• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

biraz sasirdim ve bence yaptigin sey cok ayip. burasi bir forum herkes istedigi sekilde gorusunu yazabilir. yillardir buradasin, insanlara salak veya yazdiklarina salakca dememen gerektigini biliyorsundur. lutfen yuz yuze insanlara soylemeyecegin seyleri burada klavye var diye yazma.

her konuda farkli fikirler oluyor, seni bu konuda bu kadar yukselten ne anlamadim. koltuk silindi gecti bile.
kimseye salak demedim, kimsenin yorumunu alıntılayıp yorumun salakca da demedim. yazılan yorumlara genel olarak salakca dedim cunku bence oyle. insanlar istedikleri yorumları yapabildikleri gibi, bu da benim görüsüm.

salakca yerine sacma, mantıksız, boş, akılsızca veya aynı anlama gelen baska bir kelime kullanabilirim o halde.

ben 15 yasında ilk defa twitter acmıs atıp tutan bir insan diilim, asıl burada konu sahibine senin kalbin kirli diyen insanlar kendi hayatlarında bir arkadasları "evime biri geldi kokuyordu" dediginde eminim kokan kisinin arkasından atıp tutmaktan zevk alıyordur, ama buraya gelince klavye var diye konu sahibine atıp tutuyorlar, sen ahlaksızsın, kalbin kirli diyorlar. kendi hayatlarında dedikodunun dibini sıyıranlar burada gelip ahlak dersi veriyor, ben salak dedim diye banlanıyorum. bence klavye var diye yazma diye ders vermen gereken kisi ben diilim. bence sen de ne dedigimi anlamıssındır.

elestirdigim sekilde yorum yapan türden dusunce tarzına sahip insanlar benim hayatımda olmadıgı ıcın ve o tur kisilerle yuz yuze gelmedigim icin, kimin yuzune ne soyleyecegim kimin arkasından klavye var diye ne yazacagım diye bir hesabım da olmadı. dedigim gibi, ben kimseyi hedef alıp sen salaksın, ya da senin yorumun salakca demedim. ortaya soyledim

arkadaslar, insanlar konu sahibi sanki ciftciler kokuyor demis gibi sert tepkiler vermis ben de o yorumlara salakca dedim!! senin kalbin kirli o bu diyenlerle de dalga gectim demek ki sen de kokuyorsun diye. olay bu yani. kusura bakmayın yanlıs ifade ettim herhalde herkes öyle anlamıs. kimseye salak falan demedim yani konu sahibine yazılan yorumlar ve gelen tepkiler icin salakca dedim. özür dilerim bu kadar buyuyecegini dusunmedim. beni affedin <3

kimseye salak demedim, kimsenin yorumunu alıntılayıp yorumun salakca da demedim. yazılan yorumlara genel olarak salakca dedim cunku bence oyle. insanlar istedikleri yorumları yapabildikleri gibi, bu da benim görüsüm.

salakca yerine sacma, mantıksız, boş, akılsızca veya aynı anlama gelen baska bir kelime kullanabilirim o halde.

ben 15 yasında ilk defa twitter acmıs atıp tutan bir insan diilim, asıl burada konu sahibine senin kalbin kirli diyen insanlar kendi hayatlarında bir arkadasları "evime biri geldi kokuyordu" dediginde eminim kokan kisinin arkasından atıp tutmaktan zevk alıyordur, ama buraya gelince klavye var diye konu sahibine atıp tutuyorlar, sen ahlaksızsın, kalbin kirli diyorlar. kendi hayatlarında dedikodunun dibini sıyıranlar burada gelip ahlak dersi veriyor, ben salak dedim diye banlanıyorum. bence klavye var diye yazma diye ders vermen gereken kisi ben diilim. bence sen de ne dedigimi anlamıssındır.

elestirdigim sekilde yorum yapan türden dusunce tarzına sahip insanlar benim hayatımda olmadıgı ıcın ve o tur kisilerle yuz yuze gelmedigim icin, kimin yuzune ne soyleyecegim kimin arkasından klavye var diye ne yazacagım diye bir hesabım da olmadı. dedigim gibi, ben kimseyi hedef alıp sen salaksın, ya da senin yorumun salakca demedim. ortaya soyledim
ben o sekilde uc noktada dusunmuyorum ama konu sahibinin bu konuyu cok masumca, fikir almak amacli actigini da dusunmuyorum. sinirlenmis belli ki ve gelip burada o insana saydirmak istemis. ama burasi onun yeri degil. nasil ki dert olmadigi halde gelip “kayinvalidem cok kotu biri” yazan birine hani dert nerede diyoruz ben burada da dert gormuyorum.

birini alintilayip alintilamamak degil mevzu, ben de cogu yorumu “mantiksiz” buluyorum ve bazen soyluyorum da. ama mantiksiz yani. salakca degil veya yorumu yazan salak degil. benim mantigima uymuyor demek ki.

dedigim gibi ben sadece sasirdim. yoksa ne senin gibi ne de konu sahibine kotu kalpli diyenler gibi dusunuyorum.

Bazı insanlar kokar arkadaslar, her zaman bu isi temizlikle bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum. Bende aynı şekilde çabuk kokabilen bir insanım o yüzden sürekli duş alıyorum ve işe yarayacağını düşündüğüm her şeyi kullanıyorum. Bunu uzun süre düsünmüstüm acaba ben temiz olduğumu sanarken pis miyim de kokumu alıyorum diye hahhawsxd

Sonra bu sene odamdaki kızı fark ettim, kendisi aşırı temiz bi insan her gün dus alır sürekli parfüm, deodorant ne varsa düzenli kullanır falan ama tuhaf bi sekilde kendisinin teninin cok agır bir kokusu var. Yani o güne kadar hep kendime takıntılıydım ama oda arkadaşımı tanıdıktan sonra ben aslında kokmuyormusum ikna oldum. Dedigim gibi oda arkadasım bazen kokuyor ama acıkcası umurumda değil cünkü kendisinin kişisel temizliğinin eksikliğinden kaynaklı bir durum olmadığına eminim.

Kısacası insanlar kokabilir, kokma sebepleri degisiklik gösterebilir ama kokabilirler. Ya ben bir saat metrobüs yolculuğundan sonra yemin ederim üstüme basıma koku siniyomus gibi hissediyorum hemen dus alıyorum insanlar calısıyorsa aynı sekilde üzerlerine koku sinmistir, hayvan falan demissiniz üslubunuz cok cirkin. Hijyen eksikliğinden kaynaklı kokudan ben de rahatsız olurum ama onun dısında bazı seyleri cok abartmamak lazım. Adam sanki ahırı evinize getirdi, hirosima bombası falan attı, cocugunuz kokudan bayıldı da acilden yazıyormuşsunuz gibi tavırlarınız ilginc.

Ayrıca adam da gitmis yani dert kalmamıs ortada ama konu sahibi utanmasa gelin yorganı bi de siz koklayın diyecek adpfkwpfl
Ahir ile uğraşan biri galiba misafiri o koku zor cikar.. pis pis de siner .. Bu isle uğraşıp ustune dikkat eden kişiler vardır . Misafirler pk dikkat etmeyen biri..... .

Lysol Corona başladığından beri vazgeçilmezim güçlü bir kokusu var bahsettiğiniz kokuyu bastiracagini düşünüyorum.

Offf şu hayatta uslup çok önemli yahuuu..uslupsuzluktan konuya odaklanmiyorum.
Hi bide kibirrrr😣

arkadaslar, insanlar konu sahibi sanki ciftciler kokuyor demis gibi sert tepkiler vermis ben de o yorumlara salakca dedim!! senin kalbin kirli o bu diyenlerle de dalga gectim demek ki sen de kokuyorsun diye. olay bu yani. kusura bakmayın yanlıs ifade ettim herhalde herkes öyle anlamıs. kimseye salak falan demedim yani konu sahibine yazılan yorumlar ve gelen tepkiler icin salakca dedim. özür dilerim bu kadar buyuyecegini dusunmedim. beni affedin <3
Konu sahibi tam olarak onu demiş okumadınız galiba..benim büyüklerim köyde yaşıyor ve haliyle ahir kokusuda oluyor bağ bahçe kokusuda ama bi kere aklıma gelmemiştir ne pis insanlar pis kokuyorlar nasıl çıkacak bunların kokusu üstümden felan hayret bisey gerçekten o kadar hassasa söylesin kimse gelmesin misafirliğe..tek derdi pis koku olsaydı yok ahir kokusu yok çiftçi kokusu diye tek tek anlatmazdi..art niyetle açılmış bir konu çok belli..

Eve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
Ayy hırsımı alamadım. Çok çirkin bir konuşma ya.
Sensin hayvan kokusu..
Titizim diyenden kork. Evini paklayıp kendini ayda bir yıkayan insanlar da gördük.

Konuyu komple okudum ( evet işsizim bugün baya 🥲 ) ilk başta bende yanlış anladım çiftçi olduğu için yeriyor sandım. hayvan kokusu gibi vb benzetmeler yüzünden. ama bu kokuyu tarif içinde olabilir. ben aşağılama yapacağını sanmıyorum niyeti linçlenmek değilse. üslubunu yanlış anlayıp eleştirenler yanlış anlamakta haklılar bende ilk öyle anladım cunku. fakat yok arkasından konuştun, yok koktuğunu düşündün gibisinden laflarla konu sahibini kötü kalpli ilan etmek saçma geldi bana bir insan işi gereği kokabilir bir başkası bundan rahatsız olabilir ve herkes kendi konusunda birilerinin arkasından konuşuluyor illaki. mesele sadece bi deterjan tavsiyesi olamaz tabiki arama motoruna yazıp bulabilecekken niye konu açsın. illa,
hadi gelin adamı çekiştirelim kötüleyelim diye bir beklentisi olmayabilir. bence o anki ruh haliyle içini dökmek istedi.

Ayy hırsımı alamadım. Çok çirkin bir konuşma ya.
Sensin hayvan kokusu..
Titizim diyenden kork. Evini paklayıp kendini ayda bir yıkayan insanlar da gördük.
Hanımefendi pariste doğmuş büyümüş galiba alışkın değil böyle kokulara yazık evi barkı pislenmis 😂

Bazı insanlar kokar arkadaslar, her zaman bu isi temizlikle bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum. Bende aynı şekilde çabuk kokabilen bir insanım o yüzden sürekli duş alıyorum ve işe yarayacağını düşündüğüm her şeyi kullanıyorum. Bunu uzun süre düsünmüstüm acaba ben temiz olduğumu sanarken pis miyim de kokumu alıyorum diye hahhawsxd

Sonra bu sene odamdaki kızı fark ettim, kendisi aşırı temiz bi insan her gün dus alır sürekli parfüm, deodorant ne varsa düzenli kullanır falan ama tuhaf bi sekilde kendisinin teninin cok agır bir kokusu var. Yani o güne kadar hep kendime takıntılıydım ama oda arkadaşımı tanıdıktan sonra ben aslında kokmuyormusum ikna oldum. Dedigim gibi oda arkadasım bazen kokuyor ama acıkcası umurumda değil cünkü kendisinin kişisel temizliğinin eksikliğinden kaynaklı bir durum olmadığına eminim.

Kısacası insanlar kokabilir, kokma sebepleri degisiklik gösterebilir ama kokabilirler. Ya ben bir saat metrobüs yolculuğundan sonra yemin ederim üstüme basıma koku siniyomus gibi hissediyorum hemen dus alıyorum insanlar calısıyorsa aynı sekilde üzerlerine koku sinmistir, hayvan falan demissiniz üslubunuz cok cirkin. Hijyen eksikliğinden kaynaklı kokudan ben de rahatsız olurum ama onun dısında bazı seyleri cok abartmamak lazım. Adam sanki ahırı evinize getirdi, hirosima bombası falan attı, cocugunuz kokudan bayıldı da acilden yazıyormuşsunuz gibi tavırlarınız ilginc.

Ayrıca adam da gitmis yani dert kalmamıs ortada ama konu sahibi utanmasa gelin yorganı bi de siz koklayın diyecek adpfkwpfl
Bu çok doğru👍🏼 İlkokuldayken daha tecrübe ettim bunu. Daha 8-9 yaşlarında falanız. Ergen de değiliz yani bebe herkes. Sınıfın en tertemiz diyebileceğim kızı acayip kokardı malesef. Kız tertemizdi, ailesi tertemiz, sınıfın en güzel en tatlı kızı hala gözümün önünde, tertemiz önlüğü, ayakkabıları, özenle örülmüş güzel tokalarla bağlanmış tertemiz saçları. Demek ki doğal vücut kokusu diye bir şey oluyor

Yüzden fazla dairenin olduğu bir blokta 11. katta oturuyorum, 1 seneden fazladır karıncalarla yaşıyorum. Geçinip gidiyoruz. Zannımca taşınırken bizimle berabr geldiler başka açıklaması olamaz yani :)
Bence diğer insanların kendinden haberi yok, kesinlikle diğer dairelerde de vardır. Karınca ilacı falan kullanıyorsanız zamanla biter🙏🏻

kötü gorunsun istemezdim ama eve gelen misafir gittikten sonra burada kokuyor ne yapmam lazım diye konu acan birine "senin nefsinin kötü kokusu o" "kalbindeki kirleri temizle" gibi yorumlar bence cok salakca yani. nazikce soyleyemedim kusura bakmayın ama öyle. bu arada bunun okudugumu anlamamla bir alakası oldugunu dusunmuyorum, bence konu sahibine sanki kadın ciftcilerin hepsı kokuyor lanet olsun pis insanlar demis gibi yorumlar yapanlar okudugunu hic ama hic anlamayan insanlar.
biraz sasirdim ve bence yaptigin sey cok ayip. burasi bir forum herkes istedigi sekilde gorusunu yazabilir. yillardir buradasin, insanlara salak veya yazdiklarina salakca dememen gerektigini biliyorsundur. lutfen yuz yuze insanlara soylemeyecegin seyleri burada klavye var diye yazma.

her konuda farkli fikirler oluyor, seni bu konuda bu kadar yukselten ne anlamadim. koltuk silindi gecti bile.

ben redvelvetcake redvelvetcake in demek istediği şeyi anlıyorum bence konu sahibi aşağılamak için değilde kokuyu tarif etmek için benzetmeler yapmış olabilir, tabi konu sahibi bunu yanlış ifade etmiş o yüzdende çiftçiyi aşağılıyor gibi görünüyor bende ilk öyle sandım. tabi yinede emin değilim çünkü benzetmeler kesinlikle yanlış olmuş (hayvan kokusu gibi vb.) aslında o da emin olamadığı için illa kötü kalpli diyemeyiz niyetini gerçekten bilemeyiz diye o da bu eleştiriyi yapmak istedi sanırım keşke uygun bir dille anlatsaydı.

S sassyassyy şu konuda çok haklısın redvelvet yorumunu yaparken gereksiz yükselmiş ve hakarete varan kelimeler kullanmış sağa sola ayar verir gibi. yinede tartışmanızın hararetine rağmen çok tatlı konuşmuşsun nedense çok hoşuma gitti :)

Evet cidden ağırdı Mune Hanım. Öyle ki migrenim tetikleniyordu. Benim için oldukça zorlu bir tecrübeydi valla.
Her gün kokluyordum bir de, düşünün. :KK53: Kk'nın titiz hatunları, burnum düşmüştü ayol.
Ağır kokulara maruz kalınan bir işle uğraşınca ister istemez üzerinize koku siner, herkes bu kokulara dayanamayabilir, mesela zeytin ve yağı normalde ne güzel kokar değil mi? Ama gelin görün ki zeytinyağı yapımından sonra arta kalan küspesi feci kokar, zeytin küspesini işleyip hayvan yemi ve gübre yapan fabrikalar var, oraların önünden geçerken burnunu tutmadan geçecek insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez:)

Bu birilerini aşağılama vs değildir, herkesin ağır bulduğu hassasiyet geliştirdiği kokular olabiliyor, bu gübre kokusu olabilir, küspe kokusu olabilir, hatta hatta yemek kokusu bile olabilir, kimi şeyler teninize bile işliyor maalesef:(

Yazmak ayıp olacak belki ama balık pişirince kokusu beni çileden çıkarır, kullandığım tüm tabak çanağı önce limonla temizleyip sonra çamaşır suyu bastığım b.makinesine tıkarım, elimde olsa kendimi bile çamaşır suyuna basasım gelir lakin yalnızca duş almakla yetinebiliyorum, belirteyim titiz değilim fakat bazı kokular rahatsız eder.

Eve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
Nefret ederım .Gecen ıs yerınde bırı nasıl ter kokuyor .Bır gorsen .Aksam yemege gıdecekler bıraz daha dusarda gıydıgı gomlegı gıymıs .Bır oncekı gıydıgınde yıkamamış bellı .Ben ıse gelır gelmez böğüre böğüre kustum .Hava nasıl soguk camlara cıktım.Aksama kadar başım agrıdı .Nefret edıorum .Kınamıorum .Insanlara bısey soleyıncede hastalık dıolar .Grcekten hastalıkmı .Her gun yıksnsan rolon sursen gıydıgın camasırı makınaya atsan aynı gun yıne de o koku olur mu .Bence olmaz.Alerjık astımım var aksama kadar gunum rezıl oldu .Baş agrısından duramadım .Berbattı .Sızı çok ıyı anlıorum

Uslubu sıkıntılı olmasa banlanmazdı sanırım😬
herkes birden bire kiblediği için sistem otomatik kiblemiş olmasın sakın ,yoksa görümcemden nefret ediyorum veya eşek kafalı kocam bana bağırdı diyenlerde banlanırdı yani bdv ye konu açanların yarısı banlanırdı :KK70:

Back
X