• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirim gelecek ve ailenin tavrı...

Valla çöpsüz üzüm gibi davranıolar sustukça biniyorlar korktu sanılorlar halbuki edebimden susuyorm..ugraşmaya ne gücüm var ne zamanım..
üzülmek istemiyorsan ugrasicaksin yeri geldiğinde cevabını ver sen ne kadar sustukca onar tepeleme çıkar

Insallah sen de ben de ve bütüüün beraber yasayan gelinler de biran önce kendi evimize geçeriz inşallah... Benim son 1 ayim kaldi. Bi aksilik cikmazsa kendi evimdeyim insallah. Darisi basina canimm
Akrabani en iyi sekilde agirla. Bosver trip mi atiyorlar surat mi asiyorlar taklami atiyorlar hiiic sallama.

Istedikleri kadar assinlar surat. Hic de takma. Sen cok guzel agirla misafirini. Ikramlarini yap gonlundeki gibi. Ya da sor bakalim bi sorun mu var hasta misin suratin dusmus de. Misafir varken bile sorsan olur. Sen durumu kurtarmaya calisacagina o calissin :KK8:Ins en yakin zaman da da kendi evinde agirlarsin misafirlerini.

Ya burada kv kp konulari gorunce sinirim bozuluyo neden bukadar uzerinize cikariyosunuz bu insanlari anlamiyorum ev ortak kullaniliyo ne yapcakmissin baska gelmemi diycektin akrabana lutfen agirliginizi koyun bana benim annem babam disinda hic kimse karisamaz laf soyleyemez saygisizlik yapmam ama beni tersliycek surat yapicak olurlarsa hic lafimi esirgemem allaha sukur daha hic en ufak biseyimiz olmadi ama olursa susup oturmam. Bide bu kadinlar kendi ailesinden cok niye esinin ailesinin lafini dinler anlamiyorum ne demek ko yuzunden memlekete gidemiyosun oda kim oluyo o ne karisirki laf soylemeye yorum yapmaya dahi hakki yok herkes haddini bilmeli.

Bende gelicek dedim zaten cnm ama ses etmeyince tepem attı dünyam durdu.. yarın nolcak bakalım.. ins. En kısa zamanda kurarız hayatımızı...
hiç umrunda bile olmasın canm. işlerine gelince burada senin evin demeyi biliyorlarsa istedigimz zaman istediğimiz kişide çagrırız. surat asarsa bile onun istedigini eline verme sakın sinirlenme olur mu

hiç umrunda bile olmasın canm. işlerine gelince burada senin evin demeyi biliyorlarsa istedigimz zaman istediğimiz kişide çagrırız. surat asarsa bile onun istedigini eline verme sakın sinirlenme olur mu
Dün çok dert ettm sonra eşim ailesiyle konuşmuş ki gayet iyiler şuan.. ins. Cnm şu ana kadar çok sabrettim yüz göz olup ayralmak istemiyorm..tmm sinirlenmicem :KK48::KK14:

Ya burada kv kp konulari gorunce sinirim bozuluyo neden bukadar uzerinize cikariyosunuz bu insanlari anlamiyorum ev ortak kullaniliyo ne yapcakmissin baska gelmemi diycektin akrabana lutfen agirliginizi koyun bana benim annem babam disinda hic kimse karisamaz laf soyleyemez saygisizlik yapmam ama beni tersliycek surat yapicak olurlarsa hic lafimi esirgemem allaha sukur daha hic en ufak biseyimiz olmadi ama olursa susup oturmam. Bide bu kadinlar kendi ailesinden cok niye esinin ailesinin lafini dinler anlamiyorum ne demek ko yuzunden memlekete gidemiyosun oda kim oluyo o ne karisirki laf soylemeye yorum yapmaya dahi hakki yok herkes haddini bilmeli.
Çok haklısın çok.. özgürlükten esarete düstüm. Yakıstıramıyorum kendime tartışmaya ğir mücadele et laf sinir stres.. çocuğumda arada kalır derdi aman düstüm sabredeyim diyor insan.. eşim tutsa gerisini takmam aslnda ama çıkıpta karışmayn demiyor..

Insallah sen de ben de ve bütüüün beraber yasayan gelinler de biran önce kendi evimize geçeriz inşallah... Benim son 1 ayim kaldi. Bi aksilik cikmazsa kendi evimdeyim insallah. Darisi basina canimm
Akrabani en iyi sekilde agirla. Bosver trip mi atiyorlar surat mi asiyorlar taklami atiyorlar hiiic sallama.
İnsallah cnm bendede bi kaç ay sonra ins.. rabbim biz ve biz gibilerine yardm etsin..

O evde yasiyorsqn misafirinde gelecek tabii
Ne cahil insanlar var yahu
Sen misafirini güzel sekilfe agirla surat yaparsa takma keyfine bak..

Back
X