- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
- Konu Sahibi mutebessim
-
Canım bende öğrenciyim haliyle o kadar ücret veremiyorum :) ama 20 ml lık var missha sitesinde 25 TL inan aylardır kullanıyorum o kadar güzel gidiyo hergun surmeme rağmen :)Merhaba missha perfect cover bb krem 21 numara almak istiyorum. İnternet sitesinde 57 tl yazıyor e bi ogrenci icin fazla para tabi evay da felan cok uygun ama kredi kartim yok ve hic oradan alisveris yapmadigim icin cesaret edemedim. Elinde olan varsa veya ebay uzerinden getirebilecek olan biri varsa cok mutesekkir olurum.
Ben de onu almaya karar verdim canim hem yaninda uc tester secme hakki da var denemis olurum bu sayede de , anlatsana nasil bi krem hangi numarasini kullaniyorsun ?? :) :)Canım bende öğrenciyim haliyle o kadar ücret veremiyorum :) ama 20 ml lık var missha sitesinde 25 TL inan aylardır kullanıyorum o kadar güzel gidiyo hergun surmeme rağmen :)
Canım kaliciligindan hic suphen olmasın aksama kadar yüzde kalıyor cokcdogal bi görüntüsü vr ama tam bir kapaticilik bekleme yani cillerin falan vars benim gibi kapatmaz ama bende fondoten yerine bunu kullanmayı tercih edenlerdenim , kokusu çok hoş zaten ben 23 nmrasini kullanıyorum rengini sitelerinden seçerek almıştım hic denemedim anlicagin :) 1 sene olcak kullanmaya başlayalı daha ikinci tupteyim düşün çok bereketli . Yüzüne çok sürmene gerek yok ufak bir dokunuşu bile yetiyor aslında benim cildim yağlı ben v matte kullanmak istyrm ama ondan bundan memnun kaldığım kadar kalır miyim diye korkuyrm onun küçük boyunda yok 48 TL verip elimde patlamasını istemem tabi :)Ben de onu almaya karar verdim canim hem yaninda uc tester secme hakki da var denemis olurum bu sayede de , anlatsana nasil bi krem hangi numarasini kullaniyorsun ?? :) :)
ben beyaz tenliyim 21 alicam da gunes koruma faktoru var ya o yuzden parlama yapiyor mu acaba ?Canım kaliciligindan hic suphen olmasın aksama kadar yüzde kalıyor cokcdogal bi görüntüsü vr ama tam bir kapaticilik bekleme yani cillerin falan vars benim gibi kapatmaz ama bende fondoten yerine bunu kullanmayı tercih edenlerdenim , kokusu çok hoş zaten ben 23 nmrasini kullanıyorum rengini sitelerinden seçerek almıştım hic denemedim anlicagin :) 1 sene olcak kullanmaya başlayalı daha ikinci tupteyim düşün çok bereketli . Yüzüne çok sürmene gerek yok ufak bir dokunuşu bile yetiyor aslında benim cildim yağlı ben v matte kullanmak istyrm ama ondan bundan memnun kaldığım kadar kalır miyim diye korkuyrm onun küçük boyunda yok 48 TL verip elimde patlamasını istemem tabi :)
Ben karma cildim canım bende çok hafif yapıyo o yüzden ama ben the balmin transparan pudrası suruyorum o çok iyi sabitliyorben beyaz tenliyim 21 alicam da gunes koruma faktoru var ya o yuzden parlama yapiyor mu acaba ?
Ya 21 numara beyaz ten icin uygun olur mu acaba 13 alsam mi ne dersin ?Ben karma cildim canım bende çok hafif yapıyo o yüzden ama ben the balmin transparan pudrası suruyorum o çok iyi sabitliyor
Çok beyazsn eğer 13 al tatlım ama bak misshanin sitesinde iletişim yerinden misssha ye msj gönder seni gün içerisinde arıyorlar hemen çok ilgililer :) daha kesin bilgi olurYa 21 numara beyaz ten icin uygun olur mu acaba 13 alsam mi ne dersin ?
Ay cok heyecanlandim valla , niveanin bb kremini aldim sozde acik renk ama surunce oyle koyu geldi ki bunun neresi acik dedim ama simdi bu kremden cok umutluyum. Koreliler sari alttonlular o yuzden grimsi oluyor cilt urunleri, ben mavi alttonluyum ama internetten videolari izleyince herkeste dogal bir gorunum oluyor o yuzden icim rahat :)Çok beyazsn eğer 13 al tatlım ama bak misshanin sitesinde iletişim yerinden misssha ye msj gönder seni gün içerisinde arıyorlar hemen çok ilgililer :) daha kesin bilgi olur
Kesinlikle tatlım en azindan yüzünle butunlesiyor sen dediğim gibi yarin ara bir sor mutlaka :) ben misshadan sonra garnieri denedim allahim kesinlikle iğrenç elde patladı bb krem öyle kenarda duruyo o yüzden misshadan başka hic BB kreme el atmiyorum artik :)Ay cok heyecanlandim valla , niveanin bb kremini aldim sozde acik renk ama surunce oyle koyu geldi ki bunun neresi acik dedim ama simdi bu kremden cok umutluyum. Koreliler sari alttonlular o yuzden grimsi oluyor cilt urunleri, ben mavi alttonluyum ama internetten videolari izleyince herkeste dogal bir gorunum oluyor o yuzden icim rahat :)
Yaninda tester olarak ne secmemi onerirsin sen neler sectin ?? :)Kesinlikle tatlım en azindan yüzünle butunlesiyor sen dediğim gibi yarin ara bir sor mutlaka :) ben misshadan sonra garnieri denedim allahim kesinlikle iğrenç elde patladı bb krem öyle kenarda duruyo o yüzden misshadan başka hic BB kreme el atmiyorum artik :)
Bi tane BB kremleri daha var tatlım boyle beyazı siyahi var fiyatı gök yüksekti denemek için onu seçtim çok güzelmiş ama cidden fiyatı yuksek :) bide gündüz gece bakim kremleri vardi onları Secmiştim ama Testerda da hic anlaslmiyo ki:)Yaninda tester olarak ne secmemi onerirsin sen neler sectin ?? :)
Ben de bb krem secerim diye dusunmustum cilt bakim urunlerinin kalitesi zaten uzun kullanimda anlasilir, bb krem seceyim o zaman :)Bi tane BB kremleri daha var tatlım boyle beyazı siyahi var fiyatı gök yüksekti denemek için onu seçtim çok güzelmiş ama cidden fiyatı yuksek :) bide gündüz gece bakim kremleri vardi onları Secmiştim ama Testerda da hic anlaslmiyo ki:)
Bencede oyle yap beğendiğin ama kullanmadığın varsa onlari secBen
Ben de bb krem secerim diye dusunmustum cilt bakim urunlerinin kalitesi zaten uzun kullanimda anlasilir, bb krem seceyim o zaman :)
Tamamdir, bi sure kullandiktan sonra krem hakkinda yoruarimi yazarim :)Bencede oyle yap beğendiğin ama kullanmadığın varsa onlari sec
Tamam tatlım :)Tamamdir, bi sure kullandiktan sonra krem hakkinda yoruarimi yazarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?