• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlige giderken ne götürülür

Ilkbahar38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
2.302
1.935
133
merhaba hanimlar size bir sorum olacak.

Esimin is arkadasi bizi evine davet etmis.
Maalesef ki gidecegimiz insanlari hic tanimiyorum görmedim. Kendilerinin bir cocugu varmis. Elim bos gitmek istememem. Ev hediyesi olarak tanimadiginiz yada az tanisiginiz insanlara ne götürürsünüz. Cocuga da kücük bir hediye alsam olurmu? Fazla abartili olmak istemiyorum. Cevaplarinizi bekliyorum

Bi yaş pasta filan alın çayın yanına, yeterlidir.
Daha önceden tanışık olsanız zevkini bilir alırdınız bir şeyler.
Çocuğa bir şey almanıza gerek yok, samimiyetsiz görünür şahsi fikrim.

Tanıştıktan sonra gönlünüzden koparsa çocuğa yaşına göre bi şeyler alırsınız.

Tanimadigim bir eve cikolata gotururum. Hem samimi olmamis olur, hem de uzerinde fazla dusunulmemis olur

Tatlı götürülür benim bildiğim. Ev eşyası genelde evini yeni alan insanlara veriliyor diye biliyorum. Baklava iyi bence.

Bi yaş pasta filan alın çayın yanına, yeterlidir.
Daha önceden tanışık olsanız zevkini bilir alırdınız bir şeyler.
Çocuğa bir şey almanıza gerek yok, samimiyetsiz görünür şahsi fikrim.

Tanıştıktan sonra gönlünüzden koparsa çocuğa yaşına göre bi şeyler alırsınız.

Tanımadığınız bir evse tatlı götürmeniz yeterli diye düşünüyorum

Baklava götürün.
Ekstra birşeye lüzum yok.

Tanimadigim bir eve cikolata gotururum. Hem samimi olmamis olur, hem de uzerinde fazla dusunulmemis olur

Sagolun hanimlar tatli götürsek yeterli olur diyorsunuz madem tatli götürim. Yalniz o kisiesimin samimi arkadasi genede yeterli olur mu

Tatlı yeterli. Samimi değilsiniz sonuçta. Ha eşiniz samimiyse onun fikrini alın bence.

Tatlı götürülür benim bildiğim. Ev eşyası genelde evini yeni alan insanlara veriliyor diye biliyorum. Baklava iyi bence.

Bencede tatlı ideal. Daha şimdiden çocuğa hediye almak doğru değil bence

Tatlı uygundur yas pastada olabilir bence cocuga bi hediye de olabilir guzel dusunmussunuz.

Sagolun hanimlar tatli iyi fikir ozaman. O kisi yalniz esimin samimi arkadasi sadece tatli yeterli olurmu. Ve cocuga kücük bir hediye almak neden dogru olmaz sizce iki tane yorum geldi öyle. Merak etdim

Sagolun hanimlar tatli götürsek yeterli olur diyorsunuz madem tatli götürim. Yalniz o kisiesimin samimi arkadasi genede yeterli olur mu

Ben tatlı değil, çiçekçiden gösterişli bir buket diyorum.
Çocuğa da kızsa bebek, erkekse araba gibi bütün çocukları memnun edecek ufak bir hediye olabilir. Evdeki hazırlıklar yüzünden çocuklar misafiri merak eder, ufak bir hediye sempati yaratır.

kim olduğuna ve günün hangi saatinde gittiğime bağlı olarak, tatlı, şarap+çikolata ya da kahve+likör götürürm genelde.
çocuğa yaşına bağlı olarak hikaye ya da boyama kitabı gibi bişey alabilirsiniz. çocuk için abur cubur almayın, aile yedirmiyor olabilir.

Yeterli. Esinin arkadasi ama tek gitmiyor sonucta esin. Mesafe iyidir. Hic tanimadigim biri cocuguma hediye alsa begenmem ben. Bir cikolata guzelce paketlettirip goturmek hem nazik hem de mesafeli olur

Ben tatlı değil, çiçekçiden gösterişli bir buket diyorum.
Çocuğa da kızsa bebek, erkekse araba gibi bütün çocukları memnun edecek ufak bir hediye olabilir. Evdeki hazırlıklar yüzünden çocuklar misafiri merak eder, ufak bir hediye sempati yaratır.

Sagolun. Cicek de güzel fikir. Simdi düsündümde ben oradaki cocuga hediyeyi versem (cocuk erkek) benim oglum hediyeyi görünce kiskanacak oda istiyecek oglum kücük 22 aylik. Öbür aileninde cocugu benim oglumla ayni yasta. Ozaman ogluma da aynisindan alacagim buda sacma olmazmi?

Yakın arkadaşsa tatlı yanına çiçek yaptirilabilir. Küçük çocuğa hediye alınır bence çokta güzel olur. Erkekse uzaktan kumandali araba kizsa barbie bebekler hoşuna gider çocuğun.

merhaba hanimlar size bir sorum olacak.

Esimin is arkadasi bizi evine davet etmis.
Maalesef ki gidecegimiz insanlari hic tanimiyorum görmedim. Kendilerinin bir cocugu varmis. Elim bos gitmek istememem. Ev hediyesi olarak tanimadiginiz yada az tanisiginiz insanlara ne götürürsünüz. Cocuga da kücük bir hediye alsam olurmu? Fazla abartili olmak istemiyorum. Cevaplarinizi bekliyorum
Bende buara istemsiz bişekilde bikaç ev davetine gittim eşim'le..yemek takımları filan satan bi mağaza'ya girip 6lı turk kahvesi fincanı aldım çanta içinde..
Renk renk, desen desen..yani çokda samimi dilsen gayet yeterli..hatta çok bile..

Back
X