Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Bebişin sağlıkla büyüsün inşallah gülüm.Sende büyütünce gidersin.Resim ekleme işine gelince öğreniriz öğreniriizz.Yapan nasıl yapıyor elbet bir gün bizde yaparız yawkaydirigubbakcemile5

Tarhana çorbası
Yanında Pilav yoksa şehriye çorbası
Domates çorbası

domates yapayım dedim baktım bi tane kalmış şehriyede pek sevmem bende yayla yaptım kırmızı biberle nanede kızdırdım ohhhhhhh buyurun yemeyeopuyorumnanaktan

Bebişin sağlıkla büyüsün inşallah gülüm.Sende büyütünce gidersin.Resim ekleme işine gelince öğreniriz öğreniriizz.Yapan nasıl yapıyor elbet bir gün bizde yaparız yawkaydirigubbakcemile5

saol teyzesi evet sağlıkla büyüsünde bende sonra giderim artık resimide öğreniriz heralde yaaa dimi haklısın yapan nasıl yapıyo ciddenkaydirigubbakcemile5

kızlar bakın şimdi benim aşık olduğum biri var, mükemmel biri tam hayal ettiğim gibi.oda bana aşık.birbirimizi ilk gördüğümüzde aşık olmuştuk.ama aramızda ciddi birşey olamz diyor. çünkü ben daha önce kısa bi evlilik geçirdim.seni çok seviyorum ama kabullenemiyorum diyor.sizce ne yapmalıyım

hımmmm cidden zor bi durum sen ciddi bi ilişki istiyosun o istemiyo o zaman senle neden birlikte yani içine sindiremiyosa

canım bence sonu olmayan bir ilişkiye girme.. daha baştan bunu söleyen biri seninle neden birliktelik yaşamak istiyor ki...:uhm:

Kızlar ne haber?
Pokacım annenlerde misin cnm?:))))))

Ben eve girer girmez temizlik işlerine başladım bulaşık,çamaşır,süpürge,silme,raflara yeni örtüler serip yeniden yerleştirme.Şimdide eşimin çok sevdiği muzlu rulo pastayı yapıyorum.

Anuva ben anlamadım şimdi evlilik geçiren sen misin sevgilin mi?
Bence hanginizin başından böyle bir evlilik geçerse geçsin farketmez önemli olan karşılıklı sevgi ve saygıdır.

Bence sevgilin bu söylemin altına sığınarak seninle evlenemem diyor başka bir sebep olmalı.
Söylemindede kararlıysa kısa yoldan dön cnm

Csaa cım heyecan var mı heyecan?:)))))))

Tatlıcım sen gel yeter ki,ben sana ne pastalar yaparım ne pastalar:)))))))

olmazmııı çok heyecan var 10 gün sonra kontrol var o zaman net belli olcak günümüz bakalım hayırlısı ama son günler geçmek bilmio insan merak edio nasıl olcak ne olcak yüzü kime benzio elleri burnu saçları ne renk oo daha binlerce merak tabiki en en önemliside sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi
cnm sen nasılsın bende yaptım o pastadan 3 kez falan çok harika ve hafiff herkes çok beğenmişti ellerine sağlık cnm

Ben iyiyim cnm.Dünde bbenimkontrollerim vardı kistlerimküçülmüş sevindim.

Allah bizlerede bir bebek nasip etsin inşallah.

Eymende sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah cnm.

kız erkekten önce sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin...annesine babasına vatanına hayırlı vefalı bir çocuk olsun....
Ben iyiyim cnm.Dünde bbenimkontrollerim vardı kistlerimküçülmüş sevindim.

Allah bizlerede bir bebek nasip etsin inşallah.

Eymende sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah cnm.

kistlerin küçülmesine sevindim....en hayırlı zamanda sizede nasip olsun bir bebiş...

aayy çok sevindim cnmm inş minik mısrada en yakında gelcek ve bizleri sevindircek
amiin inş cnm yemekteyiz oraya gelio ne dersin ben katılmanı çookk isterimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…