, benim bir arkadaşım var. Yakındık ama daha önce de kpnu açtım kendisiyle ilgili kalbimi çok kırdı zamanında mesafe koydum. İş dışında çok uzun zamandır görüşmüyorum. İşte de çok muhabbet etmiyorum.

Şimdi benim evim havalimanına yakın onunki bayağı uzak. Bugün öğleden sonra yurtdışından dönüyor. Uçağının tam kaçta ineceğini bilmiyorum. 4 gibi falan belki. Bana gitmeden dedi ki yurtdışından dönüşte sana geliyim pazartesi sabah işe beraber gidelim. Ben yorgun argın eve gitmiyim dedi. Ben de mutlaka gel bekliyorum işim yok dedim.

sana yemek yapıcam bişey yeme falan güzel güzel yorgunluğunu atarsın dedim en son vedalaşırken.

Şu an temizliğimi yaptım. Yemekler de hemen hemen hazır. Şimdi bu kızcağızla gittikten sonra hiç konuşmadım. Dedğim gibi yakındık artık mesafeliyiz.

Bana bugün yazması gerekmez miydi tekrardan uçağım şu saatte iniyor. Müsaitsen size doğru gelicem uygun mudur diye? Benim şu an kızın ne alemde olduğundan haberm yok. Uçağı rötar yaptı mı hangi havayoluyla geliyo kaçta gelcek. Ama yazan da ben olmak istemiyorum. Watsapta falan da online gördüm. Uygun olan nedir hanımlar :) onun sorması mı benim sormam mı sizce?

Dediğim gibi şu an çok haz ettiğim bi insan değil yeterince misafirperver şekilde çağırdım ama şimdi tekrar geliyosun dimi bak bekliyorum yazarsam gelsin diye ölüyorum bayılıyorum moduna girmek istemiyorum. Ama kaçta geleceğini de bilmem lazım.
Benım anlamadıgım madem kızdan pek haz etmıyorsun
Araya bılerek mesafe soymussun
Neden agırlamaktan mutluluk duyacakmıssın gıbı davet etmıssın kı
Sana soyledıgı zaman dıycektınkı donecegın zaman haberlesır kararlastırırız. Bıttı
Boyle deseydın suan gelecekmı gelmeyecekmı dıye muallakta kalmazdın

Arkandan konusuyorsa orada duracaksin. Ben kac arkadasligimi bitirdim bu yuzden ama sende de hata. O zaman yemek filan yapmana da gerek yoktu. Sileceksin engelleyeceksin whatsapp tan.

....ama zamanlaman yanlis olmus. Bunlari daha once yapacaktin.

Bile bile 7 gun sonra cevap vermememezlik yapmadim. Ben gordugum an cevap veririm. Bu hafta ya benimsin ya kara topragin diye bir mesaj atmayi dusunuyorum. :KK70:

Luckycik ben yüzüne vurmadım çok kalbim kırıldı. Biraz laf çarptım. Ama uzatmadım. Mesafe koydum iş dışında kesnlikle görüşmedim. İş yerinde de öyle naber nasılsın. İş yernde bir de beraber çalışıyoruz yapamadım öyle işte.. Neyse sen bırakma arkadaşının peşini :D

Eski konunu gördüm. Çok davetkar olmana gerek yok ama herşeyin hazırsa, misafirperverliğini göster bence. Whatssup tan inince bana haber ver gibi bir mesaj atabilirsin. Davet edip sonra istemiyormuş gibi yapma bence.

Benım anlamadıgım madem kızdan pek haz etmıyorsun
Araya bılerek mesafe soymussun
Neden agırlamaktan mutluluk duyacakmıssın gıbı davet etmıssın kı
Sana soyledıgı zaman dıycektınkı donecegın zaman haberlesır kararlastırırız. Bıttı
Boyle deseydın suan gelecekmı gelmeyecekmı dıye muallakta kalmazdın

Ayy işte keşke öyle deseydim. Şu an en çok onun pişmanlığını yaşıyorum. Tabi beklerm başım üstüne dedim. Eski günlerin hatrına çağırdım. Ama şu an hiç istemediğimi hissediyorum.

Çok pisliksin ama benim de buna ihtiyacım var :KK70: :KK70: :KK70: bi kere zaten bana tekrar bir şey yazmayarak terbiyesizlik yapıyor. Ayrıca bana zamanında yaptıklarından arkamdan konuştuklarından sonra sırf evine gitmemek için beni kullanıyomş gibi hissediyorum. O yüzden iyice gıcık oldum.
Ben bazen fark ettirmeden intikam alırım böyle. Kötü huylarım vardır.
Beni sürekli eken bir arkadaşım vardı. Geçenlerde bir yere davet etti. Ama gideceğimiz günden bir gün önce sesi çıkmadı, davet eden o ama sesi çıkmıyor. Sabah mesaj atmış bana, ben de hayatım senden ses çıkmayınca ben de X'le çıktım. Kusura bakma dedim :)
O da ya olur mu, ben gitmiyoruz mu dedim, arabayı aldım çıktım varmak üzereyim dedi. Ben de üzgünüm canım valla, hep son dakika iptal olduğu için bu da öyle olacak sandım ben dedim, biraz da üzgün surat yolladım.
Halbuki evde elimde bir kupa kahve ile oturuyordum pencere kenarında. :KK53:
Valla canım, zaman benim için önemli, kıymetli. Değmeyecek insanlarla bunu harcamak istemem. Neden zorlayayım ki kendimi, işkence eder gibi hoşlanmadığım biriyle geçireyim o günü? Kendime bunu yapamam yani. Bana da yazık:KK12:

Beni sürekli eken bir arkadaşım vardı. Geçenlerde bir yere davet etti. Ama gideceğimiz günden bir gün önce sesi çıkmadı, davet eden o ama sesi çıkmıyor. Sabah mesaj atmış bana, ben de hayatım senden ses çıkmayınca ben de X'le çıktım. Kusura bakma dedim :)
O da ya olur mu, ben gitmiyoruz mu dedim, arabayı aldım çıktım varmak üzereyim dedi. Ben de üzgünüm canım valla, hep son dakika iptal olduğu için bu da öyle olacak sandım ben dedim, biraz da üzgün surat yolladım.
Valla canım, zaman benim için önemli, kıymetli. Değmeyecek insanlarla bunu harcamak istemem. Neden zorlayayım ki kendimi, işkence eder gibi hoşlanmadığım biriyle geçireyim o günü? Kendime bunu yapamam yani. Bana da yazık:KK12:
Ohhh canıma degsın cok ıyı yapmıssın
Benımde boyle yapmak ıstedıgım cok yakın bı arkadasım var

Kızlaaaar gelmiyormuş mesaj attı. Şimdi uçağa biniyorum. Ama evime gidicem çok yorgunum sana gelmem pek mantıklı değil demiş. Keşke dün deseydin dedim ben de hazırlandım bekliypdum dedim :)

Hayalimdeki arkadaş-anne-kardeş-akraba
Tanışabilirmiyiz? :KK53:

Benimki de ekti zaten.. İnsan şimdi mi söyler ? Sen de süper yapmışsın ama ben yapamazdım sanırım :D

Ohhh canıma degsın cok ıyı yapmıssın
Benımde boyle yapmak ıstedıgım cok yakın bı arkadasım var
:) Yap canım tutan mı var? Zayıf ve çok saf olmak için dünya çok kötü bir yer.
Bana karşı hata yapılmışsa 1-2 kereliğine tolere eder, şans veririm. Ama bu sürekli tekrarlanıyorsa sinsileşirim, ummadığı bir yerden bıçağı sokarım böyle. :KK14:

Hayalimdeki arkadaş-anne-kardeş-akraba
Tanışabilirmiyiz? :KK53:
Tabi tanışabiliriz, akraba veya anne olamasam da arkadaş olabiliriz tabi :):KK53:
Benimki de ekti zaten.. İnsan şimdi mi söyler ? Sen de süper yapmışsın ama ben yapamazdım sanırım :KK70:
Al işte, sen inceldikçe inceldin buralara konu açacak kadar düşündün şu densizi. Sen mesaj atmasan gelemeyeceğim demeyecek bir odunu ne kadar ciddiye almışsın baksana?
Ne gamsız bir kadınmış he, sen de onca yemek falan yaptın. Kendini yordun boşa, bahse varım bunu inadına yapmıştır o.
Bekletip bekletip gitmeyince zevk alan hasta ruhlular da var:KK53:

Tabi tanışabiliriz, akraba veya anne olamasam da arkadaş olabiliriz tabi :):KK53:

Al işte, sen inceldikçe inceldin buralara konu açacak kadar düşündün şu densizi. Sen mesaj atmasan gelemeyeceğim demeyecek bir odunu ne kadar ciddiye almışsın baksana?
Ne gamsız bir kadınmış he, sen de onca yemek falan yaptın. Kendini yordun boşa, bahse varım bunu inadına yapmıştır o.
Bekletip bekletip gitmeyince zevk alan hasta ruhlular da var:KK53:

Yok ben yazmadım ben akşam 5 6 gibi yazmayı düşünüyodum sen diyince. Birden kendi yazdı :D aynen yordum düşündüm. Şimdi bi yürüyüşe çıkayım. Sonra da gelip yemek yerim artık :D :D

Back
X