MissA'nın Vitrini

buna bende bayılmıştım cnm ama malesef alamamıştım:1no2:
bu arada topicin çok gzlmiş yeni gördüm ben hepiciğini güle güle kullan:)

Teşekkürler canım gerçekten çok şirin birşeydi o üstelik fiyatı da iyiydi. Unutmuştum aklıma getirttin:gitme:

garnierin göz altı kapatıcısını kesinlikle kullanıcam esmerim ve gös altımda şişlik değil halkalar var koyu koyu mafoldumben

deneyip sonucu söylerim ve bu topic harbiden çok kral olmuş teşekkürler :lepi:

esmersen muhakkak dene canım esmerler çok memnun ama yeşil değil krem rengini al işe yarayan o sakın karıştırma ok

Çok beğendim topiğini...Tam bir alışveriş blogu gibi... Takipçin olacağım kesın ...kaydirigubbakcemile5

her daim beklerim canımolumunekankayizsmile

:asigim:Yeni Aldığım Deichmann Cicilerim:asigim:

Ayakkabılar siyah gibi çıkmış aslında koyu lacivert ve çok rahatlar
Çanta sapının küçük olması dışında çok şeker sapına da bir formül bulcam ama

AVENE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

Ben bu zamana kadar 2 ürününü kullandım
Biri nemlendirici öbürü de termal su
İkisi de çok iyi ürünler nedense yazın kullanmayı bıraktım
Özellikle nemlendiricisi yüzüme iyi gelmişti hiç yağlı değil üstelik hassasiyeti de önlüyordu
Sanırım cildimin iyi olmasına aldanıp bıraktım ama şimdi yeniden başlamak istiyorum
Termal su ise ciltte yanma kaşınma olduğunda sıkıyorum ama sadece onun için değil yüzümü ferahlatmak rahatlatmak içinde iyi geliyor sıktığımda kendimi iyi hissediyorum
Avene ürünlerini bana eczaneye gidip nemlendirici istediğimde önermişlerdi o şekilde aldım
Anladığım kadarıyla kuru ve hassas ciltler için birebir ürünleri var
Tavsiyemdir

6 Kasım Saat 11:00'da Forum İstanbul'da H&M açılıyor...
İlk günden olmasa da bir gezip görmek lazım bakalım nasılmış kimilerinin övdüğü kimilerinin yerdiği malları

Bu aralar bu göz rengine takmış vaziyetteyim
Açık kahve, karamel, bal rengi gibi birşey
Aslında ilk olarak dikkatimi new moon'da Bella'nın vampir halinde gördüğümde çekmişti ve çok hoşuma gitmişti
Bu renk gözlerim olsun isterdim açıkçası
Lensler de var ama yapmacık olurlar diye düşünüyorum, hiçbir şey orjinalinin yerini tutamazki
Ama işte içimde kaldı yani

Yağmurlar Yağsın Üzerime

İçinde yağmur geçen tüm şarkılar çok güzel
Bahar aylarını çok seviyorum; İlkbahar Sonbahar farketmez... Baharların tadı ayrı bence
Özellikle de Sonbahar
Biraz melankolik bir havası olsada bu bana güzel anıları geçmişin güzelliğini hissettiriyor, bunu duyan da çok yaşlıyım zanneder
Ama yağmurun yağışını ve suya bıraktığı yuvarlak halkaları izlemek, damlaların cama vuruşunu dinlemek, yağmur sonrası toprak kokusu... Hepsi ayrı heyecan ayrı bir güzellik
Tek kötü tarafı yağmurlu havada şapkada taksan şemsiye de açsan yapılı saçların bozulmasına engel olamamak
Gene de ömrün boyunca hangi mevsimde yaşamak istersin deseler
Hiç düşünmeden Sonbahar derim

5d Sinema
Bugün Armoni Parktaydım
Teknosa'ya doğru giderken fun time yazılarını gördük neymiş bu diye şöyle bakarken hemen ordaki elemanlar başladılar bize ne olduğunu anlatmaya
5d sinema diye birşey 3 boyutlu sinema koltuklar falan oynuyor bir zamanlar tatilyada vardı ama bunda rüzgar yağmur gibi şeyler de var birde gözlük takıyorsun
Rüzgar yağmur dediysem aşırı birşey beklemeyin çok az
Ama gerçekten tren rayları üzerindeymiş gibi hissettik doğrusu o konuda başarılı
Kısacası eğlencenli birşeydi
6 dakika sürüyormuş bana 2 dakika gibi geldi
İyi zaman geçirmek için alternatif olabilir

Fiyonk içinde bulunduğu herşeyi güzelleştiriyor

En sıradan kutuların üzerindeki fiyonk bile ona ayrı bir değer katıyor

Ben tam bir fiyonk delisiyim

FİYONKLAR HAYATIN SÜSÜ GİBİ
GEL DE SEVME BU ŞİRİN ŞEYLERİ:97:

Victoria's Secret 2010 Favori Kostümüm

Tek kusuru o zımbalı don
Ben olsam dantelli tercih ederdim

Benden küçük bir itiraf

Aklıma geldikçe gülerim, laf aramızda yıllarca kimseye söylememiştim utanmıştım hep, çocukluktan çıktıktan sonra arkadaşlar arasında anlatmaya başladım hatta ilk anneme anlattım gülmekten yarıldı;

Şimdi ben küçükken yani ilkokul sıralarındayken babam pazar günleri hep western filmler seyrederdi
Ben de mecburen nefret ettiğim halde seyretmek zorunda kalırdım
Bir gün sınavda ilkokul öğretmenimiz kasabayı kim yönetir diye bir soru sordu
Bendeki cevap; Şerif
E ne biliyim hayatımda hiç kasaba görmemişim gördüğüm tek kasaba o filmlerdekilerdi.:26:
Ama en çok utandığım nokta
Sınıf öğretmenimiz böyle saçma bulduğu cevapları sınıf ortasında okurdu, Allahtan isim vermezdi
Ve benim cevabımı da okudu
Sınıf gülmekten yerlerde
Ben de hocanın tam önündeki sırada oturuyorum
Yüzüm heralde o an kıpkırmızı olmuştur
Tabi millet kim acaba kim yazmış falan diyor
Bende çaktırmamak için bir yandan gülmüş gibi yaptım bir yandan da hocadan gözlerimi kaçırdım
Şimdi düşündükçe gülüyorum ama o an sınıf öğretmenimiz hakkında hiçte iyi düşünmemiştim

Şu yağmur botlarını bir ben mi sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…