Misafirlerime çayın yanında ne ikram etmeliyim? Fikir verir misiniz?

mineeeeeee

meleğim sıkı tutun bana!
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
725
1
68
Manisa
bu hafta içi ağır misafilerim var.profesör doçent filan eşleriyle.okuldan hocalarım gelcekler hayırlı olsuna.evlendikten sonra ilk kez geliolarda.onlara çayın yanında ne yapmalıyımmmmmmmmmmmm.ya da ne gibi ikramlarda bulunuyum fikir verin bana lütfen

sosyete mantısı,yalancı çerkez tavuğu,patates salatası yada meercimek köftesi birde havuçlu kek ya da tiramisu olabilir benimde öyle misafrlerim oluyor arada beğenilen bir menü oluyor inan....

sosyete mantısı,yalancı çerkez tavuğu,patates salatası yada meercimek köftesi birde havuçlu kek ya da tiramisu olabilir benimde öyle misafrlerim oluyor arada beğenilen bir menü oluyor inan....

akşama kadar çalışıyorum tam gelecekleri günde belli değil.bi gün önceden yapsam bunlar bozulurmu???????

canım bence kurabiye,pasta, börek, pohaça yap ve sarma sar servis tabaklarında onları sunarsın çayla sonra kola ve kuruyemiş ikram et onlardan sonrada son olarak meyve çıkar dolu dolu agarlamıs olursun misafirlerini ben hep öle yapıorum heheheh:))

sarma mııı börek mii ALlahım ben ne beceriksizimmmmmmmmmmmm:44:

çok teşekkür ederim not ettim

rica ederim umarım yardımcı olmuşumdur..ama birbirlerine uymlu sunumu da güzel yeyimi de umarım memnun kalırlar yalancı çerkez tavuğu nette var mı bilmiyorum benim yaptğm çok pratik tavuk göğsünü haşlıyosun didiyorsun yoğurda dereotunu doğruyorsun karıştırıp içine tavuk göğüslerini koyuyorsun üzerini cevizle süslüyorsun cevizle süslemeende oluyor gayet keyfili pratik ve kolay bende komşumdan almıştım nezamandır yapıyorum....

aksam yemeginde sonra gelecekleri icin aslinda kahve / cay yanina tatli türü yiyecekler tercih ederdim..
kac kisi gelecekler, yani kalabalikmi olacaksiniz?

benim nacizane önerilerim (hepsi yap anlaminda degil :) , fikir verme amacli) :
- havuclu toplar (cok öncedende hazirlayip buzlukta muhafaza edebilirsin) müthis lezzetli oluyorlar :)
- aksamdan hazirlayabilecegin pratik cikolatali islak kek, üzerindede cikolata soslu
-arkadasin önerdigi gibi tiramisu ve havuclu kek cok hos bir secim!
- bisküvili irmik tatlisi
- ama tuzlu birsey istersen sana firinda kabak mücver önerebilirim, hem aksamdan hazirlayabilirisn hem cok pratik ve cok lezziz
- dogranmis sebzeler & dip
- börek/pogaca yerine peynirli kek: hem pratik, hem aksamdan hazirlayabilirsin
- veya kanepeler , veya lavas ekmeyine farkli lezzetler sarip kücük ikramliklar hazirlayabilirsin veyada bruschetta
- salata örnekleri: nar soslu kuru börülce salatasi, *yogurtlu kereviz* ve ve ve :) ilk etapta aklima gelenler bunlar... yani pratik olma acisindan..
tariflere ihityacin olursa haber ver, yardimci olurum ..

çoook teşekkür ederimmmmm

cnm bnm julianın mutfağ die topipim var ordaki tarflerime baksana bazılarını kızlar denedii kk dan ve çok beğendiler belki işini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…