misafirlerden hoşlanmıyorum

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
ya kızlar neden böyleyim bilmiyorum. sevmiyorum misafirleri. arkadaş ortamını falan çok severim ama hep ben gelsem diye bencillik ediyorum. gelsinler gitsinler ama hizmet etmek çok sıkıyor beni. kim hazırlık yapacak falan fişman bunalıyorum. misal yatılı misafir varken, erken kalkmak zorunda olmak sıkıyo beni. kahvaltı masası sohbetlerı olur. o masada sandalyede oturup durmak rahatsız edıyo. hep aklımdan iki dakka içeri gitsemde azıcık uzansam dıye gecirıyorum. keyfime fazla düşkünüm galiba. hep yatasım geliyo. oturmam bile hep uzun otururum. böyle uzun süre sabit oturmak sıkıyo fena halde beni. çoook samimi oldugum arkadaslarım dısındakı kişilerin misafirliginde bunalıyorum. aksam olunca uykum gelıyo misafır varken gıtseler dıye gozlerıne bakıyorum resmen. :26: neden boyle anlamıyorum kendımı.

hayatta herşeyin bedeli vardır.

hoş muhabbetin bedeli de budur...

herkes kendine hizmet edilmesinden hoşlanır...

biz arkadaşlarla bir araya geleceğimiz zaman ikram işini paylaşırız.

mesela ben tuzlu yaparım, bir başkası tatlı, ev sahibi salata tarzı birşey...

samimiyet varsa kimse evsahibinin gözünün içine bakıp çay doldur demez. kalkar doldurur.

samimi tanıdıklarınızla bu paylaşımı yapabilirsiniz...

evlilik yolundasın sanırım evlenince alışırsın

ev gezmesi çeyiz görmesi ailesi akrabası

haklısın.. bilmiyorum ya bildiğin misafir varken oracığa uzanasım geliyor gidip pc basında oyalanasım geliyorr.. otur otur otur popom agrıyo sıkılıyorum içerde misafir var kahvaltı ettık zor oturdum resmen annemle bıraktım geldım odama pc basına. sandalyede sıkıldım iyice gitsede tv karsısına yatıp tv ızleyım dıye geçiyo aklımdan böyle geçmesini istemiyorum rahat olayım istiyorum. birde her akşam wc ye gıdıyorum uzun süreli :26: buda ayıp oluyor gibime geliyor. bazen annemgılın arkadasları geldıgınde kızları varsa odamda oyun oynuyor pcde yada sosyal paylasım sıtelerınde dolasırken o, bende hemen yatagıma kıvrılıp ordan sohbet edıyorum. oturmayı bılmezmiyim ben yaaa

Misafir sevme olayı aileden gelmesi gereken bi alışkanlık olduğunu düşünüyorum .Kalabalık ailede yetişenler daha rahat oluyor bu konularda sanki.Şuda var etrafınızda size gelen misafirler nasıl insanlar annemin bitane misafiri gelirdi yakın bir akrabaydı da küfürlü konuşmayı seviyordu o kadar rahatsız olurdum ki bir şey diyemezdik tabi.

haklısın valla ne diyim ben de sıkılıyorum.. allahtan öyle ikram falan işi pek bana kalmıyor annem hallediyor şimdi ama evlenince napacam bilmiyorum. Aslında hizmet etmek o kadar yormasa da misafirlerle oturup sohbet etmek hep aynı pozisyonda kalmak çok sıkıcı geliyor.. işte napalım arada bir olunca katlanılır ama sürekli misafir gelen bir evde yaşamam ben ki biz de çok kalabalık bir sülaleyiz gelen giden çok olur ama ben odama çekilirim çoğu zaman.

Şimdi annenizin arkadaşları vs sizi sıkabilir ama evlenince gelen ya arkadaşlar yada kendi aileleriniz oluyor..yada bizde öyle oldu..akrabalarımızdan uzak olduğumuz için..kendi ailelerinizin yanında illaki zamanla rahat oluyorsunuz..arkadaşlara da ben vaktim olmadıysa siz yabancı değilsiniz diyip bayan misafiri mutfağa oturtup yanında işlerimi yapıp hem de muhabbet ediyorum..vaktim oldu hazırlıklarımı yaptıysam da arkadaşım yada eşimin arkadaşı sonuçta muhabbet bişeyler illa ki buluyoruz..hem kendi evin olunca herşey daha tatlı geliyor..iş yapmak bile..ki ben hiçbir iş yapmadan evlenmiş biriyim denebilir..

Belki evinize gelen misafirlerden hoşlanmıyorsundur... Ben de bekarken misafirden nefret ederdim... İşten dönerken hep kendime göre plan yapardım eve gidince misafir olduğunu görünce tüm sinirlerim tepeme çıkardı gider yatardım...Hiç istemezdim biri gelsin çünkü benim istemediğim zamanda istemediğim kişiler geliyordu... Ama evlendiğimde misafirden hoşlanmaya başladım... Kafamın sardığı sevdiğim insanları ben istediğim zaman kabul ediyorum... Eğer misafir çekemeyeceğim gündeysem kabul etmiyorum... Yanlarında somurtarak oturmaktansa kabul etmemeyi tercih ediyorum

bir arkadaş mail atmış kusura bakmasın cevap veremıyorum mesaj sayım yuzunden ama cok guzel noktalara basmış tesekkur edıyorum.

ben 24 yasındayım.. sende gıtme o zaman demişsiniz ama bastada belirttim biliyorum bencillik ediyorum ama gıttgım yerdede hizmet edilsin falan degıl derdim. bilmiyorum yaa. şimdi gitti misafir ustumden yuk kalktı sanki. muzıgımı açıp işleri yapacagım şimdi rahat rahat.. en yakın arkadasım gelıncede o bı kanepeye ben bı kanepeye uzansam fılm falan seyredsek :) ah evlenince ne olacak bu halim.. hazırlık yapınca cok guzel masalar kurarım. elimden gelmiyor değil. ama gelin görün ki canım istemiyor. öyle aylak aylak yatasım var hep. sabit oturmaktan sıkılıyorum. misafirle ne konuslur aman sıkıcı gibi geliyor. çok rahat olmak ıstıyorum aşırı samimiyetım olan insanlar gelsın sadece istiyorum.

ben de tam tersine misafiri çok severim. gelsinler gitsinler ( haberli omak şartıyla) hizmet edeyim, sürekli ikram edeyim çok severim. hatta başkasına gittiğimde bile yardım ederim, hayatta oturayım bana hizmet etsinler diye bekleyemem.

tatlım misafir sevilmez mi ya ayıp ediyn sana değer veriyorlar ki geliyorlar nasıl ki sen misafirliğe gittiğinden kimse senden sıkılmıyo sende öyle olmalısın onlarda senin gibi düşünseler resmen gitmen için gözlerinin içine baksalar git dercesine zoruna gitmez mi misafiri sev allah kimseyi yalnızlığa mahkum etmesn yalnız kalan insanlarda hep misafir ister ama hiç gelmez bana misafir geldimi yüzüm güler hiç gitmesinler isterim allahın misafiri o yüzden sende sevmeye çalış tatlııııım

Ben de senin gibiyim.Ev gezmesine gitmeyi hiç seviyorum ,gelsinler de istemiyorum.Yatılı misafirlikten de hiç hoşlanmıyorum,ne gels,nler ne de gideyim. :))

aynen bizde böyleyizdir saolsun arkadaşlarımın gelmesinden çok memnun olurum hatta iki akşamda bir misfirim vardır çünkü her işime yardım ederler.. böylelikle muhabbet daha güzel olur ..

valla bende ne yalan söyleyeyim misafiri sevmem, aynı şekilde misafirliğe gitmeyide sevmem. ikiside benim için angarya iş ..

Ben de senin gibiyim.Ev gezmesine gitmeyi hiç seviyorum ,gelsinler de istemiyorum.Yatılı misafirlikten de hiç hoşlanmıyorum,ne gels,nler ne de gideyim. :))

valla bende ne yalan söyleyeyim misafiri sevmem, aynı şekilde misafirliğe gitmeyide sevmem. ikiside benim için angarya iş ..

yanlız değilmişiiiiiim :)))
severim hepsini arkadaşlarımı falan ama ne bilim işte. rahat olamıyorum sıkıcı bunaltıcı rahatsız geliyor

Ben de dışarda buluşalım bayılıyorum.Çağırsalar da gitmiyorum,ikna ediyorum dışarda bir şeyler yapıyoruz. :) Eve tıkılmayı sevmiyorum.

ben bekarım eylüle düğünüm var annemin evinde ikram yapmaktan açy yenilemekten misafirin yanında oturamıyorum yaa ben evlenincede böylemi olucak kendi misafirimin yanında oturmam lazım şimdi annem var o oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…