hey ben seni tanıyorumkaydirigubbakcemileoperem seni guzel gozlumne güzel geçmiş
bişe degel pisimkaydirigubbakcemile5bizlerde sizlere çoook teşekür ederiz.vakit ayırıp geldiğiniz için.Şenizinşallah son olmaz .zaten haydeç ablamın ayarladığı buluşmalar çok süper geçiyo.Şeniz
pantercik resimler için sağoasın canım..opuyorumnanaktan
bu arada nilicimi göremediğime üzüldüm .ama gerçekten ogün vaktim kısıtlıydı.
teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile2panterim ellerine saglık canım ...bence hepside muhteşem . :lepi:
ya hmmm ne olduaklinialirimsmileyeni fotolar eklenmiş hmmmmmm
teşekkür ederiz saolasınopuyorumnanaktançok güzel buluşma olmuş
hepiniz harikasınız dostluğunuz daim olsun
dimi ya garson dolaptan bise alıyooookaydirigubbakcemile3ben biliyorummmmmkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cano gacısızemuszemusresimler çok güzeldi ellerine sağlık çekenin ekleyeninn..
hey ben seni tanıyorumkaydirigubbakcemileoperem seni guzel gozlum
bişe degel pisimkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile2
ya hmmm ne olduaklinialirimsmile
teşekkür ederiz saolasınopuyorumnanaktan
dimi ya garson dolaptan bise alıyooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3koptummmm ona yaakaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cano gacısızemuszemus
canım elıne saglık bende bılıyomm olumunekankayizsmileresimler makbule gecmedı anlasılan
onları ne zorluklarla alıp ekledıgımı bı ben bıde allah bılıyor
beyaz neyını begenmedım canım anlamadım bende resımler gayet duzgun gorunuyor onları ne sartla ekledıgımı bı bılsen bu sekılde demezdın
çok güzel buluşma olmuş
hepiniz harikasınız dostluğunuz daim olsun
kaydirigubbakcemile3he garsonun dolaptan aldığı şeyi buldunmu..sırnaşık şeyvalla ben masumum hep tubi yazdı
:jeyyar:
canım elıne saglık bende bılıyomm olumunekankayizsmile
teşekkür ederim güzelim olumunekankayizsmile
sagolasın arkadaşım opuyorumnanaktan
harikasınız sakaryalı hanımlar cnm bircik ablamınz denefimiz gözlerindeki ışıktan belli ne kadar mutlu olduğu
resimler makbule gecmedı anlasılan
onları ne zorluklarla alıp ekledıgımı bı ben bıde allah bılıyor
beyaz neyını begenmedım canım anlamadım bende resımler gayet duzgun gorunuyor onları ne sartla ekledıgımı bı bılsen bu sekılde demezdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?