misafirinizin evinize davranis bicimi

Bazi insanlar der ya, ay arkadasimin titzligi beni ilgilendirmez insan olsun temiz pis beni alakadar etmez herkesin kendine...

Beni vallaha cok ilgilendiriyor, pis bir insanin evinde ne kadar rahat ede bilirki bi insan ?
Ben temiz derli toplu arkadaslarimda cok rahatimdir, ferrah ferrah oturmak varken neden pis bir ortamda oturuyaim yiyeyim iceyim, yani...

Temizlikde bir görgüdür.. bu da her insanda olmali diye düsünüyorum , herkesde 100% olcak diye birsey yok ama temel kurallar olmali.

Kesinlikle haklısınız bu bir görgü meselesi.Necaseti umursamamakta türk insanına yakışacak bir durum değil.Çocuğun dışkısıda büyüğün dışkısıda pistir o yüzden kimse kimsenin pisliğine katlanmak mecburiyetinde değildir.Önleyemeyeceğin bir durum varsa evinde oturursun kimseye eziyet çektirme hakkına sahip değilsindir.Birde şu peçeteyle taharetleme meselesi var su temizler kiri buda avrupadan gelen bir özenti sanırım:) suyla yıkamadan silmek...suyla yıkarsın kağıtla kurularsın poposil moposille olmaz o işler öyle insan evimde otursada rahatsız olurum.Hele ki tek başına çocuğu tuvalete gönderenler acayip sinir kişiler çocuk işini bititrip çamaşırını çekip çıkıyor klozete damlayan ayrı,çamaşırına geçen ayrı birde oturduğu yer aman aman gelmesinler.Böyle insanlara destursuz yaklaşmamak lazım çarpılırız vesselam:52:

:55: :55: :55:

$8112_483058351711610_7574818_n.webp

yoo hiç abartmıyorsun ama suç çocukta değil, terbiye etmesini bilmeyen anne babasında..

Hiç kimsenin tarafını tutmak istemiyorum ama bence bu olayın terbiye ile bir alakası yoktur. Konu sahibi söylemiş zaten annesi çocuğa tuvalet eğitimi veriyormuş. Yani bu çocuk eğitim aşamasında daha tuvaletini nerede nasıl yapacağını öğrenmemiş. Her hangi bir eşya değilki bu kırmak istediği anda elinden alıp Yapma! diyesin. İdrar bu 2-3 saniye içinde yapılıveriyor :-)))

Annesinin tek suçu daha tuvalet eğitimini tam olarak almamış çocuğu misafirliğe götürmüş olması, ve ya çok mecbursa 1-2 saatliğine bezini kullanabilirdi belki.

Bu arada idrar idrardır tabii ama çocuk idrarı ile normal insan idrarını da aynı tutamayız, unutun gitsin bence :1:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşım bu konuda çok haklısınız abartmıyorsunuz çocugun bir sucu yok suç anne ve babasında böyle misafirleri bende sevmiyorum çocuguyla ilgilenmeyen insanları ben ve kardeşimde çocuk olduk ama gittigimiz misafirlikte hiç yaramazlık yapmazdık bir keresinde bize bir misafir geldi annesi biraz vurdum duymaz biz içeride oturuyoruz çocuklarda bizim odamızda oyuncaklarıyla oynuyor biz öyle biliyoruz çocuklar sebzelikteki bütün patates ve soganları almışlar balkondan aşağı atmışlar buzdolabını bile açmışlar içerideki bütün domatesleri çıkarmışlar salatalıkları aşagı atmışlar domatesleri ezmişler yaşlarıda 6 yaş civarı idi anasınıfı ögrencisi anneleri hiç umursamadı bile neden yaptınız bile demedi biz gidince ev sahibi temizler dedi:27::53:

zor bi durum ve son zamanlarda çocuğu evi yıkarken çıtını bile çıkarmayan ebeveyn sayısı çook arttı

bende bu konuda çok sinir olurum.çünkü o evde namaz kılıbabilir.gerek olur yere uzanmak istenilebilir.insanlar doğurdukları çocuklara sahip çıkmak zorundalar.bunun çocukla idrarıyla damlasıyla alakası yok bu biraz dikkat meselesi bence

Ben bu nefret edilen turden misafirim ;(
Oglum 3 yasinda, kesinlikle altina yapmaz normalde. Yine de yedek camasir gotururum yanimda ne olur ne olmaz diye. Bir gun arkadasimin dogum gunu vardi. Oglumun tanimadigi bir suru cocuk ve bir suru anne. Ben ogluma tuvaleti gosterdim, cis gelince beraber gideriz dedim ama benim oglum asiri hareketli olsa da tanimadiklarinin yaninda cok cekingendir. Ve evet, bir kenarda sinmis otururken altina kacirdi ve hatta buyugunu de yapti. Buyugu degil ama cisi yere gelmisti. Banyolarinda temizledim oglumu, giydirdim. Israr ettiler biz sileriz diye ama ben sildim tabi iyice. Neyse ki haliya yapmamisti. Ogluma da yere yapti diye kizacak degilim. Isteyerek yapmadigini biliyorum. Kizip onu daha da utandirmak istemedim.

Back
X