yakin arkadasim oldu uc dort gune toparlandi hatta bir ay sonra tup bebek denediler. bebisini bekliyor buyutuyor Masallah.
cvp yazdıgın ıçın çok teşekkurler arkadaşınız açık amalıyatmı olmuştu acaba ben açık olacam ama çok korkuyorum hep bu ay deyıp ertelıyorum rabbım yardımcımız olsun:Saruboceq:
merhaba arkadaşım bende miyom ameliyatı olacam ve senin gibi korkuyom inşallah hayırlısıyla atlatırız guclubacismile
Canım korkmana gerek yok, zor bir ameliyat değil, ben spinal anesteziyle 30-40 dakikada olmuştum o ameliyatı. Tamamen iyileşmek iki haftayı buluyor. Doktorun kim hangi hastanede olacaksın?
merhaba arkadaşlar ben 1 yada 2ay içerısınde mıyom amalıyatı olacam açık amalıyat acaba kaçgunde ıyıleştınız ve normal yasama dondunuz ben izmirde yalnızım kmsem yok aıleden bırılerı gelecek ama en fazla bır hafta bana bakarlar ya sonrası çok zorlanırmıyım lutfen cvp verırsenız sevınırım herkese ıyı bayrmlar
yakin arkadasim oldu uc dort gune toparlandi hatta bir ay sonra tup bebek denediler. bebisini bekliyor buyutuyor Masallah.
Merhaba ıyı bayramlar konuyu gorunce yazmak ıstedım bende 2009 aralık ayında mıyom amelıyatı oldum. Acık amelıyatı Ist. Capa da oldum eve dondukten ıkı hafata sonra ayaga kalktım fakat kendımı zorlamamaj ıcın ıstırahat ettım devamlı uc ay sonra tekrar mıyom amelıyatı oldum o hıstereskopı ıle oldum ılk amelyatımda rahımın dısında ıdı mıyom ıkıncısınde ıs rahım ıcı ıdı hıstereskopı amelıyanında aynı gun tabucu oldum ve yolculuk bıle yaptım ıkı ay sonrada tup bebege basladık malesef sonuc negatıf oldu. Tekrar hısteroskopı oldum Agustos sonunda ve mıyom aldırdım allah kısmet ederse ekım kasım gıbı tekrar tup bebege devam dorurulmuslarla devam edecegım. Hıc korkma bende korkmustum ama bır suru asamlardan sonra yoluma devam edoyorum. Bıraz uzun oldu galıba.........
yanilmiyorsam laproskopi oldu. gonlunu ferah tut arkadasim, Allah yardimcin olsun. dusunki acik kalp ameliyati olup bacagi boydan boya dikis atilan kisiler bile bir ayda iyilesmis oluyor. tamam demesi belki kolay bize ama kendini uzersen her sey gozunde buyur. her seyden once morel lazim ki cabuk toparlayasin.
iyi geceler canım benim belideyil daha açokmı kapalımı araştırıyom dr.benim 4 ,5 tane miyom var 1 tanesi 33mm ama alınması gerekiyo tüp bebek yapacağım için alınması gerekiyomş hayırlısı
KIzlar merhaba,konuyu görünce bilgi vermek istedim..bende Miyomdan bu ay amelyat oldum..cok doktor gezdim..acik amelyat dediler,sonunda laparaskopi yapacak bir hastane buldum ve 4 eylülde amelyat oldum...
simde gelelim gelismelere...persembe yani ayin 4 de 13.00 da amelyata girdim..odaya getirdiklerinde saat 18.00 di..amelyat 2 saat sürmüs ,doktorun demesine göre basarili bir operasyon,ama benim az moralim bozuk..nedenlere gelince...Allah sükür su an iyiyim ...
1--miyomu tam alamamis,demesine göre rahime cok yapisikmis zarar vermemek icin kazimamis,ve cok kücük bir parca birakmak zorunda kaldim,bunuda bebek düsünmenizden dolayi mecbur kaldim...acik amelyata gecip alabilirmis hepsini ama vazgecmis,rahime kaziyarak zarar vermemesi cok iyi.......anlayacaginiz miyomun kökü bende..umarim hemen büyümez...neyse bunada sükür
2..sol tüpüm tamamen kapali,sag acik...sol tüpüde acamamislar..öyle birakmis...bende tüpümü acar diye ümitlenmistim,acamadik diyince basladim aglamaya,narkozunda etkisi tabi..ama sag acik bunada sükür...
Su an evdeyim..ayin 8 inde ciktim,4 gece yattim,simdi iyiyim..karnimda 4 delik var..sadece yatarken ve oturup kalkarken zorlaniyorum ama bu kadarda olacak zaten...tüm miyomu olam arkadaslara tavsiye ederim...insallah yapisiklik filanda olmaz...yapisiklik oldugunu nasil anlayacagim onuda bilmiyorumya hayirlisi arik...3 ay gecsin hemen calismalara baslamaliyim...
Bilgilewrnize sunulur
selam canım hiç korkma ben temmuz ayında kist ameliyatı oldum açık ameliyattı benimki bende gözümde çok büyütmüştüm ama inan bana hiç korkulcak birşey değil uyuyosun ve uyanıyorsun sen zaten hiç birşey hissetmiyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor benim mide bulantım olmadı ama bazılarında oluyormuş ameliyata giderken sonda takılıyo ve ertesi gün çıkartılıyo ikinci gün ayağı kalktım ama tutuna tutuna yürüyorsun 3-4 gün kendi kendime kalktım yani 10-15 günde kendini toparlamış oluyorsun ve hiçte ağrım olmadı sadece öksürürken ağrı oluyo zaten sana damardan ağrı kesici yapılıyor inan hiç korkma bol bol dua et canımm allah şifa versin moralini yüksek tut :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?