Arkadaşlar;
Önümüzdeki pazar iftara 2 aileyi davet ettim. Ama ne yapacağıma karar veremedim.
Çorba olarak yuvalama düşündüm (antep yöresine ait)
Ana yemek ????????
Pilav
salata
cacık
sütlaç
ortaya salata dışında ne koyayım ve ana yemege karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinicem.
Antepli arkadaşımda karışık dolma yemiştim, tadı hala aklımdaondan da yapabilirsiniz. Kuru patlıcan biber vs ile yapılan dolma
Antep yemeklerinin hepsi öyle yahu :)
Gerçekten öyle,eşim askerliğini orda yaptı. Düşünüyorum da hayatımdaki en beğendiğim yemek ve tatlılar hep o yörenin gerçekten. Baharatları mı özel anlamadım ki. Bizim dolmalar öyle olmuyor
Et sote,fırında tavuk patates yada köfte patates,kürdan kebabı ve karnıyarık olabilir ana yemek için.Zeytinyağlı yaprak sarması,biber dolması,yeşil fasulye,barbunya,börülce ve bamya bunlardan birisini yapabilirsin.Salata olarakda patlıcan salatası,mevsim salatası yapabilirsin.Arkadaşlar;
Önümüzdeki pazar iftara 2 aileyi davet ettim. Ama ne yapacağıma karar veremedim.
Ana yemek ????????
Pilav
salata
cacık
sütlaç
ortaya salata dışında ne koyayım ve ana yemege karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinicem.
Arkadaşlar;
Ana yemek ????????
Pilav
salata
cacık
sütlaç
Arkadaşlar;
Ana yemek ????????
Pilav
salata
cacık
sütlaç
Tahta şişler olur marketlerde ondan al
Bi köfte bi patlıcan bi biber sıra sıra diz, her bir şişe 1 porsiyonluk olmak üzere..
Salçalı su ile beraber fırına ver
Yanına da kase ile şekillendirilmiş pilav koy
Mikemmel bi ana yemek
valla süper oluyo bu yemek :)
cuma günü yapmıştım bunu misafirim vardı ama patlıcan ve patatesleri önce kızartıyorum öyle şişe diziyorum daha güzel oluyor.ama kızartıp yapınca ayrıca yemeğe yağ eklememek gerek yoksa çok ağır olur.
Bende geçen yıl iftarda yapmıştım Kadiş
Kaynanam dün dedi ki tadı damağımda hala Çek...
Dedim ki tamam mesaj alındı
kadın daha ne desin:))) çek hazırlıklara başla kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?