- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
neden misafir ani gelir?
hem de çalışan birinin evine?
hiç bi 1 saat önce falan haber vermiyorlar?
pat diye mi?
aslında ben de önceden senin gibi buzlukta hazır bir şeyle bulundurdum.telefon ediyorlar ama benim için ani demek çünkü o gün haberim oluyor ve iş çıkışı başlıyorum telaşa
Bir önceki konunuzda da İzmirden bahsetmiştiniz şuanda da İzmir İstanbul kıyaslaması yapıyor gibi görünüyorsunuz. İlla ki İzmir İzmir diye belirtmenize gerek yok, tepki çekebilirsiniz haberiniz olsun :)
Forumda böyle tartışmalar çok yaşandı hanımefendi, bilmiyorsunuzdur uyarmak istedim. Bir fikrim yok iyi günler dilerim :)Ne alakası var hanımefendi . Her yerin yaşantısı ve adetleri farklıdır ve ben uyum sürecindeyim .Tanımaya öğrenmeye çalışıyorum . Takılmayın böyle şeylere .Fikriniz varsa konuyla ilgili onu söylerseniz sevinirim .
durum daha da vahim desenize .İnsan bebeği ile ilgilenemezse o da can sıkarAni misafir benide geriyor bebegim olduktan sonra buzlugada birsey koyamaz oldum evimin her isi yarım kalıyor
arkadaşımın kızı da izmire taşındı.o çok sevmiş.misafirleri gelince börek,patates salatası,elmalı kurabiye yapmış.bir de pasta almış hepsini yemişler.yemeyen olmamış.
arkadaşımın kızı da bahsetti.hatta ev sahibi evde bazı eşyalar bırakmış.uzaktan gelecekler,belki neyin nerde olduğunu bilemezler kullansınlar diye.komşuları da kahvaltı çıkarmışlar erken saatte geldikleri için.ne mutlu sizlere.komşuluk ilişkileri iyi yerdesiniz.Ben de çok sevdim izmir'i .Taşındığımızda komşular sağolsunlar börekler kekler yapıp çaydanlıkla çay ve bardaklar da dahil kapımıza kadar gönderdiler yorgunuzdur diye .Kiracı idim .Daha sonra 6 ay sonra yani arka mahallede ev aldım .Bir sokak geriye taşındım .Harika insanlar ama yemek kültürüne adapte olmam lazım .
Evet o bakımdan şanslıyım .Bahçelievler Karşıyaka'nın en güzel semtlerinden biridir .Hala komşuluklar var yani .arkadaşımın kızı da bahsetti.hatta ev sahibi evde bazı eşyalar bırakmış.uzaktan gelecekler,belki neyin nerde olduğunu bilemezler kullansınlar diye.komşuları da kahvaltı çıkarmışlar erken saatte geldikleri için.ne mutlu sizlere.komşuluk ilişkileri iyi yerdesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?