kahvaltı setinin markası ne canım çok beğendim..birde gündelik takımın karacadan olan bizde var çok güzel..güle güle kullan..
Kahvaltı setim de karacadan canım. Sizde de mi var o takımdan memnun olmanıza sevindim.
Çeyizime Karaca'dan aynı yemek takımlarının aynı renklerini ben de aldım canım 12 kişiliğe tamamldım bir koyu bi açık mor ile. Güle güle kullan bu arada çeyizlreini hepsi çok güzel.
çok güzeller canım mutluluk yanından eksik olmasın inş
evet memnunuz çok sık kullanıyoruz ve makineye atıyoruz sürekli bir sorun yok..ve de çok şık..güle güle kullan..
Bende karma kullanırım diye düşündüm iki rengi. Sende benim gibi düüşünmüşsün, ne güzel:)
Çok teşekkürler tatllım aminnn:)
Gündelik takım olduğu için hep makinada olcaklar sevindim bir sorun çıkmamasına valla
günlük yemek takımlarını çok beğendim canım. mutluluk ve huzurla kullanman dileğiyle
Ben önce koyu mor almıştım 6 kişilik iki üç gün sonra gittim tekrardan aynısı alıp 12 li yapcaktım ordaki kız bak açık moru var onla beraber kullanınca daha güzel oluyor demişti denedik orda mesela servis tabağı koyu mor yemek tabağı açık mor cidden daha güzel durduğunu fark ettim öyle iki renk almış oldum.Güle güle kullanım hepimiz inşallla güzel günlerde .
çeyizler yavaş yavaş birikmeye başlamışş :) herşeyin çook tatlı mor rengi çok severim güle güle aşkla kullan hepsini
bayıldım cnm maşallah çok güzel şeyler almışsın iyi günlerde kullanırsın inş.
gülee güle kullanın inş
ben bornoz takımlarına taktım ya hepiniz çok güzel almışsınız terlikli falanben de istiyorummm ama internetten almaktan tedirgin oldum. bedenleri ne alsam ki :26: normal giysi bedenim S mesela o zaman S mi alsam :26: yoksa mağazadan bakıp mı almalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?