Mıss Turkey 2012

Kız 1.85 ve 65 kg imiş.Boyun avantajı ne kadar ince duruyor.3kg daha vermek istiyormuş.

Türkiyeyi gerçekten çok sıradan kızlar temsil ediyo yazık fizikleri bir çoğunun iyiydi ama yüzü güzel olan bir iki tane vardı aralarında..Bir kere daha anladım hem fiziğin hemde yüzün güzel olması çok az rastlanan bi durum ve çok büyük bir lütuf =)

kız hiç kadınsı değildi bir kere sevmiyorum böyle uzun ve zayıf olanları nolursa olsun erkeksi duruyor.

ya fizikler fena değil demişim fotolara göre ama yarışmada baktım ki geniş basenler, küçük göğüsler, bacaklar bıngıl bıngıl
böyle yarışmalarda tek avantaj uzun boy oluyor işte

Son düzenleme:
Türkiyede bu kızlardan 5 kat güzel kızlar var,
ben güzellik yarışmalarının adil olduğunu düşünmüyorum,
yani koskoca türkiyede başvuranlar arasından 20 kız seçiliyor( vasat kızlar)
sonra onların 10 tanesi direk eleniyor,
geriye kalan 10 kızın 4 tanesi dereceye giriyor,
sonuç olarak dereceye giren güzellerimizi(!) hepimiz gördük.

ya fizikler fena değil demişim fotolar göre ama yarışmada baktım ki geniş basenle, küçük göğüsler, bacaklar bıngıl bıngıl
böyle yarışmalarda tek avantaj uzun boy oluyor işte

Kesinlikle,benimde en çok dikkatimi çeken hiç göğüsleri yoktu kızların

Elbette daha güzel kızlar var,ama herkes yarışmaya girmediğine göre öyle değerlendirmenın bir anlamı yok .

evet yarışmaya katılamıyorlar doğru
ya boylar çok uzun değil
ki yeni nesil de uzun artık baya
ya da bikiniyle mayoyla filan katılmak istemiyorlardır.
aslında güzellik yarışması demek de saçma zira sırf güzelliğe bakılmıyor
mesela 2. seçilen çok felaket yahu
yüz güzelliği yarışması yapmalılar

Maalesef ülkemizde saygınlığı olmadığı için katılmıyorlar.Bana da çevremedekiler çok baskı yaptı yarışmaya katılmam yönünde,saygınlığı olsaydı,mankene kötü gözle bakılmasaydı çoğu kız katılırdı diye düşünüyorum. :)

ya ben bu kızların hiçbirini 1. seçemiyorum ki
bir de absürt pozlar vardı onları koymamışın aman aman neydi onlar öle
cıkk beenmedim ben

valla bende boy olsa model olurdum heralde :))
gerçi dekolte de kullanmam ama :))
bazı modeller işini iyi yapıyor bence tülin şahin mesela.
keşke yüz güzelliği yarışması olsaymış dediğim gibi :))

valla bende boy olsa model olurdum heralde :))
gerçi dekolte de kullanmam ama :))
bazı modeller işini iyi yapıyor bence tülin şahin mesela.
keşke yüz güzelliği yarışması olsaymış dediğim gibi :))

Boyu uymayanalar da fotomodel olabilir. Gerçi o da pek saygın değil ülkemizde. :)

Fotoğraflarına bakarak bir kaç kızı beğenmiştim.dün biraz izledim fotoğraflarda beğendiklerim de canlı olarak o kadar güzel gelmedi yüz olarak aman aman beğendiğim olmadı.fakat fizikleri geçen yıla göre iyiydi.

ben beğenmiyorum fizikleride güzel değil aşırı uzunlar 1.85 erkek boyudur benim gözümde kadın için fazla uzun ki kızlarda hat denen birşey yok kadın mı erkek mi belli değil çelimsiz erkek vücudu bildiğin 2010 yılında dünya güzeli seçilen meksikalı kız 1.74 boyunda hatun gibi hatundu bunlar ne böyle erkekten bozma bir vücut vasat yüzler.

Açelya Samyeli Danoğlu... Tekirdağ Anadolu Lisesi mezunu. Kuzenimin de arkadaşıydı. Muazzam güzel bir kız! Kuzenimin facebook profilinden kaç kez bakmıştım onun resimlerine ki beni arayıp ilk söylediğinde şok oldum! Çünkü katıldığını bile bilmiyordum. Bence fizik ve güzellik olarak kesinlikle ve kesinlikle hakeden biriydi. Tebrik ediyorum cesaretinden dolayı.

Güzellik bana göre bütündür fizik ve yüz olarak ama tabi ki yarışmada çok fazla güzel kız yoktu. Fiziklere laf edenleri de görmek isterim. Gerçekten fizikleri güzeldi. Birkaçında basen vardı o kadar. Bi kadını uzun boy kadar zarif ve asil gösteren birşey daha yok siz ne kadar çırpınsanız boşuna, dünya standartları değişmeyecek. Uzun boylu kadınları çok beğenirim bu yarışmada da fizik büyük bir avantaj. Benim beğendiğim kız ikinci oldu bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…