sorun eşim zaten. o böyle olmasa ben rahatsız olmam ki. onu da annesi babası yetiştirmiş sonuçta. misafirliğe gittiler mi hiç bişeye para harcamamaya programlanmışlar. eşim,misafirliğe geliyolar mutfak masrafı mı düşünceksin diyo. düşünücem tabi ayın sonunu nasıl getiriyorum ben borç ödemekten ne kalıyo elimize sanki bilmiyo. hadi borç harç kredi kartı idare ederiz dicem ama benim asıl taktığım konu beni adam yerine koymamaları. benim annem daha evimde bi kere çay demleyeme girişmedi,benden izinsiz hiç bişeye elini sürmeye çekinirler. kıyamazlar eşyalarımı kullanmaya. kayınvalidemler çeyizlik gelin bornozlarıma kadar kullandılar. ne diyim anlat anlat bitmiyor. bu insanları hizaya getirmek çok zor olacak. kötü gelin olucam sonra.
Tatlım haklısın da yapabileceğin pek bişey yok.Olay bornoza kadar gelmiş dayanmış.
Senin yapman gereken saygını kaybetmeden ve kendini kesinlikle yormadan onları evden göndermen.
Gelsin kalsınlar ama sen ihtiyaç olan şeyi onlara aldırmaktan çekinme bence.
Geldikleri gibi alın bunlar sizin banyo havlunuz yatağın üstüne koyuyorum de,onları kullansınlar.
Hatta hergün çorba pilav yap gitsin,et de yedirmeyiver kendilerine.Değişik yemek yemesinler
makarna yesinler.