Mıss Turkey 2012

Liseden bir kız arkadaşım vardı..1991 Türkiye yüz güzeli 1.si olmuştu...( Mihriban Pekindil )Bir Mihribanı düşünüyorum bir de bunları...Muazzam bir fark var.. Çok çok güzel bir yüzü vardı..Hala dahi öyle

Çok güzel kızlar var.Bizim lisede zaten güzeller meşhurdur. :)) Şimdi kızlar pek bu yarışmalara girme taraftarı değil anladığım kadarıyla,ülkemizde pek bi değeri kalmadı.

fiziklerini beğenmeyenlerden biride benim aşırı uzun ve çelimsizler diretiyorum ayrıca seksi vücut kelimesinin karşılığını veremeyecek kadar düz hatları var zayıfça bir oğlan çocuğu misali tıpkı erkek kadar uzun kadınları beğeniyorsunuz diye herkes beğenecek diye bir şey yok dünya standartlarından bahsetmişsiniz dünyayı oluşturan bizler değil miyiz o kurallar ancak yarışmalarda geçerli olur uzun boylu olmak derken kasıt 1.85 ise erkeksi olmak moda olmuştur eğer erkek gibi kadınlardan hoşlanıyorsanız ve hoşlanıyorlarsa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…