• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirim gelecek ve ailenin tavrı...

huzunguz

kalkmayı değil düşmemeyi öğretecektin...
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
4.079
1.964
448
Slm kızlar malumunuz üzere kvlerle yasıyorum ve en kısa zmnda ayrılıyorm ins... şimdi yorumda neden yaptın şu bu denmesin hata işte...saflık..
Gelelim asıl meseleye memleketime yakın bi ilde yaşıyorm ama çok gidip gelemiyorm bi kaç saatlık yol ama maddi manevi ve kv kp eş tavrı vs.. sorunlar sebebiyle senede bir iki kez gider en fazla 5gün kalır dönerim...

Babamın kuzeni yeğeni gibi sever beni ve o sehir dısında çalıştığı icin gittiğimde denk gelmiyoruz.ve yolu düsmüş bizim memlekete aradı görüstük beklerim dedim bugun değil yarın uğrarim dedi tamam dedim eşim de duydu tabi ben tanışmışmıydım dedi yok dedim..kv ye söyledim x abim gelmiş uğrayablrmış diye... ses yok...hiç bi şey demedi... morelim alt üst... ne yapsam nasıl tepki versem bilemedim. Geçenlerde eşimin arkadası bayramda uğradı die surat yapmıslardı... bu akrabam eşi ve çocuklarıyla gelmiyor iş için uğramış uğramışkende görmek istemiş.çok sevindim aslına bakarsanız bu kalabalıkta yalnızken... ve çöpsüz üzüm muamelesi görürken...siz olsanız napardınız arkadaşlar çok doluyum k.bakmayn..

Benim kv benim evimde gelen misafirime surat astı, hatta laf söyledi. Ayrı sehirlerdeyiz 2 haftaligina gelmisti. Küs gibi gitti.
Boşverin siz istediginiz gibi agirlayın misafirinizi.

Ne güzel hayat vallahi hem onlarla yasa fedakarlık yap hemde onlar burun kvirsin senin misafirlere inşallah o evden bir ancak önce çıkarsınız

Ahhhh canim ya be de seni cok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım madem ayni evde yasiyonuz madem hepiniz bir aile olarak ayni evde kaliyosnuz sende tabi akrabani cagir bir guzel davet et mutfaga git ne varsa önüne getir gör bakalım napicaklar kv kp esin bu kadar ezik olursak daha bizim gibilerin burnu çok s urtulur tavriningoster

Gelsin çok güzel bi şekilde ağırla diğerlerini de takma ev ortak kullanılıyor yapacak birşey yok :KK47:

Bende kv ile yaşıyorum misafirim oldugun da gelsinler mi diye sormuyorm bile gelecekler diyorum surat asarlarsada bende kendi misafirine aynısını yaparım acımam valla. çok şükür bnm kv öyle değil ama. inşallah biran önce kendi hayatımızı kurarız. misafirni en iyi şekilde karsıla canm bişe diyen olursa aynı evde oturmanın zorluğu işte anne dersin

Misafiri mi en iyi şekilde ağırlar kv umursamazdım o gittikten sonra da eğer surat asmışsa misafirimden rahatsız mı oldun diye sorardım !
kendi misafiri gelse baş üstünde tutar gelinin ki olunca gelmesin
Aynen öyle amaa kp kıskançtır onu bahane edecek...

En iyi şekilde ağırlayın ve onlardan bir şey beklemeyin. Eğer akşam evde surat yaparlarsa biraz rahatsızlar falan dersiniz. Bir an önce kendi eviniz olur inşallah.
İnsallah ...olmuyor böyle melek de olsalar rahat edilmiyor...

Sonuçta müşterek kullanılan ev
Her hâlükârda sizinde misafirleriniz
Gelip gidecek agirlanacak
Kv kp tavirlarina kaprislerine
Takilmayin misafirinizi en güzel şekil de
Agirlayin
Bahaneleri eşiyle gelmemiş olması olacak adım gibi blyorum.. elinde büyüdüm çok severim ..

Bende kv ile yaşıyorum misafirim oldugun da gelsinler mi diye sormuyorm bile gelecekler diyorum surat asarlarsada bende kendi misafirine aynısını yaparım acımam valla. çok şükür bnm kv öyle değil ama. inşallah biran önce kendi hayatımızı kurarız. misafirni en iyi şekilde karsıla canm bişe diyen olursa aynı evde oturmanın zorluğu işte anne dersin
Bende gelicek dedim zaten cnm ama ses etmeyince tepem attı dünyam durdu.. yarın nolcak bakalım.. ins. En kısa zamanda kurarız hayatımızı...

Ahhhh canim ya be de seni cok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım madem ayni evde yasiyonuz madem hepiniz bir aile olarak ayni evde kaliyosnuz sende tabi akrabani cagir bir guzel davet et mutfaga git ne varsa önüne getir gör bakalım napicaklar kv kp esin bu kadar ezik olursak daha bizim gibilerin burnu çok s urtulur tavriningoster
Valla çöpsüz üzüm gibi davranıolar sustukça biniyorlar korktu sanılorlar halbuki edebimden susuyorm..ugraşmaya ne gücüm var ne zamanım..

Back
X