Bir önceki yazımda da dediğim gibi Garnier Roll-on'u denedim ama beğenmedim
Zaten yapılan yorumlara bakarsak bu ürün esmerlere daha uygun arkadaşlar
tuhh benim de tenim beyaz
off yaaa ben iyi bi kapatici bulamicakmiyimmmm!!
vayy banyo fırcası cok guzelmıs canım pratık:lepi:
canim roll on u denedim, begendim ve aldimm. Tam istedigim gibi degil ama su anki kapaticim dan daha iyi diye aldim. tskrlerr tatlimm a.s. Şeniz
ve bisey sormak istiyorum, bunu surdukten sonra uzerine pudra surulmelimi sence?
mükemmel kapatıcılıktan yanaysan ve tek başına yeterli değilse sürebilirsin canım
yada beyaz göz farı sürebilirsin aydınlatmak için
tmm tskrler tatim
ha bu arada, yanindada maskara verdiler maybelin den, daha denemedim ama taragi felan iyi, guzelbiseye benziyo. Yaninda bedava mascara vermeleri tuhafima gitti, ama iyi oldu bitiyodu mascaram hihoyyyt
missa günaydın
spor a.ş. ile ilgili bilgiler yazmıssın bende yazılmıştım daha önce 1 ayı geçti nerdeyse yüzmeye gidiyorum sormak istediğin birşey olursa cevaplayabilirim
evet sormak istediğim ilk soru havuzların boyu çok uzun diye biliyorum
annem de benimle gelmek istiyor fakat yüzmeyi hiç bilmiyor ve korkuyor
sence öğrenebilir mi?
benim suan gittiğim yerdeki havuz tam olimpik havuz boyu 50 metre derınlık 2,5 metre ama oraya hıc yuzme bılmeyenler ayagını suya sokmamıs olanlar bıle gelıyor ve ogrenıp gıdıyorlar mutlaka ogrenır annende merak etme
topic süper tebrik ederim dün takıldım yarım kaldı bugün bitirdim, yazılarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
Markafoni'yi incelerken steve madden marka bu botları gördüm
Biraz ugg'ları anımsatıyor
Ben normalde ugg sevmiyorum ama bunlar çok hoşuma gitti
Rengi çok açık renk kışın kullanması zor olur başta bu düşündürdü beni
Sonra aman boşver nolucakki birşey olursa silersin temizlersin diye kendimi ikna ettim
Ama bir baktımki ayağıma göre numarası kalmamış:1no2:
Diğer renklerde içime sinmiyor şimdi
Burdan resmini eklemek istedim belki beğenen arkadaşlar olabilir
Benim olmadı bari sizin olsun
Fiyatı 59.90
Eki Görüntüle 54779
merhaba missa fondöten in fiyatı ne kadar oluyor teşekkür ederim simdiden cevabın için
Missa peki fondöteni günlük kullanım için mi sürüyorsun cildine? Çok zararlı falan deniyor ya o açıdan sordum. Hergün kullanıyorsan cildine bir zararı oluyor mu merak ettim... CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?