misafire yarın gel demek ayip mi olur?

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar şimdi bişey dicem. Benim 2 arkadaşım var eşimin de uzak akrabaları.
Bize geleceklerdi perşembe günü son anda aradılar. musait değildim evin hali kendi halim 2 kücük çocukla. Markete gitmiştim eve geldiğimde gördüm aradıklarını neyse aradım gelecektik ama markete filanda gitmişsin müsait değilsindir yarin geliriz dediler tamam dedim.

Neyse telde konusurken sonra öbürünün misafiri gelecekmiş aa dedi yarında olmaz cumartesi olsun tmm dedim. sonra dün aradılar kızının doğum günü diye gelemiyolarmış galiba son anda kutlamaya karar verdiler.

ben de ozaman pazartesi olsun dedim ama eşinde araba yokmuş pazar olsun dedi bu akşam haber vereceğini söyledi.

Gelelim sorunumuza yarın ben annemlere gidecektim babam rahatsız, sizce simdi onlara pazartesi yada salı olsun desem ayıp mı olur? Sonucta onlar misafir önünü kesmek gibi mi olur.. o gün geleceklerdi ben kabul edemedim. Şimdide böyle desem uymaz mı sizce? Cok basit bi konu ama inanın bilemedim bi sormak istedim

Niye ayıp olsun sonuçta siz kabul etmişsiniz onlar gelmemiş sonuçta sizinde işiniz gücünüz olabilir onlara göre kendinizi ayarlayamazsınız.

Hayır ayıp olmaz. Onlar simdı geleceğiz olmadı sonra derken ayıp olmamıs. Sizinkide olmaz.
Diyin.

Telefonda konuşurken direk siyleseydiniz ayip olmazdi ama şimdi telefon kapanmis ani bir durumda değil sanırım babaniz hastaydı.
Ayip olur mu evet ama onemli mi ayıp olması hayır

Kızlar cok teşekkür ederimm. İçim içimi yiyecekti sormasam ayip olur mu olmaz mı diye.. Söyledim gerektiği gibi ve erteledik🤗 :KK37:

Back
X