ilk gebeliğimde 37 haftadaki kontrolümde dr.a kız erken gelir doğru mu demiştim, o da rahat ol kızı erkeği olmaz, 40. haftayı bulur ilk doğumlar demişti. 2 gün sonra doğurdum :)) şöyle ki, bir gün önce yardımcıyla tüm evi beraber temizledik, doğumun olduğu günün sabahı 2 km git, 2km gel yol yürüdüm, işlerimi hallettim, öğle sonu gezmeye gittim, asansörsüz bir apt. 5. kata çıkıp indim. akşamına da kızım için evdeki küçük bi sandığı bağdaş kurup boyama işine koyuldum :)) deli gibi bi enerji gelmişti o gün ama birden sancı girmeye başlamıştı ,yani ben aslında bayağı bi yorulmuşum o gün, belki ondan erken oldu.
geçenlerde okudum forumda, bi arkadaş sancı gelmeyince eşini ikna etmiş ilişkiye girmek için :)) o da bi yöntem tabi ama rahmin kasılması için bayağı bi efor gerekir heralde :))
nişane genelde son haftalarda alt muayenesinde de gelebiliyormuş, o yüzden dr.lar doğuma çok yakın muayene etmiyorlarmış, tabi nişane gelmesi doğumun başlayacağı anlamına değil "bir an önce doğurmak gerektiğine" işaretmiş :)
siz 2 güne kalmaz doğurursunuz, içime öyle doğdu :) bence stres yapmayın, gevşeyin, bol bol ılık duş alın ve güzel güzel uyuyun; doğumdan sonra uyuyamayınca hatırlar mutlu olursunuz :))