Misafirlerler

Benim de başıma geldi bir oldu iki oldu üçüncü de zıvanadan çıkınca o kişinin numarasını silip engelledim. Bir daha da görüşmedim. Kaza olabilir o çok farklı ama çocuk çikolatanın üzerine basıp evin içinde geziyor annesi gördüğü halde müdahale etmiyorsa, şerbetli tatlım elinde oda oda geziyor ise, pastanın şeker hamurunu koltuğumda oyuncak yaptıysa var bunda bi anormallik deyip görüşmeyi kestim.

Panikten basligi bile yanlis atmissin bacim:))

Cocuklar neyse ama annelerinde suc.. hadi onuda gectim banyoda izmarit filan. Esek kadar heriflerin yaptigi buysa cocuklarin oyle olmasida garip degil ayrica

Banyodaki izmarit görgüsüzlügun zirvesi olsa gerek.

Benim de dün akşam misafirlerim vardı.3 çocuk 3 bebek vardı evde.gittiklerinde Sadece bulaşık Makinesi bosaltilacakti.

Dikkatsiz davrandığını bildiğim tanıdıklarıma ise mutlaka oyuncakların bir kısmını kaldıririm. Misafirin çocuklarına da tatlı tatlı uyarırım. Herkes çocuğuna dikkat etmeli. İllaki dökülür sacilir. Ama Göz göre göre olmasi ayıptır.

iyi pazarlar kizlar ,
evet yine herzamanki gibi misafirlerimiz vardi dun aksam ..
bi haftadir yaptigim temizlige emegime o kadar uzuluyorumki ..ev savasdan cikmis bi halde suan .. iki aile vardi alt tarafi desemde bi sekilde oluyo .. ilk masada yemek takimim kirildi :110:benim kalp kut kut yerden parcaya bolundu sicrayan yemek artiklarini silmekde cabasi:KK12:ayni anda avizeden cizzz ses.grldi lambasi patladi..neyse topladim ortaligi devam cay fasti cerez felan .. kendi evinde heykel gibi oturan adam nedense bize gelince haliya bi yayildi uzatti bacaklarini cerez cay derken hop o buyyuuk cay bardahi halinin kenarindan oteki uca kadar dokuldu:kızgın: dedim tamam kendimi tutuyorum o canim halim 2 gun once sildigim suan o kadar kotu durumdaki bi yandan biri ustune su dokelim dedi digeri deterjan derken bana firsat vermediler uzerine havlu serdirdiler ole kaldi ..neyse dedim yatak odasina gecelim cocuklar o yatagun ustunde nasil tepindilerse yatak denilcek yeri kalmamis
bi degeri cocugu kucuk eline elma armut verdi o elmayi koltuklarima sur Allah sur sanki temizlik yapiyo anneside hep guldu hic pesine duseyim bisey yok .
diger cocuklar kalem kagit istediler masayi boyamislar oysaki onlara top vermistim ..neden anlamiyorum neden anneler cocuklarin pesine dusmuyo benim cocugum yok diyemi nedir bu rahatlik nerden geliyo
cok guler yuzlu oldugum icinmi acaba diyorum mutfaga girmis cocuk firini calistirmis hangi birini sayayim.
banyoya gittim adam gitmis lavobaya sigara kullerini atmis hep dolaplarin uzerlerine birde clozete izmariti kafayi yicek oldum girdim yeniden temizledim .oysaki balkonum var cikabilirdi,
bugun butun gun yeniden temizlik yapip yarin is basi ve ben halen oturuyorum pilim bitmis gibi cook canim sikkin niye insanlar kendi evlerinde rahat olmadigi kadar bizdr rahatlar ve her geldiklerinde biyerlere biseyler dokuluyoya
En basiti bı daha kabul etme yada gelmemeleri için yeni temizlik yaptım kirlendiginde gelin de ://

iyi pazarlar kizlar ,
bi haftadir yaptigim temizlige emegime o kadar uzuluyorumki ..ev savasdan cikmis bi halde suan .. iki aile vardi alt tarafi desemde bi sekilde oluyo .. ilk masada yemek takimim kirildi :110:benim kalp kut kut yerden parcaya bolundu sicrayan yemek artiklarini silmekde cabasi:KK12:ayni anda avizeden cizzz ses.grldi lambasi patladi..neyse topladim ortaligi devam cay fasti cerez felan .. kendi evinde heykel gibi oturan adam nedense bize gelince haliya bi yayildi uzatti bacaklarini cerez cay derken hop o buyyuuk cay bardahi halinin kenarindan oteki uca kadar dokuldu:kızgın: dedim tamam kendimi tutuyorum o canim halim 2 gun once sildigim suan o kadar kotu durumdaki bi yandan biri ustune su dokelim dedi digeri deterjan derken bana firsat vermediler uzerine havlu serdirdiler ole kaldi ..neyse dedim yatak odasina gecelim cocuklar o yatagun ustunde nasil tepindilerse yatak denilcek yeri kalmamis
bi degeri cocugu kucuk eline elma armut verdi o elmayi koltuklarima sur Allah sur sanki temizlik yapiyo anneside hep guldu hic pesine duseyim bisey yok .
diger cocuklar kalem kagit istediler masayi boyamislar oysaki onlara top vermistim ..neden anlamiyorum neden anneler cocuklarin pesine dusmuyo benim cocugum yok diyemi nedir bu rahatlik nerden geliyo
cok guler yuzlu oldugum icinmi acaba diyorum mutfaga girmis cocuk firini calistirmis hangi birini sayayim.
banyoya gittim adam gitmis lavobaya sigara kullerini atmis hep dolaplarin uzerlerine birde clozete izmariti kafayi yicek oldum girdim yeniden temizledim .oysaki balkonum var cikabilirdi,
bugun butun gun yeniden temizlik yapip yarin is basi ve ben halen oturuyorum pilim bitmis gibi cook canim sikkin niye insanlar kendi evlerinde rahat olmadigi kadar bizdr rahatlar ve her geldiklerinde biyerlere biseyler dokuluyoya
Allahın ayıları diyesim geldi terbiyesizler

Valla akraba makraba dinlemem bir daha çağırmam. Çağırırsam da öyle davranırım ki diken üstünde hisseder o gelenler evde. Bir yemek takımı bilmem kac bin lira . Hani yanlışlıkla kırılır dökülür insanlık hali der insan. Ama bariz bu sizin misafirler rahatlıktan gevşeklikten evi kırıp geçirmiş. Eşinize olanları gördün bundan sonra ya hic ya yılda bir kere çağırırım deyin. Geldiklerinde de yumuşak yüzlü olmayın.

iyi pazarlar kizlar ,
Gecmis olsun guzelim en nefret etigim sey aynisi banada oluyor ozellikle gorumcem kendi oturuyor cocuklari evi talan ediyor elma ve armut olayini daha 1 ay once oglumun dogum gununde yasadim inanirmisin oglumun yatagindan elma toopladim bazi insanlar gorgusuz ve yobazlar kendilerine yapmazlar ama misafirlige gidince salarlar kendini bize mi yanlis ogretildi bilmiyorum bnim annem cocukkende hep pesimdeydi simdi bnde misafirlige gidince oyleyim pesinde gezerim aman yapma elleme sonra diyorum aman oda senin evde yapiyor ver eline rahat cayini ic dusunce kultur meselesi sanirim eger cok yakin degilse cagirmayin gelcekleri zmanda hastayim yada baska yere soz verdik diyin

kusura bakmayın ama orman kaçkını gelmiş size misafir değil. edebiyle gelip oturulur gidilir. sormak lazımdı aslında kendi evinde de yapabiliyorlar mı aynısını. çocukları tembihlemiyorlar hiç afedersiniz kuduruk kuduruk geziyolar ortada çocuklar:sinirli:

3saat halimla ugrastim biseyler yaptim saka gibi butun pazaarim gitti .. esimde simdi diyo niye o kadar ugrastin yikamaya veririz .dun hep altan altan soylendim cocuklarin annelerine ama ses etmediler ayip mi oldu bilmiyom ama halinin videosunu cekip yolladim o_Odedim belki utanir biraz dedigim gibi yumusak yuzluyum diye oluyo hep bole bende uzun bi sure gorusmek isyemiyorum ayrica izmariti soledim esime sesi cikmadi o bu durumlari pek takmiyo zaten hep temizligime gicik olur ve yatak odami mecbur acmak zorundaydim namaz kilmak icin girdiler evim kucuk maleseff:KK43:
Canım ben bişey düşündüm yanlış anlama lütfen sürekli sana geliyolarsa kahvaltı ya da gelelim demişler diğerleri sanki sen sürekli hizmet et biz sohbet muhabbet edelim havasında gibi geldiler kendi evlerinde olsalar kendileri hizmet edecek sanki seni kullanıyorlar gibi yapma bunu kendine tavrını koy mutlaka

Canım koltuklara elma sürme deseydin ya
Seyrettin mi sadece?
Cocugun firini calistirmis bu cok tehlikeli diye annesine bilgi verdin mi?
Buralar boyanmaz diye annesine ilgilenir misin sehpami boyuyorlar demedin mi?
Ben senin tepkisizligine konudan daha cok saşırdım.

:bicak:Amanin naptıniz koltuğu.?Silmeylede geçmez
Banyoya soktum yıkadım. Neyseki tekli koltuktu. Eşim eve gelip beni banyoda koltuk yıkarken görünce şoke oldu. Koltuk yıkanır mı diyor. Koltuk işeniyor da neden yıkanmasın dedim. Altından su çıkıp akincaya kadar yıkadım. Biraz havlu ile bastırarak fazla suyunu aldım. Camları açıp önüne koltugu koydum. Altına damlamakta olduğu için havlu serdim. Fön makinesi ile kurutabildiğim kadar kuruttum. Camlari hiç kapatmadim. 3.gün sonunda hiçbir kuruluk kalmadi. Sanırım ici de iyice kurumuş olmalı ki sorun çıkmadı.

Ama ben bunu yaparken koltuğu gözden çıkarmıştım. Kurumayip cüruyebilirdi. Ya da nemden kokabilirdi. Bunları düşünerek yaptım.
Neyseki sorun çıkmadı.

Cocuklardan hoşlanmazdım. Iyice zıt oldum.

Çocuklardan ve gevşek ebeveynlerden.

kusura bakmayın ama orman kaçkını gelmiş size misafir değil. edebiyle gelip oturulur gidilir. sormak lazımdı aslında kendi evinde de yapabiliyorlar mı aynısını. çocukları tembihlemiyorlar hiç afedersiniz kuduruk kuduruk geziyolar ortada çocuklar:sinirli:
sorunda orda kendi evlerinde oyle otururlat bi kenarda bize gelince yayiliyolar cerez copleri havalarda ucusuyo

Banyoya soktum yıkadım. Neyseki tekli koltuktu. Eşim eve gelip beni banyoda koltuk yıkarken görünce şoke oldu. Koltuk yıkanır mı diyor. Koltuk işeniyor da neden yıkanmasın dedim. Altından su çıkıp akincaya kadar yıkadım. Biraz havlu ile bastırarak fazla suyunu aldım. Camları açıp önüne koltugu koydum. Altına damlamakta olduğu için havlu serdim. Fön makinesi ile kurutabildiğim kadar kuruttum. Camlari hiç kapatmadim. 3.gün sonunda hiçbir kuruluk kalmadi. Sanırım ici de iyice kurumuş olmalı ki sorun çıkmadı.

Ama ben bunu yaparken koltuğu gözden çıkarmıştım. Kurumayip cüruyebilirdi. Ya da nemden kokabilirdi. Bunları düşünerek yaptım.
Neyseki sorun çıkmadı.

Cocuklardan hoşlanmazdım. Iyice zıt oldum.

Çocuklardan ve gevşek ebeveynlerden.
sanirim ben olsam bende senin yaptigini yapar yikardim

Canım koltuklara elma sürme deseydin ya
Seyrettin mi sadece?
Cocugun firini calistirmis bu cok tehlikeli diye annesine bilgi verdin mi?
Buralar boyanmaz diye annesine ilgilenir misin sehpami boyuyorlar demedin mi?
Ben senin tepkisizligine konudan daha cok saşırdım.
gercekten soylendim aa koltuga.suruyo felan dedilerki kendi evlerindede duvara cikolata suruyomus ee yani ben sokk:KK53:

Cozum suratsizlik malesef.. Ayni manzara benim evimde olsa net kovardim evden.. Kirilan dokulen hadi kaza ama koltuga elalemin cocugu armut suremez banyomda kisme gidip sigara icemez kendim iciyorum ama gelene gidene evde sigara icirmiyorum her yer kül olmasin diye.. hele izmariti tuvalete atandan nefret ederim..ex esim atiyodu deli oluyodum

En nefret ettiğim misafir tipidir. Evime misafir gelince rahat ettiririm tabiki ama o misafirin sınırı salon mutfak ve tuvalettir. Diğer odalarımın kapısını örterim. Çocuklu misafir olunca özellikle dikkat ediyorum odalarımı açmıyorum. Yaramazlık yapınca uyarıyorum. Çünkü çok manyakça bir milletiz kimse çocuğuna yapma demiyor kendi evlerinde yere bişey dokse dayak yiyen çocuklar başkasının evine sicsa bile anaları maşallah çıt demiyor :) o yüzden izin vermeyin sizin binbir emek aldığınız eşyanıza niye elalem zarar versin ayol ?:KK12:

Canım ben bişey düşündüm yanlış anlama lütfen sürekli sana geliyolarsa kahvaltı ya da gelelim demişler diğerleri sanki sen sürekli hizmet et biz sohbet muhabbet edelim havasında gibi geldiler kendi evlerinde olsalar kendileri hizmet edecek sanki seni kullanıyorlar gibi yapma bunu kendine tavrını koy mutlaka
haklisin dogru tespit Annemde ayni seyleri soyluyor

Sonra bu insanlar neden cinnet geçirdi. Ev yuva kurmak kolay değil, insan eşyaya değil vermiş olduğu emeğe üzülüyor. En hassas olduğum konudur temizlik. Başak burcuyum demem yeterli sanırım. Misafir gelsin, rahat da etsin Ama talan etmesin. Bende senin gibiydim, misafir memnun olsun diye 40 takla atardım. Bakdım ben onlara gittiğim de aynı ilgi alaka yok, aksine gözleriyle kovuyolar adamı (ki ben kolay kolay gitmem kimseye) Bırakdım artık. Geldiklerinde bizzat aynı muameleyi görecekler. Her aradıklarında işimiz var, dışarı çıkcaz, düğüne gitcez, hastayım VS die bahaneler uydur. Beyinsiz değillerse anlarlar gelmeyi keserler herhalde :temizlik:

Dünya kadar misafirim gelir hiç böyle birsey ile karșılașmadim genelde misafirden sonra sadece bulaşık makinesini boşaltmak ve evi süpürmek isim kalır ❤

Back
X