- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
kimseye salak demedim, kimsenin yorumunu alıntılayıp yorumun salakca da demedim. yazılan yorumlara genel olarak salakca dedim cunku bence oyle. insanlar istedikleri yorumları yapabildikleri gibi, bu da benim görüsüm.biraz sasirdim ve bence yaptigin sey cok ayip. burasi bir forum herkes istedigi sekilde gorusunu yazabilir. yillardir buradasin, insanlara salak veya yazdiklarina salakca dememen gerektigini biliyorsundur. lutfen yuz yuze insanlara soylemeyecegin seyleri burada klavye var diye yazma.
her konuda farkli fikirler oluyor, seni bu konuda bu kadar yukselten ne anlamadim. koltuk silindi gecti bile.
salakca yerine sacma, mantıksız, boş, akılsızca veya aynı anlama gelen baska bir kelime kullanabilirim o halde.
ben 15 yasında ilk defa twitter acmıs atıp tutan bir insan diilim, asıl burada konu sahibine senin kalbin kirli diyen insanlar kendi hayatlarında bir arkadasları "evime biri geldi kokuyordu" dediginde eminim kokan kisinin arkasından atıp tutmaktan zevk alıyordur, ama buraya gelince klavye var diye konu sahibine atıp tutuyorlar, sen ahlaksızsın, kalbin kirli diyorlar. kendi hayatlarında dedikodunun dibini sıyıranlar burada gelip ahlak dersi veriyor, ben salak dedim diye banlanıyorum. bence klavye var diye yazma diye ders vermen gereken kisi ben diilim. bence sen de ne dedigimi anlamıssındır.
elestirdigim sekilde yorum yapan türden dusunce tarzına sahip insanlar benim hayatımda olmadıgı ıcın ve o tur kisilerle yuz yuze gelmedigim icin, kimin yuzune ne soyleyecegim kimin arkasından klavye var diye ne yazacagım diye bir hesabım da olmadı. dedigim gibi, ben kimseyi hedef alıp sen salaksın, ya da senin yorumun salakca demedim. ortaya soyledim