miyad geçmesi(40+..)

sıcak banyo rahim kaslarını gevşetip doğumu tetiklediği için önerilmiyor..ama doğum vakti gelip sancisi olmayanlara öneriliyor.. sıcak suyun içine otur umarım faydası olur..

denicem canım teşekkürler ama bugün doktoruma sordum neyapmalıyım bebişimin gelmesi için dedim yapacak hiç bir yöntem yok o istediği vakit gelir dedi:)paşamın keyfine kaldıysak yandık gelmeye hiç niyeti yok gayet mutlu annesinin karnında

hayirlisi cnm ins hersey yolunda gider hepimiz icin hayirlsyla bebislermzi kucagimiza alrz

ilk gebeliğimde 37 haftadaki kontrolümde dr.a kız erken gelir doğru mu demiştim, o da rahat ol kızı erkeği olmaz, 40. haftayı bulur ilk doğumlar demişti. 2 gün sonra doğurdum :)) şöyle ki, bir gün önce yardımcıyla tüm evi beraber temizledik, doğumun olduğu günün sabahı 2 km git, 2km gel yol yürüdüm, işlerimi hallettim, öğle sonu gezmeye gittim, asansörsüz bir apt. 5. kata çıkıp indim. akşamına da kızım için evdeki küçük bi sandığı bağdaş kurup boyama işine koyuldum :)) deli gibi bi enerji gelmişti o gün ama birden sancı girmeye başlamıştı ,yani ben aslında bayağı bi yorulmuşum o gün, belki ondan erken oldu.

geçenlerde okudum forumda, bi arkadaş sancı gelmeyince eşini ikna etmiş ilişkiye girmek için :)) o da bi yöntem tabi ama rahmin kasılması için bayağı bi efor gerekir heralde :))

nişane genelde son haftalarda alt muayenesinde de gelebiliyormuş, o yüzden dr.lar doğuma çok yakın muayene etmiyorlarmış, tabi nişane gelmesi doğumun başlayacağı anlamına değil "bir an önce doğurmak gerektiğine" işaretmiş :)

siz 2 güne kalmaz doğurursunuz, içime öyle doğdu :) bence stres yapmayın, gevşeyin, bol bol ılık duş alın ve güzel güzel uyuyun; doğumdan sonra uyuyamayınca hatırlar mutlu olursunuz :))

merhaba arkadaslar benim iki kizim var ikiside gününden baya gec dogdular biri gününü 6gün gecmisti ötekide 5gün simdi oglum olacak Allah kismet ederse bakalim belki bu erken dogar herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin.

off beklemek ne zordur kimbilir hele son günler son hafta geçmek bilmmiyodur kesin allah yardımcınız olsun kızlar ..

Benim tavsiyelerim bol bol yuruyus yapin ve HURMA yeyin ama ASLA VE ASLA 38. HAFTADAN evvel yemeyin benim gibi erken dogurursunuz ilk ogluma 5.5 aylik hamileyken umreye gittim esimle orada hurma cok yedm en son 34+3 tede bir kase hurmA yedim 34+4 te ikeayi turladim annemle evi yeni tasimistim eksikleri almaya gittik 34 +5 te de kendimi 9 cm aciklikla dogumda buldum
Hurma rahimin acilmasini kolaylastiriyormus benden sonra 2-3 arkadasa soyledm onlarda cok rahat normal dogum yapti
İkinci oglumda korktum hurmadan yaklasmadim bile yanina ama malesef 21+2 de rahim agzi yetmezliginden kayettim 9 ay evvel
Diyecegim su benim hamilelikler rahat gecer cok rahat normal dogum yaparim ikiside normal oldu ama cocuklarimi iceride tutamiyorum erkenden geliyorlar hep :)) bana biri bunun formulunu verse sevinirim

vay maşallah size o nasıl bi enerjiymiş öyle:)
enerji patlaması yaşamışsınız resmen..
inşallah içinize doğduğu gibi haftasonuna doğururum sıkıldım artık herkes arayıp sen daha doğurmadın mı diyor ben bile sabah uyanıp kendime sen daha doğurmadınmı diyorum.
bugün doktora kontrole gidecem özellikle alttan bakmasını isticektim ama dediğine göre doğuma yakın bakmıyorlarmış ama hani ben belki açıklık vardır diye merak ediyordum..

canım bunun formülü yok sende rahim ağzı yetmezliği varsa bu gibi erken doğumların olması normal belkide açılmalarında bu yüzden kolay oluyordur.hurma işini çok duydum ama yemedim bugün gidip alayım ama benim için geç olmamışmıdır çünkü forumda okuduğum kadarıyla iki üç hafta öncesinden başlıyorlarmış

kızlar bu arada aranızda benim gibi çalışan hamileler varsa bilginiz vardır rapor konusunda miyad geçmesi durumunda ne yapılır
okuluma bir an önce raporumu göndermeliyim malum seminerler 3 hafta sürecekmiş ama benim doğumum gerçekleşmedi bi türlü
bu durumda nasıl rapor alabilirim

GEc olmamistir ben hastaneye hurma goturmustum oglum dogunca esim getirmisti hemsireler doguma gidecek kadinlara hurma vermisti sen ye canim hurmalari

Bildiğim kadarıyla erken doğuranlar bu konuda şanssızlar. Sizin durumunuz sizin lehinizde. Yani bebek 41.de de doğsa bebeğin doğduğu günden itibaren başlar izniniz. Okula ne raporu göndereceksiniz ki? Zaten 37. haftadan itibaren "zorunlu" izinlisiniz. Seminere katılmak zorunda değilsiniz. Şuan doğum öncesi izninizde olduğunuz için rahat olun bence. Dediğim gibi doğum yaptığınız gün doğum sonrası izniniz başlar.

umarım sağlıklıbi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…