Miyom ameliyati olanlar yardimci olabilirmisiniz

Ben 25 ağustosta açık miyom ameliyatı oldum. Başka bır başlıkta bahsettim süreçten. İstanbulda iseniz Suat Karataş ile bır görüşün derim.sayfasına bakın fazlasıyla operasyon göreceksiniz bu konuda. Kapalı teknik için miyomun yerı onemlıymış aslında ama küçük miyomları kapalı teknik ile alıyorlar genelde. Ben başka bir şehirde olduğum ve kesin açık amelıyat olacağım için yol çekmek istemedim. Suat hoca ile telefonda görüştüm. Mr raporunu gönder amelıyat hakkında konuşalım demişti. Fakat çok ani amelıyat olduğum için bır daha kendısı ile görüşemedim. Sesi bile insanı rahatlatıyor ama o kadar diyeyim zira kaygılı bır şekilde aramıştım kendisini. Sekreteri açar sandım ama direkt kendı açıyor telefonu.

ameliyattan sonra ilk adet kanamaniz nasil oldu? ben de ameliyat olali 1 ay oluyor adet oldum ilk defa yogun oldu endiseledim.

9

Henüz olmadım ben. 1 hafta kanamam oldu. Normal dedıler. Merakla bekliyorum eskisi gıbı mı olucak dıye ameliyattan önce kanamam durmamıştı. İlaç kullandım onunla bile tam kesildi diyemem. Artık normal düzenime dönmek istiyorum

Ağrınız oldu mu peki? Ben eskiden çok fazla ağrı yaşardım. Son 2 senedır hıc ağrı yaşamıyordum. Tabı miyomun büyüklüğünden dolayı 5 gunde bitmesi lazımken 7 günde anca bitiyordu. Şimdi dert oldu bana yıne eskisi gıbı ağrılı mı olur nasıl olur

Geçmiş olsun ve teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ben de Önder hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum memnun kaldınız mı kendisinden ve ne kadardı ücretleri hatırlıyor musunuz

Merhaba öncelikle geçmiş olsun iñş normal düzene donersiniz Suat hoca sisli Etfal deki Suat Karataş mi bende internetten baktım yorumları çok iyi ama daha bi doktora gitmedim benim adetim de aşırı uzun oluyor 12 gün falan

Hemen gidin bence, erteleme eğilimi sizi bundan kurtulmaktan alı koyar. Hiç korkulacak bir amelıyat değil.Benım son ay kanamam durmadı ilaçla zar zor azaldı sadece.Zaten mr randevu derken zaman geçiyor. Suat bey özelde bildiğim kadarıyla. İnstagram hesabına bakın. Orda paylaşımlar yapıyor miyomla ile ilgili. İletişim kurmak çok rahat kendısı ile yorumlara da yanıt veriyor. İlk aramamda ulaştım kendisine.

17 eylülde laparoskopi ile myomlarımı aldı Esra Hanım şuan iyiyim iyileşiyor hızla daha adet döngüsüne girmedim.İlk adetimde neler olduğunu yazarım.Sormak istediğini sorabilirsin.

17 eylülde laparoskopi ile myomlarımı aldı Esra Hanım şuan iyiyim iyileşiyor hızla daha adet döngüsüne girmedim.İlk adetimde neler olduğunu yazarım.Sormak istediğini sorabilirsin.
Çok geçmiş olsun canım sen söyleyince baktım esra hanima netten biraz yüksek meblaà olur gibi geldi ameliyatı ben hala cesaret edemiyorum duruyorum bakalim

Çok geçmiş olsun canım sen söyleyince baktım esra hanima netten biraz yüksek meblaà olur gibi geldi ameliyatı ben hala cesaret edemiyorum duruyorum bakalim
Naptınız ameliyat oldunuz mu ? Sağlık girince pek para pek önemli olmuyor ben de iyi bir doktor olsun istedim incelik isteyen bir ameliyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…