- 9 Temmuz 2015
- 63
- 12
- 18
- Konu Sahibi teacher_26
-
canım ben yardımcı olayım sana korkma olsun bitsin bende 6 ay korunma verdi doktor a.ık ameliyattı bebeğimi kaybettim bu miyomlar yüzündenBen 20 gün sonra miyom ameliyatı olucam, dr 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama burada birçok arkadaş 3 ay sonra denemeye başlamış. 6 ay çok geç değil mi sizce de? Bir de ameliyattan çok korkuyorum. Tecrübeli arkadaşların deneyimlerini öğrenebilir miyim?
Insallah arkadasım aynen öyle hic bitmeyen bir acı bebegimizi kucagımıza alınca belki hafifler..benim üç bucuk ay oldu olalı..toparlanmam iki hafta sürdü.. 45 gün sonra sağlıkla işe geri döndüm en zoru ilk üç gün sonrası gün günden iyi oluyorsunÇok geçmiş olsun, ben de 6 aylık bebeğimi kaybettim, tarifi olmayan bir acı. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Ne kadar oldu ameliyat olalı ve ne kadar süre sonra toparlayabildin? Ben de açık ameliyat olucam, inşallah Allah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder hepimize
Sagol canim 6 ay cok degil acık ameliyatın korunma süresi 6 ay oluyor genelde kapalı ise 3 ay diyorlar gec olsun da guc olmasın :) inşallah canım ikimizinde olur yakın zamanda amin :)Çok saol canım bilgi verdiğin için inşallah ben de bir an önce atlatırım ve hayırlısıyla bir evlat sahibi olabilirim... Ve inşallah senin güzel haberlerini bir an önce alırım da bana da umut olur :) Tekrardan çok geçmiş olsun...
Merhabalarr bende myom ameliyati oldum aralik 17de henuz bir gebelik olmadi sizler ne durumdasiniz merak ettim.bilgi verirmisinizSagol canim 6 ay cok degil acık ameliyatın korunma süresi 6 ay oluyor genelde kapalı ise 3 ay diyorlar gec olsun da guc olmasın :) inşallah canım ikimizinde olur yakın zamanda amin :)
Merhaba ben acik ameliyat oldugum icin 6 ay korundum gecen ay biraktim ama ilk denemede hamilelik olmadı bu ay ovulasyon testi aldim boyle deneyecegim bu sefer. .sizin kapali miydi daha cok yeni olmussunuz eylul 11 de oldu benimkiMerhabalarr bende myom ameliyati oldum aralik 17de henuz bir gebelik olmadi sizler ne durumdasiniz merak ettim.bilgi verirmisiniz
Benim.acik.ameliyat oldu tuplerde tikanikli ve rahim yapisikligi vardi hepsinden kurtardim sukur ama ameliyat sonrasi hic korunmadim dktrum 3ay korun dedigi haldeMerhaba ben acik ameliyat oldugum icin 6 ay korundum gecen ay biraktim ama ilk denemede hamilelik olmadı bu ay ovulasyon testi aldim boyle deneyecegim bu sefer. .sizin kapali miydi daha cok yeni olmussunuz eylul 11 de oldu benimki
Ic dikiş ve dis dikislerin iyilesmesi icin sure veriliyor neyseki 3 ay kalmamissiniz en azindan tam anlamıyla saglikli olunca kalırsınizBenim.acik.ameliyat oldu tuplerde tikanikli ve rahim yapisikligi vardi hepsinden kurtardim sukur ama ameliyat sonrasi hic korunmadim dktrum 3ay korun dedigi halde
Kızlar bende ameliyat olucam. Çikolata kisti, rahim dışında miyom , tüplerimde de sorun var, hidrosalpenks, polip de varmış. Hem laparoskopi hem histereskopi olucam. Zor bir ameliyatmı? Çok korkuyorum. Hep öteledim şimdiye kadar ama çocuk olmuyor. Artık Kaçış yok. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Kapalı mı oldunuz açıkmı oldunuz ameliyatınızı?Olun kurtulun bence, ertelemek sadece korkuları artırıyor. Ameliyat sonrası bir kaç gün sıkıntılı oluyor, sonra gün geçtikçe hafifliyor, ama doktorunuzu iyi seçin derim.. Ben 2 hafta sonra tamamen normale dönmüştüm, şimdiden geçmiş olsun..
merhaba siz dogal yolla mi gebe kaldiniz bnde miyom ameeliyati oldum 10cm 1 yil oldu ameiyt olani gebelik olmadi dahaÇok geçmiş olsun, ben de 6 aylık bebeğimi kaybettim, tarifi olmayan bir acı. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Ne kadar oldu ameliyat olalı ve ne kadar süre sonra toparlayabildin? Ben de açık ameliyat olucam, inşallah Allah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder hepimize
Ameliyatımı oldum arkadaşım. Çok şükür . Güzel geçmiş. Kapalı oldu. Hem laparoskopi hem histereskopi oldum. Polip olarak görülen şey rahimde perdeymiş. Onu da aldı Dr. Herşey çok güzel fakat tek sıkıntı hala kanama geliyor. Bugün 27 gün oldu ameliyat olalı. Adetimi de oldum ama hala kan geliyor. Bu durum normalmi?Olun kurtulun bence, ertelemek sadece korkuları artırıyor. Ameliyat sonrası bir kaç gün sıkıntılı oluyor, sonra gün geçtikçe hafifliyor, ama doktorunuzu iyi seçin derim.. Ben 2 hafta sonra tamamen normale dönmüştüm, şimdiden geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?