Merhabalar.belki benimle aynı durumda olanlar vardır ve birbirimizi daha iyi anlarız diye yazmak istedim.dün 9 haftalık bebeğimi kaybettim.6 haftalıkken kalp atışını görmüştük ultrasonda ama perşembe günü rutin kontrole gittiğimizde kalp atımının olmadığını öğrendik.cuma günü başka dr da gittik ama sonuç aynı.Missed abortus denildi.cts sabah yani dün genel anestezi ile alındı bebeğim.çok üzgünüm.inanamıyorum.inşallah yoktur ama benimle aynı durumda olanlar varsa Rabbim hepimize tekrar hamile olmayı nasip etsin.tüm isteyenlerle baraber inşallah.AMİN.
Merhabalar.belki benimle aynı durumda olanlar vardır ve birbirimizi daha iyi anlarız diye yazmak istedim.dün 9 haftalık bebeğimi kaybettim.6 haftalıkken kalp atışını görmüştük ultrasonda ama perşembe günü rutin kontrole gittiğimizde kalp atımının olmadığını öğrendik.cuma günü başka dr da gittik ama sonuç aynı.Missed abortus denildi.cts sabah yani dün genel anestezi ile alındı bebeğim.çok üzgünüm.inanamıyorum.inşallah yoktur ama benimle aynı durumda olanlar varsa Rabbim hepimize tekrar hamile olmayı nasip etsin.tüm isteyenlerle baraber inşallah.AMİN.
geçmiş olsun.Komşum aynı senin haftalarında bebeginin kalp atısı durdugu için kürtaj olmak zorunda kalmıstı.Doktoru bebeğin gelişimini tamamlayamadıgını söylemiş 2 ay korundu ve şimdi ilk başladığı aydan hamile kaldı.Cok korkuyordu tekrar yasamaktan ama suan gayette saglıklı ilerliyor hamileliği.İnşallah sanada en kısa zamanda nasip olur.Patolojıye gitmiştir bebek orada neden oldugu ortaya cıkabilirde cıkmayabilirde genelde ilk hamileliklerin cogunda olabiliyormus böyle şeyler gelen sonuca görede bir yol izlenir saglıcakla kal üzülmemeye çalıs...
gecmiş olsun canım cok zor bir durum bende aynı seyi yasadım nisan ayında 9 haftalık olmus bebek ama ben 13 haftamdaydım malesef kurtaj oldum kalbi durmustu şimdi 5 haftalık hamileyim ilk bebegim olucak kalbini bozma sende allahtan hayırlısı saglıklısı hepimiz için sevgiler
aynı olayı bende 1 ay once yasadım bebegım 11 haftalık olması gerekırken 8.haftada kalbı durmus.aynı korkuları suan bende yasıyrm ve sabırsızlıkla beklıyrm 2aylık surecın gecmesını korkularım var ama sımdı bıraz daha toparladım ve allahın ıznıyle yne deneyecegım sansımı umarım allah bır daha yasatmaz ne bana nede kımseye
bende 6. haftada kalp atışlarını duymama rağmen 11. haftadaki kontrolde aslında 9. haftada kalbinin durduğunu öğrendim.test falan yaptırmadık.iki ay ara verip sonraki ay tekrar hamile kaldım,ve doktorum önlem olarak bebe aspirini verdi,kızım şimdi 3 yaşında :) ikinci kez hamileyim 7 haftalık tekrar bebe aspirini kullanıyorum.
istersen pıhtılaşma testi yaptırabilirsin,ama kromozom kaynaklı bi kusurdan ötürüde olabilir.
çocuk istiyorsan çok ara verme,kimi kürtajdan hemen sonra hamile kalıyor.doktorlar tarafından verilen süre tamamen psikolojik toparlanmayı sağlamak amacıyla.
aynı şeyi ben de yaşadım arkadaşlar 6. haftada kalp atışlarını duymuştuk 8. haftada tekrar gittiğimizde kalp atışları alınamadı ertesi gün tekrar bakıldı yine yoktu ve 31 mayıs da kürtaj oldum.patoloji raporunda 7 haftalık missed abortus yazıyodu5 ay oldu 2 aydır deniyoruz hala hamile kalamadım.ilki de tedavi ile olmuştu zaten ilaç kullanmıştım ve yumurtlama takibi yaptırmıştım.şimdi yeniden aynı süreçteyim.ve hep korkacağım ya düşerse diye tekrar hamile kalmak nasip olursa ilk 3 ay çok önemli inşallah aynı şeyi yaşamayız.ben de kan pıhtılaşmasından korkuyorum henüz 1 düşük olduğu için de yaptırmadım zaten pahalı testlermiş.ama doktoruma soracağım aspirin falan kullanmak gerkirmi diye.yarın kontrolüm var yumurta takibi umarım gelişen folikülüm vardır:))
sevgili loneliness ve eda 33 iyi dilek ve paylaşımlarınız için teşekkürler.eda33 sana sormak istediğim bir sorun var mümkünse?demişsin ya 2 olayda sonra testler yapıldı diye.ve ne güzel ki şimdi sağlıklı bir gebeliğin varmış(Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah).bana doktorum hiç bişey demedi.bir test vs.senin yazdığına benzeyen şeyleri başka yerde de okudum.yani ikinci üçüncü düşükten sonra tahlil yapıp sonra sağlıklı gebeliği olanlar varmış.hani ben şimdiden önlemini alsam?korkuyorum ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam diye(Allah korusun).ne yapsam acaba?
haberler güzel arkadaşlar dün 9. günümdü sağda 2 tane 10 ve 13 mm solda 1 tane 11 mm lik 3 tane yumurtam varmış doktor harika dedi tabi daha erken takip edeceğiz ya cumartesi yada pazartesi aşılama düşünüyoruz size dedi ama ben ilk hamileliğimde de yumurtamın geliştiği ilk ay hemen hamile kaldım doğal yollardan eşimde bir problem yok Allaha şükür o yüzden doğal denemek istiyorum dedim peki dedi doktorum çatlatma iğnesi verecek.yarın yine gidicem büyümelerine bakıcak.bu ay bir ümidim var bu çok güzel bişey:))
çooook sevindim.harika.doğal yollardan olur bencede inşallah.aspirini falan sordun mu?ya da ilk düşükten dolayı bir tedbir falan dedi mi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?