• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

aaayy evet o ölümlü konuyu da hatırladım büyük hayal kırıklığıydı

şimdi anladım nasıl tamamen yanlış anladığımı, ben seneleeerrdir yorumlara belirli oranda kib yapılırsa üye otomatik banlanır sanıyorum :KK70: :KK70: beni şuracıkta bu bilgiyle kendi halime bırakın
Adam toplayıp seni şikayet edecektim oysa ki :(

Ben de sistemin bu şekilde işlediğini biliyorum. Üyeleri banlamayı da kimlik teyidi için yapıyorsunuz. eğer teyit ederse açıyordunuz. Çoğu kurala vakıfım ama bundan haberim yok herhalde dedim :KK70:
Aynen, zira kişi erkek de olabiliyor. Kullanıcı adını vermeyeyim ama sitede yıllarca herkesle yazışıp erkek çıkan bir üye de vardı, fake olduğu sanılanların hepsi fake çıkmayabiliyor ama herkesin içi rahatlasın diye teyit etmemiz gereken üyelikleri askıya almamız gerekiyor, ki fake olduğundan zerre şüpheye düşülmeyen kişiler de var, onları da yakalayıp işlem yapıyoruz.
aaayy evet o ölümlü konuyu da hatırladım büyük hayal kırıklığıydı

şimdi anladım nasıl tamamen yanlış anladığımı, ben seneleeerrdir yorumlara belirli oranda kib yapılırsa üye otomatik banlanır sanıyorum :KK70: :KK70: beni şuracıkta bu bilgiyle kendi halime bırakın
Valla cümle KK toplaşıp rapor etseniz kurallara uyan bir mesaja yapacak bir şey yok, yorum - site kuralları denklemi üzerinden yürür işler.

Şunu da not düşeyim, S sassyassyy yazmış, rapor yaptığınızda sitede olmayabiliriz, her rapora anında reaksiyon almayabilirsiniz çünkü Kazen'inde kendince işleri var, ki yeniden baba olmasına sayılı günler kaldı, eşi, oğlu ve doğacak oğluyla, hasta babasıyla ilgilenmesi gerekiyor, bendeniz ev kadınıyım, ev işlerini her ne kadar imece usulü yapsak da benim bizzat ilgilenmem gereken işlerim oluyor, bu sebeple butona basınca hooop saniyede gelmemizi beklemeyin, rapor edilen yorum sinir bozucu, hakaret, küfür vb içerikliyse kişiyi göz ardı edin, rapor edip yöneticilerin aktif olması için zaman tanıyın.

Sizlerden her zaman istediğimiz siz şikayet et butonuna basıp bizim gözümüz kulağımız olun ama öte yandan bizlerin de özel hayatı olduğunu hatırınızdan çıkarmayarak anlayış ve sabrınızı eksik etmeyin😌

Şimdi hepinizden müsade istiyorum zira çok rapor var:)

Back
X