Senin kaç cm di canımHangi il? Ben 2017 de prof. dr. Önder koç'a ameliyat olmustum. Biraz pahalıydı ama rahimi koruyarak laparoskopik çıkardı miyomlari. İz bile kalmadı
Biri 6 cm. Diğerleri daha ufak 5-6 tane miyom alındı. Sabah girdim ameliyata 2,5 saat sürmüş. Ameliyattan bir kac saat sonra da doktora sorarark taburcu oldum eve gittim. Sanirim 13 cm ye kadar laparoskopik oluyomusSenin kaç cm di canım
Ameliyattan sonraki süreci biraz anlatır mısınız? Ağrınız sızınız oldu mu? Ne kadar sürdü? Günlük hayatınızı ne kadar etkiledi?Biri 6 cm. Diğerleri daha ufak 5-6 tane miyom alındı. Sabah girdim ameliyata 2,5 saat sürmüş. Ameliyattan bir kac saat sonra da doktora sorarark taburcu oldum eve gittim. Sanirim 13 cm ye kadar laparoskopik oluyomus
Çok teşekkür ederim. Ameliyat olunca yanımda muhakkak kalmak isterler . Şuan üzerinden ne kadar zaman geçti sizin amelyatinizin . Yani ne kadar zaman sürecek benim tam olarak toparlanmam.Laparoskopi kapalı teknik olduğu için kanama az oluyor toparlanması kolay oldu. Ameliyattan sonra odaya çıkardılar 1 saat içinde kendime geldim ,yürüttüler yavaş yavaş. Karnımda 4 tane minik bant vard i. Dikiş yerleriymiş. Oralara bastırınca aciyordu bastırmazsan bir şey yok. Ilk başlarda çok yavaş hareket ediyosun dikiş yerleri acımasın diye. Ama bir kav saat içinde yemek falan yiyince toparlandim. Makyaj bile yaptım. Doktorum geldi. Çıkmak istediğimi söyledim. Ağrı kesici yaptılar gece ağrın olursa evde diye. . eve gelince de yatmadım iş yaptım yavaş yavaski gaz birikmesin icimde. 2 gün sonra da otobüsle ankaradan izmire gittim.agir kaldırmamak lazım bu sürede. Ama çocuğunuza bakabilirsiniz gibi geldi bana. Belki kucaginizda hoplatamazsiniz ama bakımını çok rahat yaparsınız. Hatta yurumemesi avantaj koşturmazsınız. Yavas yavaş hareket ediliyor bir kac gun.kimse olmasa da bakabilirsiniz gibi geldi bana. Ilk 3 gün belki zor olur. . Ama hic ameliyat olmuş gibi yatmadım. Geçmiş olsun simdiden
3 yil i geçti üzerinden . Hemen o hafta günlük işlerinize dönersiniz.temizlik bile yaparsınızÇok teşekkür ederim. Ameliyat olunca yanımda muhakkak kalmak isterler . Şuan üzerinden ne kadar zaman geçti sizin amelyatinizin . Yani ne kadar zaman sürecek benim tam olarak toparlanmam.
İstanbuldayim
Nerde oldunuz peki kontrollere gidiyormusunBiri 6 cm. Diğerleri daha ufak 5-6 tane miyom alındı. Sabah girdim ameliyata 2,5 saat sürmüş. Ameliyattan bir kac saat sonra da doktora sorarark taburcu oldum eve gittim. Sanirim 13 cm ye kadar laparoskopik oluyomus
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için3 yil i geçti üzerinden . Hemen o hafta günlük işlerinize dönersiniz.temizlik bile yaparsınız
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben yeni üyeyim miyom ameliyati olmam gerekiyo ama iyi bi doktor arıyorum 9cm capindaymis bayaa da korkuyorum yardimci olursaniz ćok sevinirim
Bende geçen hafta devlete kontrole gittim 8 cm ve 3 cm 2 tane varmış belirtilerini hiç anlamamıştım.Esra Çabuk Cömerte gitcem son zamanlarda gelmiyor İstanbul a ama şubesi var biliyorum.Devlet hastanesinde prof doktor bulmak çok zor güvenemiyorumda bakalım randevu aldım olduğumda yazarım tecrübelerimi.İstanbuldayim
Benimde ağrım sancim yok sadece adetim kanamam az bide kahverengi ilk haftasi sonra 2 gün kanama sonrasinda yine leke busekilde 11 12 gün adetim sürüyor rahim arkaduvarinda mis bende iyi bi doktor arıyorum doktora gittiğinde tekrar yazarsan sevinirim şimdiden geçmiş olsunBende geçen hafta devlete kontrole gittim 8 cm ve 3 cm 2 tane varmış belirtilerini hiç anlamamıştım.Esra Çabuk Cömerte gitcem son zamanlarda gelmiyor İstanbul a ama şubesi var biliyorum.Devlet hastanesinde prof doktor bulmak çok zor güvenemiyorumda bakalım randevu aldım olduğumda yazarım tecrübelerimi.
Ankara da olmustum. Kontrole evlenirken gittim. 2,5 yıl falan sonra. sıkıntı yoktu.Nerde oldunuz peki kontrollere gidiyormusun
Teşekkür ederim ilginç canimAnkara da olmustum. Kontrole evlenirken gittim. 2,5 yıl falan sonra. sıkıntı yoktu.
Teşekkür ederim ilgine canimAnkara da olmustum. Kontrole evlenirken gittim. 2,5 yıl falan sonra. sıkıntı yoktu.
ameliyattan sonra ilk adet kanamaniz nasil oldu? ben eskisi gibi yogun oldum ama doktorum normal dedi?Biri 6 cm. Diğerleri daha ufak 5-6 tane miyom alındı. Sabah girdim ameliyata 2,5 saat sürmüş. Ameliyattan bir kac saat sonra da doktora sorarark taburcu oldum eve gittim. Sanirim 13 cm ye kadar laparoskopik oluyomus
Benim de çok değişmedi. Zamanında oldum sanırım. Biraz günleri uzadı sadece 4 gün olurken 6 gun oldum falan. Ilk 2 gun yone yogun. Herkeste farkli .arkadasimin agrilari gecmisti .ameliyattan sonra ilk adet kanamaniz nasil oldu? ben eskisi gibi yogun oldum ama doktorum normal dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?