Çok teşekkür ederimEn sevdigim kurabiyelerden biri ellerinize saglik..olsada yesek
Çok Teşekkür ederimEllerine sağlık Şefim çok güzel görünüyorlarYarışmada bol şans diliyorum
Yok yok şaşırtıyorsun beniÇok Teşekkür ederimSen şefim deyince utanıyorum
Senin kadar olmam için daha çok fırın ekmek yemem lazım
Gerçekten miAmanııın bu benim tarifin aynısı
Çok teşekkür ederimBasarılarrrrr ellerine sağlık.
Teşekkür ederim, bak şefin neler yaptıOoooo tarif gelmiş.Eline sağlık Pinko.Başarılar diliyorum.
Ne de olsa Malatya'lıların geliniyimYok yok şaşırtıyorsun beniÇok beceriklisin maşaallah
Evet şef öğreniyor bu işleri.Teşekkür ederim, bak şefin neler yaptıHani senin tarif nerde
Ayy canım benim bende bir tane daha var tarif malumb beni çok yoran minik kızım var benim ya en kolay tarif nerde ben orda. Çok pratik bu tarif güzelde. Ellerine sağlık bir arkadasta yemistim bende. Başarılar dilerim pinkyyyyyy:)Gerçekten miYapmış mıydın? Bu saate kadar bekledim keşke daha geç koysaydım
Ver babasına miniği, halledersin o arada olmaz mıAyy canım benim bende bir tane daha var tarif malumb beni çok yoran minik kızım var benim ya en kolay tarif nerde ben orda. Çok pratik bu tarif güzelde. Ellerine sağlık bir arkadasta yemistim bende. Başarılar dilerim pinkyyyyyy:)
Jet hızıyla 2. konumuz gelmişellerine sağlık tatlım yarışmada bol şanslar yine akıları çelecek bir tarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?