MissA'nın Vitrini

vayy banyo fırcası cok guzelmıs canım pratık:lepi:

İBB SPOR AŞ.

İbb'nin en güzel hizmetlerinden biri de spor aş.
Spor yapmayan daha doğrusu zaman ayıramayan, bunu lüks sayan bir milletiz
Buna çözüm olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un belirli bölgelerine çok güzel spor salonları yapmış
Ücretli olanlar var, ücretsizler var(Bu konuda siteden bilgi alabilirsiniz).
Çocuk ve yetişkin(bay ve bayan) olmak üzere bölümlere ayrılıyorlar
Saatleri de gayet iyi çünkü belirli bir saat yok ister o saatte git ister bu saatte
Ben yüzme kursuna yazılmak istiyorum
Yüzme kursunun eğitim verilen saatleri de var, bilmeyenler için
Bütün branşları yazıyorum
Spor Merkezleri ve es geçtiğim bilgiler için linki en aşağıya yazıyorum, inceleyebilirsiniz...

Yüzme
Fitness
Futbol
Basketbol
Voleybol
Step-Aerobik
Pilates
Jimnastik
Masa Tenisi
Kort Tenisi
Karate
Wushu(Kung Fu)
Taekwon Do
Judo
Aikido
Wing Tsun
Capoiera
Boks
Kick Box
Güreş

SPOR AŞ.

canim roll on u denedim, begendim ve aldimm. Tam istedigim gibi degil ama su anki kapaticim dan daha iyi diye aldim. tskrlerr tatlimm a.s. Şeniz
ve bisey sormak istiyorum, bunu surdukten sonra uzerine pudra surulmelimi sence?

Son düzenleme:
canim roll on u denedim, begendim ve aldimm. Tam istedigim gibi degil ama su anki kapaticim dan daha iyi diye aldim. tskrlerr tatlimm a.s. Şeniz
ve bisey sormak istiyorum, bunu surdukten sonra uzerine pudra surulmelimi sence?

mükemmel kapatıcılıktan yanaysan ve tek başına yeterli değilse sürebilirsin canım
yada beyaz göz farı sürebilirsin aydınlatmak için

mükemmel kapatıcılıktan yanaysan ve tek başına yeterli değilse sürebilirsin canım
yada beyaz göz farı sürebilirsin aydınlatmak için

tmm tskrler tatim
ha bu arada, yanindada maskara verdiler maybelin den, daha denemedim ama taragi felan iyi, guzelbiseye benziyo. Yaninda bedava mascara vermeleri tuhafima gitti, ama iyi oldu bitiyodu mascaram hihoyyyt

missa günaydın
spor a.ş. ile ilgili bilgiler yazmıssın bende yazılmıştım daha önce 1 ayı geçti nerdeyse yüzmeye gidiyorum sormak istediğin birşey olursa cevaplayabilirim

tmm tskrler tatim
ha bu arada, yanindada maskara verdiler maybelin den, daha denemedim ama taragi felan iyi, guzelbiseye benziyo. Yaninda bedava mascara vermeleri tuhafima gitti, ama iyi oldu bitiyodu mascaram hihoyyyt

ciddi misin hem de maybeline süpermişolumunekankayizsmile

missa günaydın
spor a.ş. ile ilgili bilgiler yazmıssın bende yazılmıştım daha önce 1 ayı geçti nerdeyse yüzmeye gidiyorum sormak istediğin birşey olursa cevaplayabilirim

evet sormak istediğim ilk soru havuzların boyu çok uzun diye biliyorum
annem de benimle gelmek istiyor fakat yüzmeyi hiç bilmiyor ve korkuyor
sence öğrenebilir mi?

evet sormak istediğim ilk soru havuzların boyu çok uzun diye biliyorum
annem de benimle gelmek istiyor fakat yüzmeyi hiç bilmiyor ve korkuyor
sence öğrenebilir mi?

benim suan gittiğim yerdeki havuz tam olimpik havuz boyu 50 metre derınlık 2,5 metre ama oraya hıc yuzme bılmeyenler ayagını suya sokmamıs olanlar bıle gelıyor ve ogrenıp gıdıyorlar mutlaka ogrenır annende merak etme

topic süper tebrik ederim dün takıldım yarım kaldı bugün bitirdim, yazılarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

bunu hemen anneme söylemeliyim saol canım

topic süper tebrik ederim dün takıldım yarım kaldı bugün bitirdim, yazılarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkürler tatlım beklerimbuyrunnnnnnnnn

Kızlar, Tatlılar, Ballar

Haftasonu Kartepedeydim
Hem iş hem de tatil oldu benim için
Kartepe, İzmit'e bağlı bir dağın başında kurulmuş ismi gibi kışın karlar altında kalan turistik bir bölge
Uludağ ve Kartalkaya kadar ünlü değil henüz
Zaten daha yeni yeni gelişmeye başlamış, bir kaç senedir turizme açık
En büyük avantajı İstanbul'a çok yakın olması
Arabana atladığın gibi birkaç saatte ordasın
Fotoğraf makinamdaki fotoları henüz atamadım bilgisayara o yüzden biraz kalitesi düşük olan birkaç fotoyla anlatmaya çalışıcam

Telesiyejle tepeye çıktık bu kare orda çekildi
Aşağıda görünen yer otelimiz Green Park Otel
Onun gerisinde görünen yerde İzmit manzarası bu resmin daha soluna doğru Sapanca Gölü görünüyor maalesef kadraja girememiş
Kartepe'de bir tane otel var o da Green Park
Gayet güzel ve fiyatları diğer kış turistik otellerine göre oldukça iyi ama gene de tuzlu mesela çift kişilik bir oda 320 lira
Ancak bir hafta kalmaya falan gerek yok bence 2 gün kalmak çok daha iyi olur
Dolu dolu bir 2 gün geçirebilirsiniz

Ben aynı zamanda çalıştığım için fazla aktivitelere katılmaya zaman bulamadım ama telesiyejle tepeye çıkmayı çok istiyordum ve çıktım da
Mevsim sonbahar olunca sarı kızıl yapraklar ve hafif esen rüzgarla çıktık yukarı
Bir kez daha sevdim sonbaharı opuyorumnanaktan
Bunun dışında ata binmek, atv sürmek, bisiklete binmek, trekking yapmak, paintball oynamak gibi aktiviteleri var
Ayrıca alan içerisinde basketbol, futbol sahaları ve tenis kortu bulunmakta
Yemek çeşiti çok bol ama lezzet olarak orta diyebilirim

Bu da odamızdan görünen gün batımı bulutların üstünde gibiyiz dimiboshayallersmile

Otelin kış görüntüsü de bu şekilde

Umarım anlattıklarım sizin için bir tatil alternatifi oluşturmuştur arkadaşlarım:icecream:

LASTİNG PERFORMANCE

İşte benim mükemmel kapatıcı fondotenim Max Factor Lasting Performance
Benim tenim çok açık renk ve her ürünü kullanamıyorum koyu kalıyorlar
Bu ürünün de en açık rengi olan 101 numarasını kullanıyorum zaten
Gerçekten çok memnunum
Kullanımı çok kolay tüpünden parmağımın ucuna sıkıyorum ve hemen yüzüme dağıtıyorum
Benim yüzümde lokal kırmızılıklar oluyor onların üzerine birkaç kat sürüyorum
Tek başına yeterli bir ürün ama daha bebeksi dursun diye üzerine Golden Rose Silky Touch Compact Powder ekliyorum

Sonuç Mükemmel:hooray:

merhaba missa fondöten in fiyatı ne kadar oluyor teşekkür ederim simdiden cevabın için

Missa peki fondöteni günlük kullanım için mi sürüyorsun cildine? Çok zararlı falan deniyor ya o açıdan sordum. Hergün kullanıyorsan cildine bir zararı oluyor mu merak ettim... CADIARZU

buna bende bayılmıştım cnm ama malesef alamamıştım:1no2:
bu arada topicin çok gzlmiş yeni gördüm ben hepiciğini güle güle kullan:)

merhaba missa fondöten in fiyatı ne kadar oluyor teşekkür ederim simdiden cevabın için

Fiyatı 50-55 gibi birşeydi canım öyle hatırlıyorum yanında birkaç birşey daha almıştım net hatırlamasam da bu civarlarda olduğuna eminim

Missa peki fondöteni günlük kullanım için mi sürüyorsun cildine? Çok zararlı falan deniyor ya o açıdan sordum. Hergün kullanıyorsan cildine bir zararı oluyor mu merak ettim... CADIARZU

Yok tatlım özel günler için kullanıyorum onu. Çok fazla makyajla haşır neşir değilim zaten. Günlük kullanım için arada bir golden rose'u kullanıyorum altına da muhakkak nemlendirici sürüyorum. Golden rose tek başına çok etkili değil hatta akşam eve gelene kadar uçup gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…