bende çok seviyorum o tarz şeyleri boyamayıda ama o konularda pek bilgim yok malesef bu sene kursa gitmeyi çok istedim ama kızım daha 6 aylık bide prematüre doğdu o yüzden kısmet olursa ilerde düşünüyorum bende sana bi sır vereyim bende resim eklemeyi bilmiyorum:kedi:
Lalezar ve anuva hoşgeldiniz kızlar a.s.
bugün çok sessiz topiğimiz :uhm:
Tarhana çorbası
Yanında Pilav yoksa şehriye çorbası
Domates çorbası
Bebişin sağlıkla büyüsün inşallah gülüm.Sende büyütünce gidersin.Resim ekleme işine gelince öğreniriz öğreniriizz.Yapan nasıl yapıyor elbet bir gün bizde yaparız yawkaydirigubbakcemile5
kızlar bakın şimdi benim aşık olduğum biri var, mükemmel biri tam hayal ettiğim gibi.oda bana aşık.birbirimizi ilk gördüğümüzde aşık olmuştuk.ama aramızda ciddi birşey olamz diyor. çünkü ben daha önce kısa bi evlilik geçirdim.seni çok seviyorum ama kabullenemiyorum diyor.sizce ne yapmalıyım
kızlar bakın şimdi benim aşık olduğum biri var, mükemmel biri tam hayal ettiğim gibi.oda bana aşık.birbirimizi ilk gördüğümüzde aşık olmuştuk.ama aramızda ciddi birşey olamz diyor. çünkü ben daha önce kısa bi evlilik geçirdim.seni çok seviyorum ama kabullenemiyorum diyor.sizce ne yapmalıyım
bütün pastaları severim...en çokta frambuazlı...ama muza da bayılırım....inşallah antalya ya tayinim çıkarda muzlu pastandan yerim....ailecek tanışırız...Evet tatlıcım sever misin?
hoşgeldiniz...hamilelik nasıl gidiyor?biz geldiikk
kız erkekten önce sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin...annesine babasına vatanına hayırlı vefalı bir çocuk olsun....olmazmııı çok heyecan var 10 gün sonra kontrol var o zaman net belli olcak günümüz bakalım hayırlısı ama son günler geçmek bilmio insan merak edio nasıl olcak ne olcak yüzü kime benzio elleri burnu saçları ne renk oo daha binlerce merak tabiki en en önemliside sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi
cnm sen nasılsın bende yaptım o pastadan 3 kez falan çok harika ve hafiff herkes çok beğenmişti ellerine sağlık cnm
Ben iyiyim cnm.Dünde bbenimkontrollerim vardı kistlerimküçülmüş sevindim.
Allah bizlerede bir bebek nasip etsin inşallah.
Eymende sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?