Miyom ameliyatı olanlar

Kesinlikle hele ven pinpirikliyim.serum bile bilmem.ameliyat geldi basima..ama.kotuyum...siz simdi iyisiniz degilmi bitti gitti dertler.coj şükür....evet bende samsun tip fakultesine tgittim.ozel doktor...handan celik hoca...ilk gine orda baska doktora gittim.o da iyiydi.acik deyince cekindim.arastir et.kapali istedim.ama u doktor kapaliya musait degil dedi.guzl acikladi..artik 4 temmuz anesteziye gidecem.sonra bakalim.ayy miyomlar yediniz beni 😊🌹 insallah bebek sahibi oluruz insallah canim.yasim 33e gidiyor.insallah hal olur her sey😘🌹

Merhaba arkadasim Allah razi olsun sordugun icin ilgilendigin icin...cok sukur atlattim.guzel gelismeler oldu..1 ay oldu...acik ameliyat olacaktim...doktor vajinadan giris yaparak biyopsi alacakti bakmiski miyom asagi inmis.hemen almislar..acik ameliyata gerek kalmadan histereskopo yontemiyle alindi.cok sukur .adette gordum.o kanama agri sanci hic olmadi.hafuf agri sadece..cok sukur kardesm atlattim ne cektim amma🙏

Merhaba arkadasim Allah razi olsun sordugun icin ilgilendigin icin...cok sukur atlattim.guzel gelismeler oldu..1 ay oldu...acik ameliyat olacaktim...doktor vajinadan giris yaparak biyopsi alacakti bakmiski miyom asagi inmis.hemen almislar..acik ameliyata gerek kalmadan histereskopo yontemiyle alindi.cok sukur .adette gordum.o kanama agri sanci hic olmadi.hafuf agri sadece..cok sukur kardesm atlattim ne cektim amma🙏
Tugba Hanım miyom için doktorunuz kimdi ?

Back
X