- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Yobaz kız bize yobaz.. mesele kızlarıysa dünyanın en genişi onlar...![]()
He he de geç salla ya ,hem kurtuluyomuşsun bak az kalmış bir daha da kolunu kaptırma bunlara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yobaz kız bize yobaz.. mesele kızlarıysa dünyanın en genişi onlar...![]()
üzülmek istemiyorsan ugrasicaksin yeri geldiğinde cevabını ver sen ne kadar sustukca onar tepeleme çıkarValla çöpsüz üzüm gibi davranıolar sustukça biniyorlar korktu sanılorlar halbuki edebimden susuyorm..ugraşmaya ne gücüm var ne zamanım..
İnsallah ya.. çıkarsam bi hayrlsyla. Zaman geçmiyor.. çok yıprandım çookHe he de geç salla ya ,hem kurtuluyomuşsun bak az kalmış bir daha da kolunu kaptırma bunlara![]()
Öyle tabi ama yüz göz olursam duramam giderim..üzülmek istemiyorsan ugrasicaksin yeri geldiğinde cevabını ver sen ne kadar sustukca onar tepeleme çıkar
evin içinde kaldıkça merak etme zaten yüz göz olursun yaşadığım için biliyorum sen tavrını sergile cevabını verÖyle tabi ama yüz göz olursam duramam giderim..
Tamam cnm ins. Yapcam. Çok rahatlattınz vallaevin içinde kaldıkça merak etme zaten yüz göz olursun yaşadığım için biliyorum sen tavrını sergile cevabını ver
hiç umrunda bile olmasın canm. işlerine gelince burada senin evin demeyi biliyorlarsa istedigimz zaman istediğimiz kişide çagrırız. surat asarsa bile onun istedigini eline verme sakın sinirlenme olur muBende gelicek dedim zaten cnm ama ses etmeyince tepem attı dünyam durdu.. yarın nolcak bakalım.. ins. En kısa zamanda kurarız hayatımızı...
Dün çok dert ettm sonra eşim ailesiyle konuşmuş ki gayet iyiler şuan.. ins. Cnm şu ana kadar çok sabrettim yüz göz olup ayralmak istemiyorm..tmm sinirlenmicemhiç umrunda bile olmasın canm. işlerine gelince burada senin evin demeyi biliyorlarsa istedigimz zaman istediğimiz kişide çagrırız. surat asarsa bile onun istedigini eline verme sakın sinirlenme olur mu
Çok haklısın çok.. özgürlükten esarete düstüm. Yakıstıramıyorum kendime tartışmaya ğir mücadele et laf sinir stres.. çocuğumda arada kalır derdi aman düstüm sabredeyim diyor insan.. eşim tutsa gerisini takmam aslnda ama çıkıpta karışmayn demiyor..Ya burada kv kp konulari gorunce sinirim bozuluyo neden bukadar uzerinize cikariyosunuz bu insanlari anlamiyorum ev ortak kullaniliyo ne yapcakmissin baska gelmemi diycektin akrabana lutfen agirliginizi koyun bana benim annem babam disinda hic kimse karisamaz laf soyleyemez saygisizlik yapmam ama beni tersliycek surat yapicak olurlarsa hic lafimi esirgemem allaha sukur daha hic en ufak biseyimiz olmadi ama olursa susup oturmam. Bide bu kadinlar kendi ailesinden cok niye esinin ailesinin lafini dinler anlamiyorum ne demek ko yuzunden memlekete gidemiyosun oda kim oluyo o ne karisirki laf soylemeye yorum yapmaya dahi hakki yok herkes haddini bilmeli.
İnsallah cnm bendede bi kaç ay sonra ins.. rabbim biz ve biz gibilerine yardm etsin..Insallah sen de ben de ve bütüüün beraber yasayan gelinler de biran önce kendi evimize geçeriz inşallah... Benim son 1 ayim kaldi. Bi aksilik cikmazsa kendi evimdeyim insallah. Darisi basina canimm
Akrabani en iyi sekilde agirla. Bosver trip mi atiyorlar surat mi asiyorlar taklami atiyorlar hiiic sallama.