K kedcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2010 132 0 46 Kocaeli 8 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kedcik #1 kısss lar bana yardım edin yarına cok önemli misafirim var ne yemek yapcamı bilemedim bana bi menü hazırlarmısınız corbasından yemene tatlısına lütfen yardımmmmmmmmm edin
kısss lar bana yardım edin yarına cok önemli misafirim var ne yemek yapcamı bilemedim bana bi menü hazırlarmısınız corbasından yemene tatlısına lütfen yardımmmmmmmmm edin
W wenars Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2010 1.681 21 66 İçel Mersin 8 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kedcik #2 yanlış yere mi konuyu açtın acaba ama ben bi menü yazayım dur ezogelin çorbası peynirli börek zeytinyağlı yaprak sarma fırında tavuk pirzola havuç salatası mevsim salata bunların üzerine dee güzel bir fırında sütlaç
yanlış yere mi konuyu açtın acaba ama ben bi menü yazayım dur ezogelin çorbası peynirli börek zeytinyağlı yaprak sarma fırında tavuk pirzola havuç salatası mevsim salata bunların üzerine dee güzel bir fırında sütlaç
Katreee Rabbim sen bizi esirge! Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2010 1.037 3 116 İstanbul 8 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kedcik #3 Allah kolaylık versin canım misafirin aileden birileri filan mı söylesen ona göre yazardık. ben öneride bulunayım; - domates çorbası - paçanga böreği - zeytinyağlı barbunya - beşamel soslu sebzeli tavuk(enfes oluyor dilersen tarif veririm) - pilav - yoğurtlu havuç-kabak salatası - mevsim salata - kadayıflı muhallebi(bunu da eşimin dedesi filan geldiğinde yaptım bayıldılar)
Allah kolaylık versin canım misafirin aileden birileri filan mı söylesen ona göre yazardık. ben öneride bulunayım; - domates çorbası - paçanga böreği - zeytinyağlı barbunya - beşamel soslu sebzeli tavuk(enfes oluyor dilersen tarif veririm) - pilav - yoğurtlu havuç-kabak salatası - mevsim salata - kadayıflı muhallebi(bunu da eşimin dedesi filan geldiğinde yaptım bayıldılar)
kurdelam Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2010 5.634 6 0 Diğer 8 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kedcik #4 Mercimek çorba tavuklu börek Patlıcan kebabı Beşamel soslu fırında kabak Karnıbahar kızartma Kırmızı lahana nın yoğunlukta olduğu karışık salata Pilav Kaymaklı kabak tatlısı.
Mercimek çorba tavuklu börek Patlıcan kebabı Beşamel soslu fırında kabak Karnıbahar kızartma Kırmızı lahana nın yoğunlukta olduğu karışık salata Pilav Kaymaklı kabak tatlısı.
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 59 163 Ankara 9 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kedcik #5 Konu içerik nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır.