Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Angelcim güle güle kullan canım a.s.

Ben de Strawberry'den parfüm almayı düşünüyorum. Christmas'a özel indirimler var... Çok ucuz; ama çok kararsızım. Önümüzdeki ay mı alsam acaba?:gitme: Hem kocişime yılbaşı hediyesi olur diye düşünmüştüm.

burdaydım da müşteri vardı canemm
bende kocişe 3 lü eşofman tk alayım diyorum bu yıl
bakalım daha 2 ay var cicişimmm:)))
ama sen ind var diyosan al :asigim:

Strawberry den ben çok alışveriş yapıyorun jasmin cim. piyasaya göre fiyatlar bayağı bi hesaplı..

burdaydım da müşteri vardı canemm
bende kocişe 3 lü eşofman tk alayım diyorum bu yıl
bakalım daha 2 ay var cicişimmm:)))
ama sen ind var diyosan al :asigim:

Anladım şekercim. Canım evet aslında 2 ay var. İndirimde tam da kocişin kullandığı parfüm:kedi: Ama kredi kartımın hesap kesim tarihi geçsin öyle bakacağımopuyorumnanaktan

Şu diğer topicteki yine cevap yazmış.. Sinir ediyor beni böyle tipler:olmaz:

Cumartesi en yakın arkadaşımı istemeye gelecekler:icecream: Kahveleri falan yapıcaz tuzlu tuzluhihoyyyt Çok heyecanlandım:dance:

Pokacım o zaman sorayım sana:)) Şimdi ben alacağım; ama kesim tarihini bekleyeceğim. Yani ay ortasında almayı düşünüyorum. Kalır mı acaba istediğim parfümler? Ayrıca kredi kartına taksit yapılıyor mu?

Birde babam yurtdışına çıkacak annemle onlara da sipariş vereceğim gerçi:kedi:

Ay ne parfüm manyağı oldum ben ya:1ninca:

Ay bu kız beni delirtcek vallahi delirtcek... Terbiyesiz oldum şimdi de iyi mi! Ya ben ona imreniyormuşum, aklımla sorunum varmış, maddi manevi sorunum varmış... Ne yapayım şimdi....

Anladım şekercim. Canım evet aslında 2 ay var. İndirimde tam da kocişin kullandığı parfüm:kedi: Ama kredi kartımın hesap kesim tarihi geçsin öyle bakacağımopuyorumnanaktan

Şu diğer topicteki yine cevap yazmış.. Sinir ediyor beni böyle tipler:olmaz:

Cumartesi en yakın arkadaşımı istemeye gelecekler:icecream: Kahveleri falan yapıcaz tuzlu tuzluhihoyyyt Çok heyecanlandım:dance:

o zaman kesim tarihini bekle
ama kalmazsa:)))
artık sen karar ver cicişim...

ay ne güzel hayırlı olsun çok güzel telşalar canım

Ay bu kız beni delirtcek vallahi delirtcek... Terbiyesiz oldum şimdi de iyi mi! Ya ben ona imreniyormuşum, aklımla sorunum varmış, maddi manevi sorunum varmış... Ne yapayım şimdi....

ya canımcım sen uyma ona
yakışmıyor sana böle şeyler
belliki o kim olduğu anlaşıldığından bunalımda
geç canım yaaaa

Hala yazıyor yaaa... En sonunda kötü içerğe basıcam yani... Fenalık geldi.. Ben ona hakaret etmedim... Bana demediğini bırakmadı..

Jasmincim sen ona uymaaa.. yada kazene şikayet et bence
Hakaret içeren hiç bişi yazamazzz !!!!

Edicem az kaldı... Ya hala ben hakaret ediyormuşum:roflol: Çok güldüm valla. Ağzımdan hakaret içerikli bişi de çıkmadı yani. Çıksa eyw... Amacım zaten tartışma, polemik yaratmak değildi.. Sadece sordum; ama kapasite yani..

Canlarım çok işim vardı yazamadım bir türlü.

Kelebekkkkkkkkk yine mi alışveriş:oklava:

Pokacım geçmiş olsun cnm,benimde 1 saat önce sağ tarafıma diş-kulak fena bir ağrı girdi bir ilaç içtim azcık azaldı,üşüttüm mü halen 20 lik diş mi çıkarıyorum anlamadım.

AAAA jazmin yine mi gelmiş dengesiz dur bir bakayım

Angelcım güle güle kullan cnm.Nasıl kazaklar?

Son düzenleme:
Mısracım yok alışveriş yapmadım kuzum:kedi: Yılbaşı için birkaç hediye bakayım dedim:kedi:

Çok geçmiş olsun canım.

Gelmiş canım. Hiç sorma.. Terbiyesiz olmuşum. Hakaret etmişim ya! :delphin:

Canım birde strawberry de taksit yok 
Kampanyalar aniden bitebiliyor jasmincim..
Ama kart hesap kesimini bekle bence ..
Batmayasın sonra )))

Back
X